jbk Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 To tyle. A w ogóle, to właśnie psuje mi się komputer...... Quote
Kinia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jbk napisał(a): Oczywiście! Kiedy będziesz w Skoczowie?? * Napisałam u mnie w galerii co i jak, dokładniej będe wiedzieć wieczorem:) Quote
Izuuus Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 http://images48.fotosik.pl/89/64558a541ed80cb0.jpg nie masz już? :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jbk napisał(a): Podobałam Ci się?? :diabloti: nooooooooooooooooo :loveu::evil_lol: czesc czołem :loveu: Quote
jonQuilla Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 o jaaaa ale wyżere miały :crazyeye::crazyeye: też chcę....było dla mnie takie ciasteczko ??:cool3: Quote
jonQuilla Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Tengusia']zapraszam do siebie, dostalam wlasnie paczke z pracy ze slodyczami ... szkoda tylko ze jeszcze nie zjadlam slodyczy ktore dostalam w paczce na swieta Bozego Narodzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: naszczescie do nastepnych swiąt daleko wiec chyba dam rade wszystko zjesc :grins: a takie w kształcie kosteczki też masz? :evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='jonQuilla']o jaaaa ale wyżere miały :crazyeye::crazyeye: też chcę....było dla mnie takie ciasteczko ??:cool3: zapraszam do siebie, dostalam wlasnie paczke z pracy ze slodyczami ... szkoda tylko ze jeszcze nie zjadlam slodyczy ktore dostalam w paczce na swieta Bozego Narodzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: naszczescie do nastepnych swiąt daleko wiec chyba dam rade wszystko zjesc :grins: Quote
Alicja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dżolero w koszulce ;) Quote
Patisa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Wcinacz na pewno zadowolony z torciku był:lol: A ja się spóźniłam z życzeniami:oops: Quote
halgre Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Tengusia']zapraszam do siebie, dostalam wlasnie paczke z pracy ze slodyczami ... szkoda tylko ze jeszcze nie zjadlam slodyczy ktore dostalam w paczce na swieta Bozego Narodzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: naszczescie do nastepnych swiąt daleko wiec chyba dam rade wszystko zjesc :grins: :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: Jakim cudem utrzymały się u ciebie słodycze z Bożego Narodzenia :crazyeye::evil_lol::crazyeye: U mnie to raz-raz i ... niiiima :multi::multi: Quote
halgre Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 http://images42.fotosik.pl/85/5b6acb4d79c9b142.jpg - ale radocha ... :evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cześć białasy!!!!! u nasz sonce i będzie ciepło:multi: miłego dnia:lol: A. Quote
bonsai_88 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tengusia jeśli masz problem ze słodyczami to może ja do ciebie wpadnę :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jbk wiesz co wczoraj odkryłam.... że w Gliwicach jest tylko 1 stacja krwiodawstwa :crazyeye:... A najgorsze, że Kamil znowu musiał do urzędu pojechać, więc nie wiem czy się wyrobię :placz:. Będę za chwilę dzwonić w jakich godzinach można do nich jechać krew oddawać, żeby wiedzieć czy zdążę :razz:... Quote
jbk Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Cześć wszyscy :)) Mam kilka zdjątek z przedwiośnia ;) Chcecie? Oczywiście nie gwarantuję, że uda mi się je wrzucić, bo komp mi świruje tak, że może w każdej chwili się coś zdarzyć.... Quote
jbk Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 A tu z kuzynem, który też nieco pstryknął na tym spacerze ;) Quote
jbk Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ten śnieg to już tylko w bardzo zacienionych miejscach leżał ;) Quote
Recommended Posts