Bejotka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Dostałam wiadomość dot. Baksa (obecnie Gorana) ::) :) :) Witam. Chciałam się pochwalić szczęściem Baksa. Oboje jesteśmy w sobie zakochani ze wzajemnością. Pies już odzyskuje równowagę psychiczną i chodzi za mną bez przerwy. Można powiedzieć, że nie spuszcza mnie z oka. Po trzech dniach spacerów na smyczy, mógł na reszcie się wybiegać do bólu. Całą niedziele spędził luzem na podwórku i był bardzo szczęśliwy. Zmieniłam mu imię na Goran, bo na Baks nie reagował. Dziękuję i pozdrawiam. Beata Bąk P.S. Proszę te informacje i zdjęcia przekazać do schroniska, bo mam wrażenie, że Pan który pomagał mi wkładać pieska do samochodu był bardzo z nim zżyty i martwił się jego przyszłością, też tkliwie się z nim żegnał. Quote
Jagoda1 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Doma17 napisał(a):Arek ma nowy domek. :) .... i to SUPER!!!!:lol::lol::lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) Tiko po 5 latach w schronisku znalaz nowy dom :multi: Wczoraj zawieźliśmy do Warszawy dwa psiaki Rottek Rocky pojechał do DT Krakowskiej Rottki A ten mały łobuziak do DT Fundacji Ast Dziękujemy za pomoc dla naszych psiaków Edited October 29, 2012 by Ania_i_Kropka Quote
Jagoda1 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Zadbane kociaki z domu tymczasowego czekają, tel. 501 927 241 - Ewa Quote
Ania_i_Kropka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Łatka przegrała długą walkę z nowotworem. Żegnaj suniu :-( Quote
Jagoda1 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Łatka odeszła, miała 11 lat, w schronisku od 2006r. Była leczona, operowana...:-( Żegnaj Sunieczko, biegaj bez bólu za TM.:-( Quote
Bejotka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Arek, Tiko - wreszcie domki, tyle lat czekania... :) Czy Rockiego dalej mam ogłaszać? Bardzo szkoda Łatki, nie wiedziałam, że była chora... :) Biegaj zdrowa sunieczko po tęczowych łąkach... Quote
Jagoda1 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Dopiero doczytałam, ze Tico znalazl dom, udało sie nareszcie, psiaku, badź szczęśliwy!:) Quote
Ania_i_Kropka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dzisiaj do domu pojechała Koka :multi: Kilka fotek autorstwa Dominiki z soboty: Dianka: Quote
Bejotka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 O Dianie, Edgarze i Ramzesie - napisz, Aniu, trochę... Quote
Ania_i_Kropka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Bejotka napisał(a):O Dianie, Edgarze i Ramzesie - napisz, Aniu, trochę... Dianka to niezwykle towarzyska i kochana ok 1,5 roczna sunia. Dianka jest wulkanem energii. Sunia kocha cały świat. Edgar to uroczy i towarzyski ok 2 letni średni mieszaniec. Jest łagodny i przyjazny, ale nie powinien zamieszkać w dom z malutkimi dziećmi. Edgar nie przepada za psim towarzystwem. Chłopak bardzo źle znosi pobyt w schronisku. Ramzes to ok 7 letni bardzo towarzyski i łagodny domowy psiak. Jest wesoły i energiczny. Ramzes jest bardzo grzeczny i posłuszny. Quote
Bejotka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Miki, Mucha, Hyzio, Zyzio, Gucio - o nich też, plizzzz.. :) Quote
Recommended Posts