Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia z pracowicie spędzonej niedzieli :loveu:

Tofik uwielbia prace domowe - tutaj w czasie wycierania podłogi

Jeszcze tutaj jest mokro

Współpraca

Słodki szczeniaczek

Obgryzamy kurzą nóżkę

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zawsze z bijącym sercem otwieram ten watek...ale widze że już maluchowi nic nie grozi!!!:) Brawo Tofiku!!!
niewiasta, jak dojdą pieniądze od iryska to daj znać...wyślę paczkę, jeszcze tylko jedna osoba i wyślę pieniądze za bazarek...97 zł - 24 od iryska= 73 zł

Posted

Witam ponownie, lada chwila pojawią się pieniądze za tarcze milicyjną. Chciałbym prosić o jakieś numery konta i dane na które ma przesłac pieniądze. Nie wiem też dokłądnie jak mam to zrobić bo było to dla Tofika i Justy, prosze o jakieś wskazówki. Pozdrawiam

Posted

Sabina07, przecież ja siedzę i ryczę! Tosia, kurcze ja chyba w jakąś deprechę popadnę! I jeszcze ta muzyka...:bigcry:. Czy jest potrzeba nagłośnienia sprawy Tofika? Wsadzić jego zdjęcie na naszą klasę?na inne forum?

Posted

kasiach napisał(a):
Sabina07, przecież ja siedzę i ryczę! Tosia, kurcze ja chyba w jakąś deprechę popadnę! I jeszcze ta muzyka...:bigcry:. Czy jest potrzeba nagłośnienia sprawy Tofika? Wsadzić jego zdjęcie na naszą klasę?na inne forum?

nie uwazacie ze Toffis jest jak Brzydkie kaczatko - przemienia sie juz w pieknego labedzia ;) (psinke):lol: