Bibunia Szczotunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Kasia & Nemo']Powodzenia w debiucie :multi:[/quote] wole nie-dziękować :Rose:, bo szczota to miewa różne pomysły :lol: Quote
plinka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Sable']Ja bym bardzo chętnie pojechała pokibicować, szczególnie na dwa dni (bo to wychodzi dość drogo, jechać - wracać - jechać - wracać), [/quote] Taniej niż nocować w hotelu w Wawie :cool3: Sprawdzone :lol: [quote name='Sable'] (jeśli znajdę kogoś, kto zna drogę z dworca na teren zawodów :lol:)[/quote] Spoko, dotrzemy jak zabierzesz część mojego bagażu,:diabloti: inaczej nie dam rady :roll: :cool1: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='plinka'] Spoko, dotrzemy jak zabierzesz część mojego bagażu,:diabloti: inaczej nie dam rady :roll: :cool1:[/quote] Widziałam, że jesteśmy konkurencja :cool3: Fajnie, że będziecie :multi: Quote
Asti Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Mogłam poczuć adrenalinę przynamniej kogoś zgłaszając :evil_lol: Quote
plinka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Paskuda_Bandzior']Widziałam, że jesteśmy konkurencja :cool3: Fajnie, że będziecie :multi:[/quote] :) :) Mam nadzieję, że się uda dotrzeć :roll: Jaką tam konkurencją :eviltong: Quote
zakla Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Plinka, co za skromnosc:roflt: My zamiawiamy sobie to zaszczytne 23. miejsce:eviltong: Quote
stereo Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [SIZE=3][COLOR=Red][B]UWAGA!!! UWAGA!!![/B][/COLOR][/SIZE] [B][COLOR=Black]Z powodu bardzo dużej liczby zgłoszeń jesteśmy zmuszone wprowadzić[/COLOR] pewne [U]zmiany w rozkładzie sobotnich zawodów[/U]. Otóż wszystko zacznie się godzinę wcześniej. Czyli: [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=BLACK]Sekretariat- 7.00-7.40 Otwarcie zawodów: 7.45 Zapoznanie z torem: 7.50 [U]Start pierwszego zawodnika: 8.00[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/B]Przepraszamy za zmianę i prosimy o punktualne stawianie się na start i zapoznanie z torem, bo od tego zależy, czy uda nam się skończyć przed zmierzchem. Quote
zakla Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Czyli jednak pobudka o 7, a bleh bleh:evil_lol: Btw moze ktos chetny do druzyny na sobote? Quote
stereo Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Pobudka o 7:00 to szczyt moich marzeń... Ogólnie, nie tylko podczas zawodów ;) Quote
zakla Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 W sumie moj tez, w kazdy mozliwy dzien procz soboty wlasnie:lol: W zyciu codziennym przesladuje mnie 5:30:angryy: No a w niedziele o 9.45 musimy byc na wystawie, czyli o 7 musze wykapac suke:placz: Quote
Bzikowa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Karolina, dla Ciebie 7:00 to szczyt marzeń? Mieszkając w Warszawie? :cool3: Ja jeszcze 11-ego w sobotę wieczorem mam mega 18tkę przyjaciółki, w Wwie i nie wiem jak będę ogarniać w niedzielę... I jak uda mi się dotrzeć bladym świtem na miejsce zawodów. :roflt: Quote
viv Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Rajka zachłannie sie 2 razy wysłała :oops: -jedna moza usunac :) Quote
Lenusicka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 My jestesmy w sobote tylko. Jak co to mozemy sie przylaczyc do jakiejs druzyny w L0;] Quote
Bibunia Szczotunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Hej śpiochy! Ja muszę z Poznania dojechać więc chyba wogóle spać nie pójde, to dopiero masakra :evil_lol: Quote
IraKa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='stereo'][SIZE=3][COLOR=Red][B]UWAGA!!! UWAGA!!![/B][/COLOR][/SIZE] Z powodu bardzo dużej liczby zgłoszeń ....[/QUOTE] :crazyeye: Proszę poprawić na pierwszej stronie Quote
Mokka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Zgłosiło się 120 zawodników :crazyeye:. Marzyło nam się, że nas nie oleją ;), ale ten tłum nas z lekka zaskoczył (pozytywnie oczywiście :lol:). Musimy więc podjąć środki zaradcze, aby imprezkę godnie doprowadzić do końca :evil_lol:. [quote name='IraKa']:crazyeye: Proszę poprawić na pierwszej stronie[/quote] Autorką pierwszego posta jest Sajko, która obecnie bawi w podróży służbowej i nie wiem, czy ma dostęp do internetu. Poprawi, jak tylko będzie mogła. Quote
Dada Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Edytowałam zmiany na pierwszej stronie i dodałam ogłoszenie na pierwszą stronę tak, by było jak najlepiej widoczne Quote
Magda i Saga Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jak wszyscy dojadą to będziecie miały niezły chrzest bojowy. Zamówcie sobie posiłki regeneracyjne :-) Quote
Magda i Saga Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A ja chciałabym wiedzieć, czy będzie mozna zaparkowac przy ringu, tak jak w Kozienicach. Chodzi mi o zostawienie psów w samochodzie, bo prawdopodobnie będzie zimno. jak ne to musze sagusi sweterek wydziergać:cool3: Quote
Junka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dobrze, że Fortelowa zgodziła mnie sie na weckend przenocować bo bym chyba musiała o 3 wstać i się doczłapać na te zawody. a swoją drogą co tak duzo ludu się rzuciło. wiem, że Cavano to czaderski klub i zapewne zrobi zajebiste zawody ale no bez przesady, nie bede miała kiedy nawet się polenić w trakcie tych zawodów jak tyle ludu się zjedzie :placz::lol: Quote
Bonni Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Junka'][B]Wiem, że Cavano to czaderski klub i zapewne zrobi zajebiste zawody[/B] ale no bez przesady, nie bede miała kiedy nawet się polenić w trakcie tych zawodów jak tyle ludu się zjedzie :placz::lol:[/quote] :cool3::loveu: No ba! :razz: :multi::diabloti: Quote
Torzysława Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 a ja poszukuję chętnych do drużyny ;) Nie wiem/rozumiem na jakiej zasadzie one działają na tych zawodach, ale Tośka ma jest w 1 w small'ach, więc jak ktoś chętny to zapraszam :eviltong::eviltong: Quote
stereo Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Torzysława'] Nie wiem/rozumiem na jakiej zasadzie one działają na tych zawodach, [/quote] Są dwie klasyfikacje: Open i Zero. I tyle, nie ma podziału na wzrost. W jednej drużynie mogą być psy ze wszystkich trzech kategorii wzrostu. Nie można tylko mieszać Openów z Zerówkami. Czyli przykładowo można zbudować drużynę openową: Negra (L), Monia (M), Tośka (S), Drago (M). Jeszcze coś nie jest zrozumiałe? :p Quote
Lenusicka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 To ja mam pytanko. Czy podsumowanie druzyn jest w kazdym dniu ? czy tylko pod koniec za dwa dni? czyli jezeli pies staruje tylko w jeden dzien to jak sie liczy do druzyny? Quote
dog_master Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Sajko']Dodatkowo zostanie przeprowadzona klasyfikacja drużynowa. Drużyny składają się z maksymalnie 4 zawodników (minimalnie 3 zgłoszonych zawodników), w dowolnej klasie wzrostu, liczą się 3 najlepsze przebiegi. Drużyny tworzą odpowiednio zawodnicy klasy '0' do klasyfikacji drużyn '0' oraz zawodnicy z klasy open do klasyfikacji drużyn open. [B] Dla klasy '0' do wyników drużynowych wlicza się przebieg Agility zero II z soboty i Jumping zero II z niedzieli.[/B] [B]Dla drużyn open, jeśli będzie możliwość, zostanie rozegrany dodatkowy przebieg agility team w sobotę i jumping team w niedzielę. Jeśli nie będzie czasu, do wyników drużynowych zaliczone zostaną wyniki z agility open z soboty i jumping open z niedzieli.[/B][/quote] ... .... .... ;) Quote
Recommended Posts