tomcug Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A ja podrzucę wątek, bo zdjęcia Grubolka spać mi nie dają. :evil_lol: Quote
Zmysł Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Ej tam, on nie jest fotogeniczny. I też nie lubi, jak mu się robi zdjęcia Quote
Lemoniada Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 A ja jutro jadę na Woodstock!:sweetCyb:Szybciej mi zleci czas oczekiwania na fotki Grubolka:lol: Quote
togaa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Zmysł napisał(a):Ej tam, on nie jest fotogeniczny. I też nie lubi, jak mu się robi zdjęcia Grubolek jest facetem...tak? A prawie każdy facet jest ociupinę próżny....??!! Więc nie wierze że Grubolek zdjęć nie lubi...:razz: To raczej Szanowny Zmysł się miga...;) Quote
EVA2406 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 togaa napisał(a):Grubolek jest facetem...tak? A prawie każdy facet jest ociupinę próżny....??!! Więc nie wierze że Grubolek zdjęć nie lubi...:razz: To raczej Szanowny Zmysł się miga...;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tomcug Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No Zmysł - nie wykręcisz się, niestety. :razz: Quote
Zmysł Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Lemoniada napisał(a):A ja jutro jadę na Woodstock!:sweetCyb:Szybciej mi zleci czas oczekiwania na fotki Grubolka:lol: Brawo! Będą fotki? Quote
Zmysł Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 togaa napisał(a):Grubolek jest facetem...tak? A prawie każdy facet jest ociupinę próżny....??!! Więc nie wierze że Grubolek zdjęć nie lubi...:razz: To raczej Szanowny Zmysł się miga...;) ależ presja:smhair2: Quote
Lemoniada Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='Zmysł']Brawo! Będą fotki? Będą, Zmyśle, jak Ty wstawisz zdjęcia Grubolka A tak poważnie to nie biorę aparatu, więc będę zdana na łaskę i niełaskę innych:roll: Może być różnie. Quote
Zmysł Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Lemoniada']Będą, Zmyśle, jak Ty wstawisz zdjęcia Grubolka A tak poważnie to nie biorę aparatu, więc będę zdana na łaskę i niełaskę innych:roll: Może być różnie. wstawię tego Grubolka, wstawię Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Wczoraj na krótko odwiedziłem Żabcię(Sunię). Już się bardzo zadomowiła. Tak bardzo, że gryzie wszystkich obcych(ostatnio montera).:cool3: Quote
tomcug Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Zmysł napisał(a):Wczoraj na krótko odwiedziłem Żabcię(Sunię). Już się bardzo zadomowiła. Tak bardzo, że gryzie wszystkich obcych(ostatnio montera).:cool3: Żabcia nie wyglądała na taką groźną :lol:. Myślałam, że to taki spolegliwy psiak. No, ale w końcu broniła swojego terytorium, nie? :razz: Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 tomcug napisał(a):Żabcia nie wyglądała na taką groźną :lol:. Myślałam, że to taki spolegliwy psiak. No, ale w końcu broniła swojego terytorium, nie? :razz: chyba tak jest Quote
EVA2406 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Te biedy zawsze na początku są takie potulne, a później jak poczują się już domownikami, to pokazuja ząbki lub pazurki i bronią swego domku . Chcą pokazać, że są bardzo potrzebne. Quote
tomcug Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 EVA2406 napisał(a):Te biedy zawsze na początku są takie potulne, a później jak poczują się już domownikami, to pokazuja ząbki lub pazurki i bronią swego domku . Chcą pokazać, że są bardzo potrzebne. Pewnie w ten sposób okazują oddanie, wdzięczność i nadzieję, że już nigdy nie zostaną porzucone - bo przecież są niezastąpione. ;) :p Quote
EVA2406 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 tomcug napisał(a):Pewnie w ten sposób okazują oddanie, wdzięczność i nadzieję, że już nigdy nie zostaną porzucone - bo przecież są niezastąpione. ;) :p Tak, to prawda. Nasze zwierzerzaczki są niezastąpione. Co to za domek bez psów i kotów ( w dużej ilości, oczywiście ;) ) Quote
Zmysł Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Żabcia coraz bardziej okazuje przywiązanie do domu Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dzisiaj chyba wrzucę jakieś zdjęcie Grubolka Quote
ocelot Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zmysł napisał(a):Dzisiaj chyba wrzucę jakieś zdjęcie Grubolka No to czekamy, zresztą już jakiś czas;) Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 ocelot napisał(a):No to czekamy, zresztą już jakiś czas;) co za czujność;););) Quote
Lemoniada Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zmysł napisał(a):Dzisiaj chyba wrzucę jakieś zdjęcie Grubolka Hurra!!:multi: Niech nasycę swoje oczy. Quote
tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nareszcieeeeeeeeeeeeeeeee...............:mad: ;) Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 coś mi się zdjęcia nie chcą przegrać:angryy: Quote
ocelot Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zmysł napisał(a):coś mi się zdjęcia nie chcą przegrać:angryy: Ha, tyle czekamy - to poczekamy jeszcze troszkę;) Quote
Recommended Posts