Zmysł Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Przepraszam za nieobecność na forum, ale powalił mnie ogrom nieszczęść nagłych i z różnych stron. Trochę czasu minie, jak się ze wszystkim uporam. Na razie nie mam ani czasu ani możliwości odwiedzania dogo. Mam nadzieję, że za jakiś czas wrócę. Nie tracę kontaktu z osobami "zwierzolubnymi", w razie potrzeb jestem pod telefonem, albo mailem ([email protected]). Dziękuję za słowa otuchy i wsparcia. Życzę Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. PS. Wczoraj odwiedziłem Żabcię - wszystko u niej w porządku Quote
tomcug Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Quote
Zmysł Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Wszystkiego dobrego na Święta i Nowy Rok Quote
ocelot Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkim życzę zdrowych, radosnych, cudownych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku:loveu: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Zmysł Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Byłem wczoraj u Żabci. Czuje się wspaniale, ale podgryza Grubolka, co mu się niespecjalnie podoba Quote
Zmysł Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 tomcug napisał(a):Ale jakoś wytrzymują ze sobą, nie? nie mają wyjścia, ale Grubolek to chyba przeklina swój los Quote
togaa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Tak to bywa jak 'starego kawalera" ożenią na siłę ..... W dodatku panna mu sie nie podoba i charakterek ma wredny.......;) Kto wie czy sekowanemu Grubolkowi nie zaczniemy szukac domu...:razz:..???? Quote
Zmysł Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Nie, Grubol nie chce słyszeć o takiej opcji. Zresztą domownicy też oczywiście nie Quote
tomcug Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Grubolek to rezydent i należy mu się szacunek, a ta Żabcia nie chce tego zrozumieć. :mad: :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 To nie mają innego wyjścia, jak polubić się wzajemnie; takie małżeństwo z rozsądku :evil_lol: Quote
tomcug Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 EVA2406 napisał(a):To nie mają innego wyjścia, jak polubić się wzajemnie; takie małżeństwo z rozsądku :evil_lol: Na to wygląda. :razz: Quote
togaa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 EVA2406 napisał(a):To nie mają innego wyjścia, jak polubić się wzajemnie; takie małżeństwo z rozsądku :evil_lol: Można też 'drzeć koty"....Wtedy przynajmniej nie jest nudno....:evil_lol: Quote
Zmysł Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 jest trochę tego wokoło do darcia. Quote
EVA2406 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Witaj Wujeczku :loveu:, miło, że już jesteś :lol: Quote
Zmysł Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 EVA2406 napisał(a):Witaj Wujeczku :loveu:, miło, że już jesteś :lol: Witaj:lol: Niewiele z tego wynika, ale jestem Quote
Zmysł Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Byłem wczoraj u Żabci i zrobiłem jej i Grubolkowi kilka zdjęć. Oczywiście mam drobne problemy techniczne, więc pewni jutro wkleję Quote
tomcug Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Zmysł napisał(a):Byłem wczoraj u Żabci i zrobiłem jej i Grubolkowi kilka zdjęć. Oczywiście mam drobne problemy techniczne, więc pewni jutro wkleję Czy jutro to już było, czy dopiero będzie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Zmysł Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 jutro nastąpi, gdy odnajdę kabelek do aparatu:angryy: Quote
togaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 To troche mało precyzyjne określenie...;) Mamy szczęście że Wielkanoc za pasem , wtedy częściej zaglada sie w miejsca niezaglądane... Quote
ocelot Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Mam wrażenie;), że Żabcia jest nieco większych gabarytów niż Grubolek:evil_lol: Quote
Zmysł Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ocelot napisał(a):Mam wrażenie;), że Żabcia jest nieco większych gabarytów niż Grubolek:evil_lol: niestety, masz rację. bardzo się rozwinęła Quote
Recommended Posts