apple Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='jbk']Na chwilę weszłam Cię pośledzić, bo spadam do domu, ważne spotkanie mam dziś ;) Przy piwku, hehe :lol: [FONT=Century Gothic]I smaka mi narobiłaś......teraz mam ochotę na piwko:roll:[/FONT] Quote
lolka75 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 http://images31.fotosik.pl/377/4f80dd3b6b57cbd8.jpg Fiala jak tak stoi to nie wyglada jak prawdziwy psiak:evil_lol:, wyglada jak pluszowa zabawka....serio:loveu:. Ona ma taki ten pysio jak z kreskowki:loveu: A Vadir na kazdym zdjeciu wyglada jak zboj:loveu::evil_lol:...tak samo jak Borys. Te chlopaki maja cos takiego w spojrzeniu:loveu: Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='jbk']U krótkowłosych to nieco inaczej wygląda ;) Ale pewnie i tak teraz masz sierść w całym domu? :evil_lol: Teraz już nie, ale faktycznie był taki okres, że co przeciągnęło się po psie ręką, to pełno sierści fruwało :diabloti: Do pyska jej w niebieskim, a i samochód od razu ładniej wygląda :eviltong: http://images36.fotosik.pl/18/485f8a44e4eab854.jpg Ale ten Vadir jape drze - prawie na każdym zdjęciu :evil_lol: - ech te szpicaki (pod tym względem wolę mojego milczka ;)) Quote
Juszes Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Gratuluję 100 stronki:multi: Z lekkim opóźnieniem, ale mówi się trudno :razz: Quote
jbk Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I smaka mi narobiłaś......teraz mam ochotę na piwko:roll:[/FONT] Wpadnij do mnie, wezmę Cię ze sobą :) Tylko się pospiesz, bo za 20 minut wychodzę :) Quote
jbk Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='lolka75']http://images31.fotosik.pl/377/4f80dd3b6b57cbd8.jpg Fiala jak tak stoi to nie wyglada jak prawdziwy psiak:evil_lol:, wyglada jak pluszowa zabawka....serio:loveu:. Ona ma taki ten pysio jak z kreskowki:loveu: A Vadir na kazdym zdjeciu wyglada jak zboj:loveu::evil_lol:...tak samo jak Borys. Te chlopaki maja cos takiego w spojrzeniu:loveu: Mają, oj mają, przez to są tacy kochani :) Quote
jbk Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jamnicze']Teraz już nie, ale faktycznie był taki okres, że co przeciągnęło się po psie ręką, to pełno sierści fruwało :diabloti: Do pyska jej w niebieskim, a i samochód od razu ładniej wygląda :eviltong: http://images36.fotosik.pl/18/485f8a44e4eab854.jpg Ale ten Vadir jape drze - prawie na każdym zdjęciu :evil_lol: - ech te szpicaki (pod tym względem wolę mojego milczka ;)) Niebieski jej rzeczywiście pasuje, smycz z obrożą też ma niebieskie ;)) Vadir się mam nadzieję trochę uspokoi :) Quote
jbk Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Juszes napisał(a):Gratuluję 100 stronki:multi: Z lekkim opóźnieniem, ale mówi się trudno :razz: Dzięki, dzięki :) Quote
lolka75 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 jbk napisał(a):Niebieski jej rzeczywiście pasuje, smycz z obrożą też ma niebieskie ;)) Vadir się mam nadzieję trochę uspokoi :) oj nie wiem:diabloti:...moja Maxina im starsza tym wiecej szczeka... Juz sie drze o wszystko:evil_lol:. A ten samojedowy szczek ma to do siebie ze jak piesio ryknie to sie zwoje mozgowe prostuja:roll::evil_lol:. Tylko Borys teraz zaczyna juz szczekak jak pies i jego szczekanie jest bardziej basowe. Moze to mnie uchroni od aparaciku w uszkach:roll: Quote
pusia2405 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 deer_1987 napisał(a):pusia, jak duza masz szanse na robienie potraw z pl produktow? masz pl sklep u siebie? ja mam w Malmö wiec musze z Eslöv dojechac jak chce co pl ze spozywczych kupic :P W Anglii wystarczy, że do Tesco pójdziesz i jest cała polska półka:lol:. Obejrzałam zdjęcia z dzisiaj, ależ w między czasie się nagadaliśta... A Lolka to ma swoją galerię? Z chęcią jeszcze jedne białaski bym poodwiedzała;). Quote
Juszes Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witam! :multi: Dostaniemy dziś jakieś białaskowe zdjęcia? :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Cześć ;) jak tam białe śliczności ?? Quote
groszek83 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='jbk'] :megagrin:Królik No ja jestem to Cię nie ma:eviltong: Quote
jbk Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 lolka75 napisał(a):oj nie wiem:diabloti:...moja Maxina im starsza tym wiecej szczeka... Juz sie drze o wszystko:evil_lol:. A ten samojedowy szczek ma to do siebie ze jak piesio ryknie to sie zwoje mozgowe prostuja:roll::evil_lol:. Tylko Borys teraz zaczyna juz szczekak jak pies i jego szczekanie jest bardziej basowe. Moze to mnie uchroni od aparaciku w uszkach:roll: No zobacz, a Fialka tylko rozmawia :) Strasznie mi się podoba to określenie, że jak ryknie, to się zwoje mózgowe prostują, muszę to wykorzystać :)) Quote
jbk Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 deer_1987 napisał(a):teraz tez sie rozgadaliscie.. A jakoś tak to leci ;) Quote
jbk Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='pusia2405']W Anglii wystarczy, że do Tesco pójdziesz i jest cała polska półka:lol:. Obejrzałam zdjęcia z dzisiaj, ależ w między czasie się nagadaliśta... A Lolka to ma swoją galerię? Z chęcią jeszcze jedne białaski bym poodwiedzała;). W Polsce w Tesco jest za to angielska półka ;) Oczywiście, że Lolcia ma galerię - http://www.dogomania.pl/forum/f711/maxina-borys-78335/ - jej szczeniorek jest troszeczkę młodszy od mojego, a nasze suczki obie to królewny :) Quote
jbk Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Juszes napisał(a):Witam! :multi: Dostaniemy dziś jakieś białaskowe zdjęcia? :loveu: Hej :) Zaraz wstawiam :) Quote
jbk Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):witamy w ten zimny dzionek;) Zimny? U mnie cieplusio i słonecznie :) Aż szkoda, że w pracy siedzę :( Quote
jbk Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Cześć ;) jak tam białe śliczności ?? Rozbrykane jak zwykle, przepędziły mnie po osiedlu, aż się spociłam ;) Quote
jbk Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 groszek83 napisał(a)::megagrin:Królik No ja jestem to Cię nie ma:eviltong: Za królikiem też by tak pewnie biegły ;)) Przecież jestem :eviltong: Quote
jbk Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Ciąg dalszy wieczornego spaceru :) Jak widać, mężu próbuje tu Fialusię uratować przed zębami Vadira ;) Quote
groszek83 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :crazyeye: a bo tak sie skradasz że cie nie zauważyłam:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts