Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Menrzuś napisał(a):A mój nie chrapie :shake:.....jakiś wybrakowany? :evil_lol: Lavinia normalnie podróbkę Ci wcisnęła:mad::lol::lol::lol::lol: Quote
lavinia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Agata - panienki są słodkie :-) menrzuś, poczekaj, niech się mały zadomowi, jeszcze będziesz głowę chował pod poduchę...zobaczysz :evil_lol: chrapanie buldożka to coś niebywałego a jakie sadzą bąki..... Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bila napisał(a):Lavinia normalnie podróbkę Ci wcisnęła:mad::lol::lol::lol::lol: A myślałem, że będzie mi i Sylwie wtórował :placz:....eeeeech :evil_lol: Quote
lothia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 za to "MOJA" śpi od 21 do 7,chyba że coś się zmieniło Lavinia? nie robi pobudek o koszmarnej porze i przesypie nockę:loveu:,woła jak chce do kibelka, a Wasze napewno tak nie potrafią:eviltong: Quote
Viris Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Menrzuś - poczekaj aż się rozkręci ;];];] Bila - to nie lavinia wcisnęła ;p Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 lavinia napisał(a):Agata - panienki są słodkie :-) menrzuś, poczekaj, niech się mały zadomowi, jeszcze będziesz głowę chował pod poduchę...zobaczysz :evil_lol: chrapanie buldożka to coś niebywałego a jakie sadzą bąki..... bączki to już jego znam:evil_lol:......a nie znam jeszcze większego chrapania od Sylwy Poczekam, może się naprawi :lol: Quote
lothia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Menrzuś napisał(a):A myślałem, że będzie mi i Sylwie wtórował :placz:....eeeeech :evil_lol: poczekaj aż uśnie z otwartymi oczyma[które się ruszają],jęzorem na wierzchu i na dodatek ruszając nogami:diabloti: Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Viris napisał(a):Menrzuś - poczekaj aż się rozkręci ;];];] Bila - to nie lavinia wcisnęła ;p Nie?:lol::lol: A kto?:cool3::cool3: Quote
Viris Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Klara ostatnio przez sen grała na fortepianie - tylko paluszki stukały o podłogę. A jak chodziłyśmy na agility to po jej zachowaniu przez sen wiedziałam jaki torek we śnie przebiegała ;] Sami sobie wcisnęli :P Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Viris napisał(a):Menrzuś - poczekaj aż się rozkręci ;];];] Bila - to nie lavinia wcisnęła ;p Czekam na to niecierpliwie :evil_lol: A która to? :crazyeye: Quote
agata-air Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 moje dzieciaki są jak małe traktorki. muzyke z efektrami specjalnymi-bąki wraz z chrapaniem serwuja mi przez całą noc Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Viris napisał(a): Sami sobie wcisnęli :P Znaczy Mężuś sam podróbkę sobie wybrał:evil_lol:, no to trudno nie będzie tercetu egzotycznego (Menrzuś, Sylwa, mały). Uszy żony Menrzusia, przynajmniej na razie, uratowane:multi::multi::multi: Quote
jenis Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 lavinia napisał(a):Agata - panienki są słodkie :-) menrzuś, poczekaj, niech się mały zadomowi, jeszcze będziesz głowę chował pod poduchę...zobaczysz :evil_lol: chrapanie buldożka to coś niebywałego a jakie sadzą bąki..... Oj sadzą bąki sadzą,a chrapanie to coś niebywałego z pokoju syna słychać,a jak koło ucha sie położy to masakra. :lol:;) Quote
Viris Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bila napisał(a):Znaczy Mężuś sam podróbkę sobie wybrał:evil_lol:, no to trudno nie będzie tercetu egzotycznego (Menrzuś, Sylwa, mały). Uszy żony Menrzusia, przynajmniej na razie, uratowane:multi::multi::multi: Myślę że będzie, nie pamiętam kiedy Klara się rozkręciła - ale teraz nadaje tak że moja siostra śpi w korkach do uszu jak nas odwiedza ;D Quote
lavinia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 hmmm...muszę wam coś powiedzieć...ale nie wiem jak...... może tak ? :loveu::loveu::loveu: Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 No mniodzio, po prostu i co szukasz DS, czy nie szukasz?:razz: Quote
lavinia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 :shake::shake::shake::shake: :multi::multi::multi::multi: Quote
lavinia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 wiesz, musiałam ją oddać do DT na 2 dni, żeby się zorientować, że już jej nie oddam :evil_lol: Quote
agata-air Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 czekaj czekaj ja już nie orientuje. twoja suczka pojechała na inny tymczas.. czy dobrze rozumiem i wróciła do ciebie i to na stałe ... ;p muszę przyznac że wszytskie mamy nie równo pod sufitem :D Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 lavinia napisał(a):wiesz, musiałam ją oddać do DT na 2 dni, żeby się zorientować, że już jej nie oddam :evil_lol: Ty jesteś gigantka, Lavinio:lol::lol::lol: Quote
Gacusiowa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 gratuluję i zazdroszczę :loveu: to teraz jeszcze powiedz tylko jak długo jeszcze ewentualnie te pazury mam(y) obgryzac, bo na łapkach mi się skończyły a na stópkach niewygodnie :diabloti: Quote
lavinia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 muszę przyznac że wszytskie mamy nie równo pod sufitem Ty jesteś gigantka, Lavinio gigantka co ma nierówno pod sufitem...niezła kombinacja :eviltong: Quote
lavinia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Gacusiowa, jeszcze tydzień obgryzania :eviltong: Quote
Gacusiowa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 eej to ja jeszcze Tazuni manikiurę zrobic zdążę :roll: Quote
Recommended Posts