Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bila napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: Benia, może właśnie tylko ekologiczne rzeczy im smakują, wiadomo samo zdrowie:cool3:. Cfffaniary

Jak dziewczyny wiedza co dobre-znaczy krem nie zaszkodzi:multi:..
To ja juz ide spokojnie pokimac, bo jutro z rańca ...te pudełka ..i zbieranie..:evil_lol:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Benia-b napisał(a):
aaaa i jeszcze dwa schody-naturalne drewniane, i zydelki drewniane i uchwytów komodowych sztuk sześć...drewnianych.:evil_lol:

Wiesz co, to ten krem jak wyjdzie, to będzie jak peeling :evil_lol: Tylko, żeby drzazgi się nie wbijały:roll:

Posted

gameta napisał(a):
Wiesz co, to ten krem jak wyjdzie, to będzie jak peeling :evil_lol: Tylko, żeby drzazgi się nie wbijały:roll:

Nie ma szans na wbicie drzazg-bo wszystkie się wbijają...w moje stopy:mad:..
Bulwinki mądre dziewczynki:evil_lol:-rozparcelowują tylko chcąc naturalność zniszczyć i w plastikowy worek dom zapakować:cool1:
Nie wiem jak Maupa to robi-u niej takie cudne ławy drewniane-w całości..

Posted

Benia-b napisał(a):

Nie wiem jak Maupa to robi-u niej takie cudne ławy drewniane-w całości..

Ja się domyślam - wystawia tylko do zdjęć i dla gości :evil_lol:

Posted

[quote name='gameta']Ja się domyślam - wystawia tylko do zdjęć i dla gości :evil_lol:

O żesz...pomysł doskonały:loveu:-tylko jak ja te schody do szafy wtrąbię-chyba ich ze dwadzieścia:placz:

Viris-tu tragedia-pomoc potrzebna-wsparcie żałobne-ekologia....recycling zrobimy:evil_lol:

Posted

[quote name='Benia-b']O żesz...pomysł doskonały:loveu:-tylko jak ja te schody do szafy wtrąbię-chyba ich ze dwadzieścia:placz:

Viris-tu tragedia-pomoc potrzebna-wsparcie żałobne-ekologia....recycling zrobimy:evil_lol:

Schody - proste! Bierzesz dużo folii scretch (może być od Jana niezbędnego) i owijasz - przecież nieekologicznego nie ruszą!

Viris - my tu poważne dramaty omawiamy :evil_lol:

Posted

gameta napisał(a):
Schody - proste! Bierzesz dużo folii scretch (może być od Jana niezbędnego) i owijasz - przecież nieekologicznego nie ruszą!

Viris - my tu poważne dramaty omawiamy :evil_lol:

Matko....toz ja do wielkanocy nie zdążę z tym pakowaniem-wymyśliłam bezpracowo i skutecznie :evil_lol: Moja druga połowa mimo moich protestów-obdarowuje mnie co rok na Gwiazdke parfiumami:evil_lol:-i ja po kilka kropel na każdy schodek zapodaje-są naprawde zabójcze-bulwy nie ruszają:evil_lol:-tylko w ilości małej-na wszystkie drewniane rzeczy nie wystarcza:shake:-trzeba do następnej Gwiazdki poczekać:evil_lol:

Posted

Benia-b napisał(a):

Biegunki nie ma:multi::multi: Dziewczyny odmłodzone-krem strawiony:mad:-odzysku kremowego nie bedzie:placz: koopa normalna...

Tak myślałam, że nie będzie "szybkiej kupy":evil_lol:. Mój Bilbo nawet jak zjadł pół kilo ramy (słynnej margarynki), to bardziej go brzuch bolał. Fontanna była słuszna, ale jednorazowa. Dziewczyny odmłodzone, wypachnione, nakremowane mogą działać dalej:evil_lol:.

Benia myślisz, że TZ wie, że perfumy schodom na Gwiazdkę kupuje?:evil_lol::cool3:

Posted

Bila napisał(a):
Benia, a TZ wie, co robisz z prezentami od niego?:evil_lol:

Nie określił CO/KTO ma "pachnieć":shake::evil_lol:

Biegunki nie ma:multi::multi: Dziewczyny odmłodzone-krem strawiony:mad:-odzysku kremowego nie bedzie:placz: koopa normalna...

Posted

Bila napisał(a):
Tak myślałam, że nie będzie "szybkiej kupy":evil_lol:. Mój Bilbo nawet jak zjadł pół kilo ramy (słynnej margarynki), to bardziej go brzuch bolał. Fontanna była słuszna, ale jednorazowa. Dziewczyny odmłodzone, wypachnione, nakremowane mogą działać dalej:evil_lol:.

Benia myślisz, że TZ wie, że perfumy schodom na Gwiazdkę kupuje?:evil_lol::cool3:

Kurczę-ale jak margarynka zdrowa, to nie miało prawa nic piesowi być-przeciez reklama nie kłamie:evil_lol:-teraz to on ma serce jak dzwon:loveu:

Kobieta podobno ma tajemniczą być:smokin:-to ja jestem:evil_lol: i w sekrecie trzymam to co z parfiumami robię-po co mam faceta dołowac, że gustu zapachowego nie ma:roll:

Posted

Viris-teraz też jest kluska tylko większa-Magija skrzyczała mnie,że jest za gruby,a ja wcale nie widziałam tego...u mnie to przez żołądek do serca,muszę teraz trochę odchudzać...:(
aby nie był grubasem

Posted

[quote name='agata-air']Boże!!! On jest już dorosłym facetem :crazyeye::crazyeye: dla mnie moje to nadal maleństwa :oops:

Bo w porównaniu z Portusiem to są maleństwa:evil_lol:

Netti-Chłopak pierwsza klasa!! DUŻY, ale ja tam nadkilogramów nie widze....zima-trzeba zapasy robić:evil_lol:
..dwa dzieciaki na focie-wygladaja superowo:loveu: Śliczną masz córcię!!!

Posted

wielkie dzięki:):)Magiji Gizmo jest szczupły,dla mnie chudy nawet,ma całkiem inną budowę,długie łapki,Porto jest mniejszy i bardziej krępy.Trochę się zmartwiłam że jest otyły,bo dla mnie to cały czas mała kuleczka ,i może trochę przesadziłam z kuchnią dla niego.Ale fakt,że zimą długich spacerów jest mało i tłuszczyku przybywa.trzeba ograniczyć łasuchowanie.

Posted

netti1 napisał(a):
trochę się martwię jego łapkami bo są takie krzywe,dostaje witaminy,lekarz mówi,że łapy są prawidłowe.Dunia takich nie ma.

Widac na fotach francuza-czyli przednie łapki (końcówki łapek na dole)skierowane na zewnątrz-ale wystawiać się nie bedziecie:evil_lol:-sędzia nie zauwazy:evil_lol:. Jeśli wet nie widzi "miękkiej łapy"-znaczy stawowych wspomagaczy nie trzeba-ot taka jego uroda:loveu:

Posted

U Nas wczoraj była już druga zeskrobina bez nużeńca ;) Ile waży Portuś?
Jaco waży 11,5kg i wbrew pozorą jest szczupły. Ineczka coś ok. 9kg

Moje to maleństwa, dzieciaki....

...Portek jest zdecydowanie pięknie rozwinięty, a moje? A moje to takie gluciki przy cycochu u mamusi jeszcze (tzn. wątpie, że to się zmieni:eviltong:)