jamnicze Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 To ja dla odmiany powiem DOBRANOC :diabloti::eviltong: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 DZIEŃ DOBRY!!! Tęskniłam za Wami wszystkimi jak wściekła, ale niestety, robota mnie zasypała totalnie ;) Pozwolę sobie odpowiedzieć hurtem: - kąpiemy psiaki, jak trzeba, jak sobie na spacerku podwozie wypaprzą, to spłukujemy, łapki wycieramy regularnie, a czasem trzeba wykąpać wszystko ;) Fialusia sama podaje łapki do wycierania, Vadir od wycierania woli polewanie wodą ;) - "nieee" lub "fee" czy samo "e e e" działa jak i u Waszych psiaków, poza momentami, kiedy się białaski rzucają na zwierzynę ;) Wczoraj na przykład pociągnęły mnie tak, że dobre dziesięć metrów jechałam na butach za nimi ;) Zaprzęgowce ;) Mam tego pecha, że mieszkamy niedaleko stawów i rzeczki, pełnych kaczek. Fialusia rzuca się jak dzikuska, widząc ją przesadzającą strumień w pogodni za kaczorem nikt by nie uwierzył, że ma dziewczyna dysplazję ;) Z drugiej strony mam to szczęście, że niedaleko mam fajne miejscówki do spacerów, nie muszę między blokami chodzić ;) - Jabłuszkowa, ach! Moja Ty idolko, najwspanialsza na świecie :)) Ach! i Och! Jestem zaszczycona, że tyle razy mnie odwiedziłaś :diabloti: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Koniec domowych ;) Potem ciachnę kolejny spacer, ale teraz idę do Was :) Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jbk'] - Jabłuszkowa, ach! Moja Ty idolko, najwspanialsza na świecie :)) Ach! i Och! Jestem zaszczycona, że tyle razy mnie odwiedziłaś :diabloti:Wybaczam!:roll:Uratował Cię wczorajszy sms:roll:- żartuję!:evil_lol: Dzięki za eska i sorki ze nie odpisałam ale wiesz kapanie małej, wieczorny spacer z Krosiem i padłam jak długa nawet nie wiem kiedy:roll: Quote
jonQuilla Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 witam :multi::loveu: tęskniło mi się za Wami :):):) co do ciągania to jak byłam młodsza...miałam z 10 lat :) poszłam z kolegą do lasu i jego psem (suka Alaskan Malamute)...sunia wtedy miała z 2/3 lata :) była to zima i już nie pamiętam czemu obwiązałam Adamowi nogi smyczą, po czym Sara zobaczyła jakiegoś pieska małego i za nim wyrwała...ciągnęła kolegę przez kawałek aż się mu odplątała ta smycz...oj jak on wyglądał po tym przeciągnięciu :roll: ale nigdy nie powiedział że to ja wpadłam na genialny pomysł żeby oplątać mu nogi :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :loveu: Fajowe, domowe fotasy! Cześć ciotka! :loveu: Quote
ewatr Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witamy z rana ;) ja tez lubie domowe foty i teraz zreszta one sa lepsze niz takie bezsłoneczne w plenerze .... Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 zgadnij kto Cie nawiedził :razz::razz: Quote
AngelsDream Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Killerek wbrew imieniu ślicznie CSuje. ;) Quote
zuzolandia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 http://images38.fotosik.pl/43/0c6c8ac1688fed9b.jpg tyz mom takie skarpetki :eviltong::eviltong::eviltong: doberek zapracowana :loveu::loveu: Quote
halgre Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 http://images39.fotosik.pl/43/1d0d532ef5320e6b.jpg - kusiu, kusiu ... :loveu: http://images34.fotosik.pl/425/92f60ff72713f301.jpg http://images31.fotosik.pl/426/63275d87441baa78.jpg baaardzo fajne... :multi: Quote
AngelsDream Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A ja mam pytanie - bierzesz psy na pojedyncze spacery? :) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 http://images31.fotosik.pl/426/63275d87441baa78.jpg jakie to słodkie :multi: Quote
bonsai_88 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A ja się pożalę... wczoraj moje dziewczyny popsuły myszkę w lesie :-(. Birmę dało się odwołać, więc pewnie jakbym zauważyła co one robią to by myszka przeżyła :placz:... odwołanie Bianci gorsze, ale za to ona z linką biega.. Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Wybaczam!:roll:Uratował Cię wczorajszy sms:roll:- żartuję!:evil_lol: Dzięki za eska i sorki ze nie odpisałam ale wiesz kapanie małej, wieczorny spacer z Krosiem i padłam jak długa nawet nie wiem kiedy:roll: Tak pomyślałam, że Cię maleństwa zajęły ;) [quote name='jonQuilla']witam :multi::loveu: tęskniło mi się za Wami :):):) co do ciągania to jak byłam młodsza...miałam z 10 lat :) poszłam z kolegą do lasu i jego psem (suka Alaskan Malamute)...sunia wtedy miała z 2/3 lata :) była to zima i już nie pamiętam czemu obwiązałam Adamowi nogi smyczą, po czym Sara zobaczyła jakiegoś pieska małego i za nim wyrwała...ciągnęła kolegę przez kawałek aż się mu odplątała ta smycz...oj jak on wyglądał po tym przeciągnięciu :roll: ale nigdy nie powiedział że to ja wpadłam na genialny pomysł żeby oplątać mu nogi :evil_lol::evil_lol: Równy koleś z tego kolegi ;)) [quote name='deer_1987']Domowe fotki tez sa fajne :D Wszystkie lubię :) [quote name='Iza i Avanti']:loveu: Fajowe, domowe fotasy! Cześć ciotka! :loveu: Dzień dobry Izuniu ;) [quote name='ewatr']Witamy z rana ;) ja tez lubie domowe foty i teraz zreszta one sa lepsze niz takie bezsłoneczne w plenerze .... Ja tam wszystkie foty lubię, jako dokumentację rzeczywistości ;) [quote name='clockwork']zgadnij kto Cie nawiedził :razz::razz: Klocusiowa! Wszędzie poznam ten niebieski ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witanko :loveu: Macie śnieg jeszcze ? Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :multi::multi:witaj zapracowana Kobitko ;) Quote
Recommended Posts