jbk Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 deer_1987 napisał(a):Kawy nie pije... spacer pierwszy juz za nami, drugi ok 10:30 jakbym jechala do wiekszego miasta do zoologa, ale nawet nie wiem czy mi sie chce :eviltong: szukam domku dla krolika i troche do akwarium rzeczy zeby urozmaicic - dekoracje. Mi by się dziś nie chciało, ale u nas jest minus dziesięć stopni ;) Jaki to ma być domek? Quote
taxelina Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jbk napisał(a):Mi by się dziś nie chciało, ale u nas jest minus dziesięć stopni ;) Jaki to ma być domek? U nas -1 bylo rano.. Jakis drewniany ale te co widze w necie to maja za male wejscie.. przeciez ten moj kochany wielkolud sie nie zmienic... chyba w szwecji sa bardziej miniaturowe kroliki popularne i nie robia normalnych domkow :evil_lol: Quote
taxelina Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 IKEA | Dla zwięrząt | Dla zwięrząt | BÄSTIS BLOND | Posłanie/ domek dla kota to mi sie baardzo podoba, ale drogie u nas i wiem ze zniszczy szybko :P Quote
jbk Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 No tak, jak jest spory, to domek dla kota będzie mu bardziej pasował ;) Quote
taxelina Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jbk napisał(a):No tak, jak jest spory, to domek dla kota będzie mu bardziej pasował ;) Sama go widzialas na zdjeciach :loveu: ogladam te domki w necie i sa takie sobie.. za male wejscie.. chyba ze wejscie bedzie wypchane sianem a on na gore bedzie wskakiwal :evil_lol: kartony dostawal ale rozwalal sciany, potem chcial wskoczyc i sie pod nim dach zawali... spadal i sie zdziwial..:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to? co sie stalo z moim kartonem? :-o:-o Quote
e.v.a Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 dzieńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńdobry bardzooo :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Wspólne lepienie bałwanka - początki... http://images34.fotosik.pl/424/59bf3be6108b2683.jpg Pzdr. Quote
zuzolandia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :evil_lol:http://images42.fotosik.pl/43/9a03d677aa38c31d.jpg LOVE [PEŁNYM PYSIEM :loveu::loveu::loveu: poscielowe fotaski odjechanee......my tez łózkowe maniaki :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Witanko Śniegowe białaski :loveu::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Vadir ma wrodzony talent do brudzenia się :) chodzi po śniegu tyle samo co Fialka a i tak zawsze ma bardziej mokry brzuch i jest zawsze brudniejszy ogólnie :evil_lol::evil_lol: Morus powinien mieć przezwisko :cool3: witam :multi::loveu: Quote
rwpb Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Łóżkowe ogrzewanie za darmo! Kołderka zbędna. Co się stało w rękę? Zielona farbka się skończyła :evil_lol:. i macie w końcu biały śnieg :multi: Quote
jbk Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Sama go widzialas na zdjeciach :loveu: ogladam te domki w necie i sa takie sobie.. za male wejscie.. chyba ze wejscie bedzie wypchane sianem a on na gore bedzie wskakiwal :evil_lol: kartony dostawal ale rozwalal sciany, potem chcial wskoczyc i sie pod nim dach zawali... spadal i sie zdziwial..:crazyeye: jak to? co sie stalo z moim kartonem? :-o Zabawowy chłopak ;)) evaxon napisał(a):dzieńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńdobry bardzooo :loveu: Cześć Ewuś ;) Asiaczek napisał(a):Wspólne lepienie bałwanka - początki... http://images34.fotosik.pl/424/59bf3be6108b2683.jpg Pzdr. Młody by może coś ulepił, ale Vadir ciągle mu to łapą rozwalał ;) zuzolandia napisał(a)::evil_lol:http://images42.fotosik.pl/43/9a03d677aa38c31d.jpg LOVE [PEŁNYM PYSIEM :loveu: poscielowe fotaski odjechanee......my tez łózkowe maniaki :evil_lol: Kochamy się, kochamy :) A łóżko to najwygodniejsza miejscówka :) anitaaa i bartis napisał(a):Witanko Śniegowe białaski :loveu::evil_lol: Hejka :) jonQuilla napisał(a):Vadir ma wrodzony talent do brudzenia się :) chodzi po śniegu tyle samo co Fialka a i tak zawsze ma bardziej mokry brzuch i jest zawsze brudniejszy ogólnie :evil_lol: Morus powinien mieć przezwisko :cool3: witam :multi::loveu: Co dziwne, jest wyższy i ma krótszą sierść na brzusiu ;) Powinien być czystszy ;) Ale to artysta jest, wiesz :evil_lol: rwpb napisał(a):Łóżkowe ogrzewanie za darmo! Kołderka zbędna. Co się stało w rękę? Zielona farbka się skończyła :evil_lol:. i macie w końcu biały śnieg :multi: A jeszcze lepiej, jak obydwa przyjdą ;) Miałam stłuczony kciuk, bo na poprzednim spacerze (tym z goldenkiem) facet zaatakował nas motyką i broniłam psiaki ;) Teraz to już będzie ciągle biało ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :multi::multi::multi: Wreszcie śnieżny psy :multi::multi::multi: Cześć Cioteczko! :loveu: Quote
taxelina Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Teraz na czasie jestescie - zimowe foty :D Quote
jbk Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::multi::multi::multi: Wreszcie śnieżny psy :multi::multi::multi: Cześć Cioteczko! :loveu: Cześć Izunia ;) Teraz długo będą zimowe ;) deer_1987 napisał(a):Teraz na czasie jestescie - zimowe foty :D A to dopiero początek ;) Quote
Recommended Posts