Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozumiem halcia... U Jamora koszt bylby pewnie ok.450zł, więc to niemało... jeśli Neli w schronisku nie dzieje się krzywda to może faktycznie nie ma się co porywać z motyka na slońce... chociaż wiadomo, ze najlepszy byłby dla niej odpowiedzialny dom z wielkim sercem...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesli by sie nie daj Boze pogorszyło,reaguje natychmiast.W chwili obecnej wiele schronisk moze im pozazdroscic 3 Pań pracownic i warunków.Ale opłaciło wszystko miasto po interwencji w Polsacie.Kierownik tez nie z "nadania" tylko psiarz,dawny wieloletni wolontariusz,po studiach po zootechnice.

Posted

To swietnie, ze takie tam sa warunki :):) i ze kierownik po zootechnice ( ja tez :):)).
Jamor bierze od wielkosci, ale jezeli warunki dobre to oczywiscie taniej w ten sposob.
Czyl trzeba by sie na ogloszeniach skoncentrowac i na pozytywnej energii.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']
Czyl trzeba by sie na ogloszeniach skoncentrowac i na pozytywnej energii.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Chyba tak Szarotko..

Ciotka Talcott na pewno Nelikowi bedzie kibicować z tych zielonych łąk na których się teraz wyleguje, a że jej kibicowanie psiakom pomagało to wszyscy wiemy...... może wreszcie teraz z nadejściem wiosny ktoś się obudzi ....

Posted

Byłam dziś u Nelutka,jej boks rozburzony,Nelus jest w tym ciagu co kiedys Murzyn,podobno biega po wybiegu,ale taka dziwna sie wydawała.Zrobiłam przerwe w odwiedzinach....może dlatego.Wiecej mogła obserwowac w poprzednim boksie.No ale cóz,trwaja remonty,przygotowania pod nowe boksy..

Posted

Trzeba by postanowic, ze jak sie nie wyadptuje przez nastepny miesiac to ja wyciagamy

[B]Trzeba by postanowic, ze jak sie nie wyadoptuje przez nastepny miesiac to ja wyciagamy!!!!!!!!!!
[/B]

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...