Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halcia napisał(a):
Dzieki....myśle,ze to adopcja zagraniczna,bo w polską dalej uwierzyc nie moge.....

Może będzie coś w przyszłości w zakładce zdjęcia z nowych domów.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halcia napisał(a):
Dzieki....myśle,ze to adopcja zagraniczna,bo w polską dalej uwierzyc nie moge.....

Myślę, że gdyby byla zagraniczna to coś byloby napisane. Tak jak w przypadku Carli i UFO.
Ale to tylko takie moje gdybanie...

Ostatnio ktoś zainteresowal sie staruszkami Cindy i Jenny. Macie link do wątku ?

Posted

barb napisał(a):

Ostatnio ktoś zainteresowal sie staruszkami Cindy i Jenny. Macie link do wątku ?

Wątek z tego co pamiętam zakładała Neczka ale teraz są jakieś problemy z dogo i ciężko go odzyskac. Zresztą Neczka ma usunięte konto i nie wiem na ile jej profil jest do przeglądnięcia.

Posted

Becia66 napisał(a):
Wątek z tego co pamiętam zakładała Neczka ale teraz są jakieś problemy z dogo i ciężko go odzyskac. Zresztą Neczka ma usunięte konto i nie wiem na ile jej profil jest do przeglądnięcia.

Ale potem drugi watek zalozył Cajus. Zaraz wkleję link.

Posted

Tego sie pewnie nie dowiemy ,a ja sie martwie,ze moze tam gdzie Arbuz,Ciapek,....bo to jest mozliwe....
Nic jaśniej nie napisze,bo nie wiem na pewno,ale spokojna o tą adopcje nie jestem

Posted

W orzechowcach rozpocznie sie niebawem szkolenie psów nadpobudliwych, żeby zwiększyc ich szanse na adopcje. Tak piszą :

,,To nie pierwsza wspólna inicjatywa stowarzyszenia "Młodość ze sztuką” i schroniska dla zwierząt w Orzechowcach. W ub. roku powodzeniem zakończyła się akcja promująca adopcję psów starych i zniedołężniałych. Młodzi ludzie przedstawili je na swoich fotografiach, wystawionych w centrum Przemyśla ''.

Może tak własnie Nela znalazła dom.

Posted

[quote name='karolciasz28']Kierownik napisał, że trzeba czekać aż ukarzą się wieści na stronie schroniska...[/QUOTE]

A to ci dyplomata:cool3:..no to czekamy, mam nadzieję, że dobre wieści i z fotami :)

Posted

Hmmmmmm,czyżby zamierzał napisac gdzie zawędrowała Nela?Niby odpowiedział,....to uprzejme z Jego strony,a ze odpowiedział tak,ze dalej nic nie wiemy to druga sprawa.Bądz tu mądry!

Posted

[quote name='halcia']... odpowiedział tak,ze dalej nic nie wiemy to druga sprawa...[/QUOTE]
I być może nie będziemy wiedzieć ...
Klient niezalatwiony ale zadowolony ;)

• 2 weeks later...
Posted

halcia napisał(a):
Niezałatwiony i niezadowolony....ale gdzie sie odwołac?O buty wiadomo gdzie sie udac,a tu?

Jak na razie nic nowego na temat Neli na stronie nie ma.