Neczka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 :D:D:D użarł Cię jeżu ? :evil_lol::evil_lol: ...mogłaś od razu powiedzieć skąd taki stosunek do tych stworzonek :diabloti: ja tam nosiłam nie raz jeżyki i mnie jeszcze nie ugryzł. Może on wtedy porostu wyczuł zagrożenie ? :diabloti: Quote
Talcott Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Neczka napisał(a)::D:D:D użarł Cię jeżu ? :evil_lol::evil_lol: ...mogłaś od razu powiedzieć skąd taki stosunek do tych stworzonek :diabloti: ja tam nosiłam nie raz jeżyki i mnie jeszcze nie ugryzł. Może on wtedy porostu wyczuł zagrożenie ? :diabloti: Phi!! Użarł jeszcze jak:diabloti::diabloti::diabloti: A jeże uwielbiam !!!! Quote
gagata Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nelciu,jak myślisz,Halcia urabia TZ.a? Bo przy tych ciotkach też sie nauczysz tupać jak jeż... Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Koniecznie musi!!! Bo kogo będzie nosić:diabloti: Quote
gagata Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No,Halcia urobi TZa a Albiemu ujeżdzi Bacę....:evil_lol: Quote
gagata Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nela,czas szybko przeleci i Halcia znów będzie cię nosić na rękach, zobaczysz.. Quote
halcia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nosić będe,całować tulić też,ale urabiać nawet nie zaczynam.Jesli wytrwałam przy Amonie,ze nie wylądował u mnie,to nie będzie też Neli.a,ze ja bardzo lubie...to staram sie jej pokazać przy kazdej wizycie.Neluska!!! Quote
gagata Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Halciu...a ja tak chciałam,żeby Albiemu poujeżdżała Bacę....To by dopiero były foty...:diabloti: Quote
Talcott Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nelusiu ale plotą te Ciotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halcia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Biedny Baca,Nelunia na rąsiach,a Baca jezdzony i az tak go nie tulą....Nelunka,widzimy sie! Quote
Recommended Posts