Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Swoich sąsiadów Neluni nie zycze:shake:ale np. ktos znajomy....a co najmniej ktos kto wstawi zdjecia i poopowiada o niej....oj tak!I cierpliwy i kochajacy sunieczkę!

Posted

Nelutek zrobiła sie "napakowana"przed zima,przytyla.Ale jedno pieknie juz kojarzy,ze jak ide ze smyczka ma iśc na spacerek.Wychodzi ładnie z boksu,idzie tez ładnie,ubawiła mnie tym,ze jak 2 razy rozsiadła sie w rowie i nie chciała isc,szła na hasło"kocham ,kocham" jak wołałam no chodz,ani dygu:evil_lol:Zrobiła kawał drogi.Przed becią tez nie uciekała.Buzka tez wypieszczona,ogromnie cieszyła sie z odwiedzin,az usmiech z zabkami był:lol:

Posted

Nakręcimy Figuś nakręcimy....Mamy czasem fajne filmiki nagrane a potem sie okazuje, że nie nadają się do publicznego odtwarzania:roll: A nikt nie wie jak dźwięk wyłączyć:eviltong:
Dziś mamy piękne nowe fotki, ciocia Becia obrobi i wstawi na pewno:lol:

Posted

W starych zbiorach dziewczyny nie maja filmiku,bo nikt Nelutkowi nie nagrywał.Zapytam Szpilki,ale ma chyba te co jej przesłałam z mojego aparatu,czyli pewnie te same.Ja sie zgadzam na wszystko co pomoze Nelutkowi znależc domek.:lol:Majuska,pamietaj,mamy nagrac filmik!

Posted

halcia napisał(a):
W starych zbiorach dziewczyny nie maja filmiku,bo nikt Nelutkowi nie nagrywał.Zapytam Szpilki,ale ma chyba te co jej przesłałam z mojego aparatu,czyli pewnie te same.Ja sie zgadzam na wszystko co pomoze Nelutkowi znależc domek.:lol:Majuska,pamietaj,mamy nagrac filmik!

Pamiętam, tylko trenuj już od dziś , żeby japę na klódką trzymać jak filmujemy:eviltong:

Posted

Po jabłku w zęby,jeszcze w sadzie są,to nas uchroni :eviltong:"taka cenzura':evil_lol:Szpilka nie ma filmików:shake:niestety.Teraz czekam na zdjecia,nie widziałam ich....

Posted

halcia napisał(a):
Po jabłku w zęby,jeszcze w sadzie są,to nas uchroni :eviltong:"taka cenzura':evil_lol:Szpilka nie ma filmików:shake:niestety.Teraz czekam na zdjecia,nie widziałam ich....

Becia zaległa:shake:...nie wiem jak to mozliwe, nic dziś nie robiła w schronie:eviltong:

Posted

majuska napisał(a):
Becia zaległa:shake:...nie wiem jak to mozliwe, nic dziś nie robiła w schronie:eviltong:

no tak....starośc nie radośc, trochę wysiłku i spocząć trza....:eviltong:
Halciu mam tylko tyle....

Posted

Albo wogóle nie ma....nie zdziwię się jak Nela będzie na końcu wstawiona :evil_lol: ( to tak z miłości do Ciebie Halciu) a zobaczcie jakie Fiszunia ma straszne, wygląda jak jakaś cholernica na nich...na pewno się domnki będą biły o nią....
Wiem, że franca jestem, ale co tam, samo z siebie to się nie wzięło...;)

Posted

[quote name='halcia']Nelutku widziałam zdjecia twojej psie kumpeli Buzki w galeri:crazyeye:Takiej Buzki to bys sie pewnie bała:cool3:.Juz czuje jakie ty mozesz miec zdjecia:-([/QUOTE]

a my mamy takie piękne zdjęcia i Neli i Bużki....
Złymi zdjęciami mozna zajechać psa....:shake:....nikt nawet nie niego nie spojrzy....
I odwrotnie, brzydkiemu psu mozna zrobic piękne zdjęcia i zainteresowac potencjalny domek, a potem jak sie juz nastawi akurat na tego, to nie zrezygnuje....:eviltong: