Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam wiadomość dot. Baksa (obecnie Gorana) ::) :) :)

Witam. Chciałam się pochwalić szczęściem Baksa. Oboje jesteśmy w sobie zakochani ze wzajemnością. Pies już odzyskuje równowagę psychiczną i chodzi za mną bez przerwy. Można powiedzieć, że nie spuszcza mnie z oka. Po trzech dniach spacerów na smyczy, mógł na reszcie się wybiegać do bólu. Całą niedziele spędził luzem na podwórku i był bardzo szczęśliwy. Zmieniłam mu imię na Goran, bo na Baks nie reagował. Dziękuję i pozdrawiam.
Beata Bąk
P.S. Proszę te informacje i zdjęcia przekazać do schroniska, bo mam wrażenie, że Pan który pomagał mi wkładać pieska do samochodu był bardzo z nim zżyty i martwił się jego przyszłością, też tkliwie się z nim żegnał.

Posted (edited)

Tiko po 5 latach w schronisku znalaz nowy dom :multi:

Wczoraj zawieźliśmy do Warszawy dwa psiaki

Rottek Rocky pojechał do DT Krakowskiej Rottki

A ten mały łobuziak do DT Fundacji Ast

Dziękujemy za pomoc dla naszych psiaków

Edited by Ania_i_Kropka
Posted

Arek, Tiko - wreszcie domki, tyle lat czekania... :)
Czy Rockiego dalej mam ogłaszać?
Bardzo szkoda Łatki, nie wiedziałam, że była chora... :) Biegaj zdrowa sunieczko po tęczowych łąkach...

Posted

Bejotka napisał(a):
O Dianie, Edgarze i Ramzesie - napisz, Aniu, trochę...

Dianka to niezwykle towarzyska i kochana ok 1,5 roczna sunia. Dianka jest wulkanem energii. Sunia kocha cały świat.

Edgar to uroczy i towarzyski ok 2 letni średni mieszaniec. Jest łagodny i przyjazny, ale nie powinien zamieszkać w dom z malutkimi dziećmi. Edgar nie przepada za psim towarzystwem. Chłopak bardzo źle znosi pobyt w schronisku.

Ramzes to ok 7 letni bardzo towarzyski i łagodny domowy psiak. Jest wesoły i energiczny. Ramzes jest bardzo grzeczny i posłuszny.