Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIEŃ DOBRY!!!

Tęskniłam za Wami wszystkimi jak wściekła, ale niestety, robota mnie zasypała totalnie ;)

Pozwolę sobie odpowiedzieć hurtem:

- kąpiemy psiaki, jak trzeba, jak sobie na spacerku podwozie wypaprzą, to spłukujemy, łapki wycieramy regularnie, a czasem trzeba wykąpać wszystko ;) Fialusia sama podaje łapki do wycierania, Vadir od wycierania woli polewanie wodą ;)

- "nieee" lub "fee" czy samo "e e e" działa jak i u Waszych psiaków, poza momentami, kiedy się białaski rzucają na zwierzynę ;) Wczoraj na przykład pociągnęły mnie tak, że dobre dziesięć metrów jechałam na butach za nimi ;) Zaprzęgowce ;) Mam tego pecha, że mieszkamy niedaleko stawów i rzeczki, pełnych kaczek. Fialusia rzuca się jak dzikuska, widząc ją przesadzającą strumień w pogodni za kaczorem nikt by nie uwierzył, że ma dziewczyna dysplazję ;) Z drugiej strony mam to szczęście, że niedaleko mam fajne miejscówki do spacerów, nie muszę między blokami chodzić ;)

- Jabłuszkowa, ach! Moja Ty idolko, najwspanialsza na świecie :)) Ach! i Och! Jestem zaszczycona, że tyle razy mnie odwiedziłaś :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']

- Jabłuszkowa, ach! Moja Ty idolko, najwspanialsza na świecie :)) Ach! i Och! Jestem zaszczycona, że tyle razy mnie odwiedziłaś :diabloti:Wybaczam!:roll:Uratował Cię wczorajszy sms:roll:- żartuję!:evil_lol: Dzięki za eska i sorki ze nie odpisałam ale wiesz kapanie małej, wieczorny spacer z Krosiem i padłam jak długa nawet nie wiem kiedy:roll:

Posted

witam :multi::loveu:
tęskniło mi się za Wami :):):)

co do ciągania to jak byłam młodsza...miałam z 10 lat :)
poszłam z kolegą do lasu i jego psem (suka Alaskan Malamute)...sunia wtedy miała z 2/3 lata :) była to zima i już nie pamiętam czemu obwiązałam Adamowi nogi smyczą, po czym Sara zobaczyła jakiegoś pieska małego i za nim wyrwała...ciągnęła kolegę przez kawałek aż się mu odplątała ta smycz...oj jak on wyglądał po tym przeciągnięciu :roll:
ale nigdy nie powiedział że to ja wpadłam na genialny pomysł żeby oplątać mu nogi :evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja się pożalę... wczoraj moje dziewczyny popsuły myszkę w lesie :-(. Birmę dało się odwołać, więc pewnie jakbym zauważyła co one robią to by myszka przeżyła :placz:... odwołanie Bianci gorsze, ale za to ona z linką biega..

Posted

[quote name='apple']Wybaczam!:roll:Uratował Cię wczorajszy sms:roll:- żartuję!:evil_lol: Dzięki za eska i sorki ze nie odpisałam ale wiesz kapanie małej, wieczorny spacer z Krosiem i padłam jak długa nawet nie wiem kiedy:roll:

Tak pomyślałam, że Cię maleństwa zajęły ;)

[quote name='jonQuilla']witam :multi::loveu:
tęskniło mi się za Wami :):):)

co do ciągania to jak byłam młodsza...miałam z 10 lat :)
poszłam z kolegą do lasu i jego psem (suka Alaskan Malamute)...sunia wtedy miała z 2/3 lata :) była to zima i już nie pamiętam czemu obwiązałam Adamowi nogi smyczą, po czym Sara zobaczyła jakiegoś pieska małego i za nim wyrwała...ciągnęła kolegę przez kawałek aż się mu odplątała ta smycz...oj jak on wyglądał po tym przeciągnięciu :roll:
ale nigdy nie powiedział że to ja wpadłam na genialny pomysł żeby oplątać mu nogi :evil_lol::evil_lol:

Równy koleś z tego kolegi ;))

[quote name='deer_1987']Domowe fotki tez sa fajne :D

Wszystkie lubię :)

[quote name='Iza i Avanti']:loveu: Fajowe, domowe fotasy!

Cześć ciotka! :loveu:

Dzień dobry Izuniu ;)

[quote name='ewatr']Witamy z rana ;)

ja tez lubie domowe foty i teraz zreszta one sa lepsze niz takie bezsłoneczne w plenerze ....

Ja tam wszystkie foty lubię, jako dokumentację rzeczywistości ;)

[quote name='clockwork']zgadnij kto Cie nawiedził :razz::razz:

Klocusiowa! Wszędzie poznam ten niebieski ;)