Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='muzzy']A tutaj jest kila zdjęć z dzisiejszego spacerku Negry, która jest baaardzo szczęśliwa w nowym domu :)

O, matko! Sławku! To Negrusia zamieszkała blisko Ciebie?? :) Jaki ten świat mały :)

Czy dziś jakiś olsztyński psiak poszedł do domku?

Posted

Czy może Monika robiła fotki? Bo ogłaszanie stoi w miejscu. Jestem bezrobotna :(
Nie ma zdjęć, nie ma opisów, a pewnie jakieś psiaki skończyły kwarantannę...
Nie ma Ani... :(

Posted

[quote name='Bejotka']Czy może Monika robiła fotki? Bo ogłaszanie stoi w miejscu. Jestem bezrobotna :(
Nie ma zdjęć, nie ma opisów, a pewnie jakieś psiaki skończyły kwarantannę...
Nie ma Ani... :([/QUOTE]

Ania powoli wraca do żywych.:lol:

Wczoraj do domu pojechała Kama. Gabi zostaje w DT. Nowy domek ma Aria

Wczoraj Dominika robiła zdjęcia, dzisiaj o 10 jesteśmy umówione z ciocią Moniką na sesję. Fotki będą wieczorem.

Posted

Bazylku cudownie :) Ogromnie sie ciesze, jak na niego patrzę to aż mam łzy w oczach :) cudnie cudnie cudnie .......
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Bejotka']O, matko! Sławku! To Negrusia zamieszkała blisko Ciebie?? :) Jaki ten świat mały :)
[/QUOTE]
Została adoptowana przez siostrę mojego dobrego kumpla, także mam nadzieję, że Negra jeszcze nie raz będzie się kitwasić z Dropkiem u nas w wąwozie :)

Posted

[quote name='Bejotka']Proszę o info na temat Faro, Neli, Pedra i Tanka.[/QUOTE]

Nela to ok roczna bardzo energiczna i skoczna sunia. Dziewczyna ma psie ADHD wszędzie jej pełno. Gdy tylko ktoś wchodzi na jej wybieg Nela od razu przybiega i cieszy się całą sobą, skacze, rozdaje buziaki. Sunia jest urocza i prze kochana. Nela została oddana ponieważ przeskakiwała ogrodzenia i polowała na kury. Sunia ma ok roku.

Pedro to psiak, którego nie da się nie kochać. Jest maleńki i przeuroczy. Pedruś jest bardzo przestraszony i zdezorientowany. Boi się chodzić na smyczy, najchętniej siedział b na rękach. Pedruś ma ok 3 lat. Na zdjęciach wydaje się większy, waży ok 5 kg.

Tank jest ok 4 latnim czarnym labradorem. Jest bardzo energiczny i siln. Poprzedni właściciele nie zadbali o jego wychowanie, a gdy zaczął stwarzać problemy pozbyli się go. Tank jest niewychowany, na smycz ciągnie jak parowóz. Jest agresywny w stosunku do psów. Tank potrzebuje doświadczonego opiekuna, który poradzi sobie z tak silnym i nieposłusznym psem i będzie potrafił go wychować. Tank jest łagodny i bardzo inteligentny.

Faro to ok 3 latni miks amstaffa i boksera. Jest wesoły i towarzyski. Jest grzeczny i przyjazny. Faro powinien trafić do ludzi, którzy mają doświadczenie z psami, ponieważ jest bardzo niesforny i ma spore braki w wychowaniu.

Posted (edited)

ALVIN
NELA
FARO
PEDRO
TANK

na Alegratce i na Tablicy
oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

[quote name='Jagoda1']Nela była adoptowana od nas jako szczeniak.[/QUOTE]

A widzisz!! :) Nie wiedziałam. Urosły jej zatem potężne wąsiska i broda :) Ogłaszam ją jako unikalnego wąsatego husky :-D

Posted

[quote name='Jagoda1']Nela była adoptowana od nas jako szczeniak.[/QUOTE]

O matko! A czy to czasem nie ta sunia, którą u nas nazywaliśmy Nikita (i tak też ją ogłaszałam)?!