Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Rozumiem halcia... U Jamora koszt bylby pewnie ok.450zł, więc to niemało... jeśli Neli w schronisku nie dzieje się krzywda to może faktycznie nie ma się co porywać z motyka na slońce... chociaż wiadomo, ze najlepszy byłby dla niej odpowiedzialny dom z wielkim sercem... Quote
halcia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 jesli by sie nie daj Boze pogorszyło,reaguje natychmiast.W chwili obecnej wiele schronisk moze im pozazdroscic 3 Pań pracownic i warunków.Ale opłaciło wszystko miasto po interwencji w Polsacie.Kierownik tez nie z "nadania" tylko psiarz,dawny wieloletni wolontariusz,po studiach po zootechnice. Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 To swietnie, ze takie tam sa warunki :):) i ze kierownik po zootechnice ( ja tez :):)). Jamor bierze od wielkosci, ale jezeli warunki dobre to oczywiscie taniej w ten sposob. Czyl trzeba by sie na ogloszeniach skoncentrowac i na pozytywnej energii.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Szarotka'] Czyl trzeba by sie na ogloszeniach skoncentrowac i na pozytywnej energii.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Chyba tak Szarotko.. Ciotka Talcott na pewno Nelikowi bedzie kibicować z tych zielonych łąk na których się teraz wyleguje, a że jej kibicowanie psiakom pomagało to wszyscy wiemy...... może wreszcie teraz z nadejściem wiosny ktoś się obudzi .... Quote
halcia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Faktycznie moze Ciotka Talcott bedzie jej dobrym Duszkiem...choc ostatnio nie bywała na watku. Quote
Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nelusku, wiosna !!! Cieplejszy wieje wiatr ! Już niedługo halcia pewnie przyjedzie przyjedzie pomiziac Cie za uchem ;) A ja póki co - wirtualnie :* Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Nelcia mam nadzieje, ze wszystko w porzadku\. Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A może na wiosnę ktoś się w Neli zakocha? :D Quote
halcia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nelutku,kolejna zima w schronisku za toba,kolejne swieta w schronisku....tak juz bedzie zawsze?????:shake::-(:-( Quote
halcia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Byłam dziś u Nelutka,jej boks rozburzony,Nelus jest w tym ciagu co kiedys Murzyn,podobno biega po wybiegu,ale taka dziwna sie wydawała.Zrobiłam przerwe w odwiedzinach....może dlatego.Wiecej mogła obserwowac w poprzednim boksie.No ale cóz,trwaja remonty,przygotowania pod nowe boksy.. Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Trzeba by postanowic, ze jak sie nie wyadptuje przez nastepny miesiac to ja wyciagamy [B]Trzeba by postanowic, ze jak sie nie wyadoptuje przez nastepny miesiac to ja wyciagamy!!!!!!!!!! [/B] Quote
carolinascotties Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 i jak sunia? dopiero tu trafilam z czyjegos podpisu... :( Quote
Becia66 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='lika1771']Nelutku co tam słychac u Ciebie[/QUOTE] Trudno powiedzieć bo nie jeżdzimy do Orzechowców od kilku miesięcy. Quote
Recommended Posts