Inez de Villaro Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Benia chodź do grupy naszej:) Quote
netti1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 wyrósł już chyba z tego okresu,kiedy wyglądał beznadziejnie ,teraz już widać że to pan buldożek.:) Taka ciapa z niego,boi się wszystkiego,sika ze strachu albo wymiotuje,w samochodzie jest ledwo żywy ze strachu Quote
netti1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Porto też najbardziej lubi kolanka,podusię,pojeść dobrze i pospać. Quote
agata-air Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :evil_lol::evil_lol: Jakbyś Netti mojego Jaca opisywała :D ciapa straszne z niego. Jak dzieciaki bawiły się z Kropką (która miała cieczke) to Inka na niej jeżdziła a Jaco? On poszedł sobie do mamusi na kolana :evil_lol: Wczoraj na spacerze usiadł na środku łąki i postanowił nigdzie dalej nie iść...bo zimno, mokro i fee Quote
netti1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 oj nie,miał taki okres ,jak nastolatek,że był nieproporcjonalny,pokraczny,teraz wyrósł już z tego:) ps.brodawki w pyszczku zanikają. Quote
Benia-b Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 netti1 napisał(a):wyrósł już chyba z tego okresu,kiedy wyglądał beznadziejnie ,teraz już widać że to pan buldożek.:) Taka ciapa z niego,boi się wszystkiego,sika ze strachu albo wymiotuje,w samochodzie jest ledwo żywy ze strachu Hm...A kiedy on wygladał beznadziejnie?:mad:zawsze był cudny-taki mini Pudzian:evil_lol: Quote
akucha Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 netti1 napisał(a):oj nie,miał taki okres ,jak nastolatek,że był nieproporcjonalny,pokraczny,teraz wyrósł już z tego:) ps.brodawki w pyszczku zanikają. A buldozki sa proporcjonalne :evil_lol: Cieszę się, że pyszczek się goi :multi: Quote
Benia-b Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ...a tam pokraczny:cool1:-odbiegał tylko tyci od normy:evil_lol: Super że brodawki zanikają!! Może już wyrośnie z wszystkich chorób? Quote
Benia-b Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 U mnie teraz naprzemienne akty kopulacyjne:eviltong: Pogubiłam się...nie wiem, która jest facetem:evil_lol: Quote
agata-air Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Oj Benia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: się uśmiałam. Ja mam ten dyskomfort, że wiem kto jest facetem ale niestety ten facet to cipka :oops: za to Ineczka nie pęka, ma jaja dziewczyna :eviltong: Quote
Benia-b Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 agata-air napisał(a):Oj Benia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: się uśmiałam. Ja mam ten dyskomfort, że wiem kto jest facetem ale niestety ten facet to cipka :oops: za to Ineczka nie pęka, mam jaja dziewczyna :eviltong: O:-o hm...to masz gorzej, czy lepiej?:evil_lol: Quote
agata-air Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :evil_lol::evil_lol:chyba gorzej...mój chłop to nie chłop a dzieczynka to transwestyta. Może wyrosna z tego:eviltong: Quote
Benia-b Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 agata-air napisał(a)::evil_lol::evil_lol:chyba gorzej...mój chłop to nie chłop a dzieczynka to transwestyta. Może wyrosna z tego:eviltong: Faktycznie...masz gorzej..:eviltong: u mnie tylko dwie transwestytki:evil_lol: i to niejednoczesne:evil_lol: Quote
agata-air Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a moze twoje sa po prostu innej orientacji: w końcu uprawiaja xxx na sobie lub Zorce :razz: Czy tylko ja z Benią mamy takie problemy...tzn. nasze psy mają "problemy"?? :evil_lol: ps. Benia czy ty w końcu się zarejestrujesz na forum adopcyjnym??:mad: Quote
Benia-b Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ps. Benia czy ty w końcu się zarejestrujesz na forum adopcyjnym??:mad: Hm..zastanawiam się:diabloti:-więcej bulw już nie zmieszczę:evil_lol::evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 u mnie wszystkie psy normalne...żadnych transwestytów, pedałów i zboczeńców :diabloti::diabloti::diabloti: a Ptysio o tym jeszcze nie myśli nawet....:multi: Quote
agata-air Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Inez de Villaro napisał(a):u mnie wszystkie psy normalne...żadnych transwestytów, pedałów i zboczeńców :diabloti::diabloti::diabloti: a Ptysio o tym jeszcze nie myśli nawet....:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Problem w tym, ze u mnie Jaco o tym nie myśli on jeszcze przy maminym cycku za to Ineczka działa :oops: Quote
Inez de Villaro Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 z tego rodzeństwa to widzę, że dziewczyny bardziej przebojowe...;P Quote
Inez de Villaro Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bylismy u weta i ważyliśmy się...Ptysio waży 11,400 kg :) a pomysleć, że jak do mnie przyjechał , ważył 1,600 kg...:multi::multi::multi: ps. ale Barney smutny , bo znowu najmniejszym został w domu :placz: Quote
Benia-b Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Niemożliwe:crazyeye:-to nie Ptysio-to PTYŚ:evil_lol:-aleś go Ciotka podtuczyła:eviltong: Quote
Inez de Villaro Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dziś święty Mikołaj zrobił nam niezwykle miłą niespodziankę i Ptysio dostał zimowy kożuszek:) DZIĘKUJEMY MIKOŁAJU!!!!!!!!!!! ps. Nasz Mikołaj mieszka w Jastrzębiu.....:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: COŚ MI PANI NAŁOŻYŁA :crazyeye: CZY DO TWARZY MI W TYM KOLORZE????:roll: Quote
Benia-b Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ptysio w kożuszku a tu zimy nie widac:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Drodzy posiadacze szczeniorów z lublińskiego gniazda! Własnie u jednego z moich psów wykryto tasiemca...chudł chociaż jadł dużo! prawdopodobne jest, że tego robala przywlókł nam Ptysio...sam zaś został robala pozbawiony przez wielokrotne odrobaczanie drontalem...dodam, że inne psy też wtedy odrobaczałam ale tabletkami, które jak widać na tasiemca nie zadziałały... radzę zatem zrobić badanie koo...w tym kierunku u Waszych psów! na tasiemca dostalismy zastrzyki! acha...radzę też zbadać siebie bo są to larwy pełzające i mogą w was też już mieszkać...na razie bezobjawowo:) my dostaliśmy kurację i wszscy bijemy potwora!!!:mad: Quote
Recommended Posts