Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']Na chwilę weszłam Cię pośledzić, bo spadam do domu, ważne spotkanie mam dziś ;) Przy piwku, hehe :lol:
[FONT=Century Gothic]I smaka mi narobiłaś......teraz mam ochotę na piwko:roll:[/FONT]

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']U krótkowłosych to nieco inaczej wygląda ;) Ale pewnie i tak teraz masz sierść w całym domu? :evil_lol:
Teraz już nie, ale faktycznie był taki okres, że co przeciągnęło się po psie ręką, to pełno sierści fruwało :diabloti:

Do pyska jej w niebieskim, a i samochód od razu ładniej wygląda :eviltong:
http://images36.fotosik.pl/18/485f8a44e4eab854.jpg

Ale ten Vadir jape drze - prawie na każdym zdjęciu :evil_lol: - ech te szpicaki (pod tym względem wolę mojego milczka ;))

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I smaka mi narobiłaś......teraz mam ochotę na piwko:roll:[/FONT]

Wpadnij do mnie, wezmę Cię ze sobą :) Tylko się pospiesz, bo za 20 minut wychodzę :)

Posted

[quote name='lolka75']http://images31.fotosik.pl/377/4f80dd3b6b57cbd8.jpg
Fiala jak tak stoi to nie wyglada jak prawdziwy psiak:evil_lol:, wyglada jak pluszowa zabawka....serio:loveu:. Ona ma taki ten pysio jak z kreskowki:loveu:
A Vadir na kazdym zdjeciu wyglada jak zboj:loveu::evil_lol:...tak samo jak Borys. Te chlopaki maja cos takiego w spojrzeniu:loveu:

Mają, oj mają, przez to są tacy kochani :)

Posted

[quote name='jamnicze']Teraz już nie, ale faktycznie był taki okres, że co przeciągnęło się po psie ręką, to pełno sierści fruwało :diabloti:

Do pyska jej w niebieskim, a i samochód od razu ładniej wygląda :eviltong:
http://images36.fotosik.pl/18/485f8a44e4eab854.jpg

Ale ten Vadir jape drze - prawie na każdym zdjęciu :evil_lol: - ech te szpicaki (pod tym względem wolę mojego milczka ;))

Niebieski jej rzeczywiście pasuje, smycz z obrożą też ma niebieskie ;)) Vadir się mam nadzieję trochę uspokoi :)

Posted

jbk napisał(a):
Niebieski jej rzeczywiście pasuje, smycz z obrożą też ma niebieskie ;)) Vadir się mam nadzieję trochę uspokoi :)

oj nie wiem:diabloti:...moja Maxina im starsza tym wiecej szczeka... Juz sie drze o wszystko:evil_lol:. A ten samojedowy szczek ma to do siebie ze jak piesio ryknie to sie zwoje mozgowe prostuja:roll::evil_lol:. Tylko Borys teraz zaczyna juz szczekak jak pies i jego szczekanie jest bardziej basowe. Moze to mnie uchroni od aparaciku w uszkach:roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
pusia, jak duza masz szanse na robienie potraw z pl produktow? masz pl sklep u siebie? ja mam w Malmö wiec musze z Eslöv dojechac jak chce co pl ze spozywczych kupic :P

W Anglii wystarczy, że do Tesco pójdziesz i jest cała polska półka:lol:.

Obejrzałam zdjęcia z dzisiaj, ależ w między czasie się nagadaliśta...

A Lolka to ma swoją galerię? Z chęcią jeszcze jedne białaski bym poodwiedzała;).

Posted

lolka75 napisał(a):
oj nie wiem:diabloti:...moja Maxina im starsza tym wiecej szczeka... Juz sie drze o wszystko:evil_lol:. A ten samojedowy szczek ma to do siebie ze jak piesio ryknie to sie zwoje mozgowe prostuja:roll::evil_lol:. Tylko Borys teraz zaczyna juz szczekak jak pies i jego szczekanie jest bardziej basowe. Moze to mnie uchroni od aparaciku w uszkach:roll:

No zobacz, a Fialka tylko rozmawia :) Strasznie mi się podoba to określenie, że jak ryknie, to się zwoje mózgowe prostują, muszę to wykorzystać :))

Posted

[quote name='pusia2405']W Anglii wystarczy, że do Tesco pójdziesz i jest cała polska półka:lol:.

Obejrzałam zdjęcia z dzisiaj, ależ w między czasie się nagadaliśta...

A Lolka to ma swoją galerię? Z chęcią jeszcze jedne białaski bym poodwiedzała;).

W Polsce w Tesco jest za to angielska półka ;)

Oczywiście, że Lolcia ma galerię - http://www.dogomania.pl/forum/f711/maxina-borys-78335/ - jej szczeniorek jest troszeczkę młodszy od mojego, a nasze suczki obie to królewny :)

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
witamy w ten zimny dzionek;)

Zimny? U mnie cieplusio i słonecznie :) Aż szkoda, że w pracy siedzę :(

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Cześć ;) jak tam białe śliczności ??

Rozbrykane jak zwykle, przepędziły mnie po osiedlu, aż się spociłam ;)

Posted

groszek83 napisał(a):
:megagrin:Królik
No ja jestem to Cię nie ma:eviltong:

Za królikiem też by tak pewnie biegły ;))

Przecież jestem :eviltong: