Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tengusia']zapraszam do siebie, dostalam wlasnie paczke z pracy ze slodyczami ... szkoda tylko ze jeszcze nie zjadlam slodyczy ktore dostalam w paczce na swieta Bozego Narodzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: naszczescie do nastepnych swiąt daleko wiec chyba dam rade wszystko zjesc :grins:

a takie w kształcie kosteczki też masz? :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']o jaaaa ale wyżere miały :crazyeye::crazyeye:

też chcę....było dla mnie takie ciasteczko ??:cool3:

zapraszam do siebie, dostalam wlasnie paczke z pracy ze slodyczami ... szkoda tylko ze jeszcze nie zjadlam slodyczy ktore dostalam w paczce na swieta Bozego Narodzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: naszczescie do nastepnych swiąt daleko wiec chyba dam rade wszystko zjesc :grins:

Posted

[quote name='Tengusia']zapraszam do siebie, dostalam wlasnie paczke z pracy ze slodyczami ... szkoda tylko ze jeszcze nie zjadlam slodyczy ktore dostalam w paczce na swieta Bozego Narodzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: naszczescie do nastepnych swiąt daleko wiec chyba dam rade wszystko zjesc :grins:
:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: Jakim cudem utrzymały się u ciebie słodycze z Bożego Narodzenia :crazyeye::evil_lol::crazyeye: U mnie to raz-raz i ... niiiima :multi::multi:

Posted

Jbk wiesz co wczoraj odkryłam.... że w Gliwicach jest tylko 1 stacja krwiodawstwa :crazyeye:...
A najgorsze, że Kamil znowu musiał do urzędu pojechać, więc nie wiem czy się wyrobię :placz:. Będę za chwilę dzwonić w jakich godzinach można do nich jechać krew oddawać, żeby wiedzieć czy zdążę :razz:...

Posted

Cześć wszyscy :))

Mam kilka zdjątek z przedwiośnia ;) Chcecie? Oczywiście nie gwarantuję, że uda mi się je wrzucić, bo komp mi świruje tak, że może w każdej chwili się coś zdarzyć....