Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neluś , może i dobrze Ci teraz w schronisku , znane katy , kochane ciocie Cię odwiedzają ,ale marzeniem jest domek dla Ciebie
czy już nigdy nie poznasz co to jest mieć swój kochany domek?

Posted

Nelunku,ja ci na ten Nowy Rok,zycze najwspanialszego domku,bys sunieczko w pieszczotach mogła te 9 lat nadrobic.By cie ktos pokochał całym sercem,tak jak ty kochana potrafisz.Żebys na stare lata miała ciepły kącik we własnym domu..........Jest juz N.R.i tak mysle,czy ten" okragły "rok,przyniesie ci domek.Czy strzelaja obok i czy ty sie nie boisz?Bądz dzielna kochana.

Posted

Noooo,jutro fala pieszczot Nelutku drogi, kochany Byle nie lało,ale bedziemy !....I byłam czarny uparciuchu!Przyznaj sie jak wygladał spacerek.Radosc z wizyty- tak,pieszczoty-tak,oj tak!!!A spacerek niekoniecznie,choc wyszła z boksu ładnie.A...Nelik ma zmienoiny boks,na ten obok/dawny Bacy/

Posted

Bo ona po wyjsciu nie czuje sie bezpiecznie,nawet jak pieknie szła, to zawsze potem pędziła do boksu,jakby do własnego domu.Jej jest najlepiej jak siedzi w boksie i jeszcze ja jestem/tez w boksie/Spacer,to mam wrazenie,ze robi to dla mnie,by byc ze mna,bo czuje ze mi na tym zalezy.Choc jak było ciepło,to rozgladała sie z ciekawoscią,a pierwsze 2-3 spacery to miała oczy jak spodki jak zobaczyła przestronny plener.