halcia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jednym słowem wizualizacja:eviltong:To ja sie bede trzymała tego domku z kominkiem.:placz:Nelutku,deszcze ustały,trzeba by sie poprzytulać,co?;) Quote
figa33 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Neluś ma obserwatora... niech się ktoś nad nią zlituje , to wyjątkowa psinka...:-( Quote
majuska Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Najlepiej, żeby tym obsewatorem był jakiś sąsiad Halci...;) Trzymam mocno :kciuki: Quote
halcia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Swoich sąsiadów Neluni nie zycze:shake:ale np. ktos znajomy....a co najmniej ktos kto wstawi zdjecia i poopowiada o niej....oj tak!I cierpliwy i kochajacy sunieczkę! Quote
figa33 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 tak nieśmiało zapytam , ale oczywiście obserwator jeszcze nie dzwonił?... Quote
majuska Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 :roll:...do mnie wciąż w sprawie Peggi telefony są...(.niunia dochodzi do siebie po sterylce) Quote
halcia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Nelutek zrobiła sie "napakowana"przed zima,przytyla.Ale jedno pieknie juz kojarzy,ze jak ide ze smyczka ma iśc na spacerek.Wychodzi ładnie z boksu,idzie tez ładnie,ubawiła mnie tym,ze jak 2 razy rozsiadła sie w rowie i nie chciała isc,szła na hasło"kocham ,kocham" jak wołałam no chodz,ani dygu:evil_lol:Zrobiła kawał drogi.Przed becią tez nie uciekała.Buzka tez wypieszczona,ogromnie cieszyła sie z odwiedzin,az usmiech z zabkami był:lol: Quote
majuska Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A nic Halciu nie napomknęłaś o pewnym młodym dżentelmenie.....;):eviltong: Quote
figa33 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 a może ciocie nakręciłyby jakiś filmik fajny z Nelusią , hę?:cool3: Quote
majuska Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Nakręcimy Figuś nakręcimy....Mamy czasem fajne filmiki nagrane a potem sie okazuje, że nie nadają się do publicznego odtwarzania:roll: A nikt nie wie jak dźwięk wyłączyć:eviltong: Dziś mamy piękne nowe fotki, ciocia Becia obrobi i wstawi na pewno:lol: Quote
halcia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 W starych zbiorach dziewczyny nie maja filmiku,bo nikt Nelutkowi nie nagrywał.Zapytam Szpilki,ale ma chyba te co jej przesłałam z mojego aparatu,czyli pewnie te same.Ja sie zgadzam na wszystko co pomoze Nelutkowi znależc domek.:lol:Majuska,pamietaj,mamy nagrac filmik! Quote
majuska Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 halcia napisał(a):W starych zbiorach dziewczyny nie maja filmiku,bo nikt Nelutkowi nie nagrywał.Zapytam Szpilki,ale ma chyba te co jej przesłałam z mojego aparatu,czyli pewnie te same.Ja sie zgadzam na wszystko co pomoze Nelutkowi znależc domek.:lol:Majuska,pamietaj,mamy nagrac filmik! Pamiętam, tylko trenuj już od dziś , żeby japę na klódką trzymać jak filmujemy:eviltong: Quote
halcia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Po jabłku w zęby,jeszcze w sadzie są,to nas uchroni :eviltong:"taka cenzura':evil_lol:Szpilka nie ma filmików:shake:niestety.Teraz czekam na zdjecia,nie widziałam ich.... Quote
majuska Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 halcia napisał(a):Po jabłku w zęby,jeszcze w sadzie są,to nas uchroni :eviltong:"taka cenzura':evil_lol:Szpilka nie ma filmików:shake:niestety.Teraz czekam na zdjecia,nie widziałam ich.... Becia zaległa:shake:...nie wiem jak to mozliwe, nic dziś nie robiła w schronie:eviltong: Quote
Becia66 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 majuska napisał(a):Becia zaległa:shake:...nie wiem jak to mozliwe, nic dziś nie robiła w schronie:eviltong: no tak....starośc nie radośc, trochę wysiłku i spocząć trza....:eviltong: Halciu mam tylko tyle.... Quote
figa33 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 allegro dla Neluni:lol: http://www.allegro.pl/item797276425_nela_pokaz_jej_ze_swiat_to_nie_bol_i_strach.html z filmikiem..:cool3: Quote
majuska Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Nooo, nooo...cudny filmik:p Ludziska brać Nelę! Quote
halcia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Figuniu!:loveu:D z i ę k i !!!Dzieki za kolejne, nieustajace ogłaszanie Nelutka.....moze wreszcie co ruszy z domkiem!Nelutku,trzymaj sie do tego czasu dzielnie. Quote
halcia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nelutku widziałam zdjecia twojej psie kumpeli Buzki w galeri:crazyeye:Takiej Buzki to bys sie pewnie bała:cool3:.Juz czuje jakie ty mozesz miec zdjecia:-( Quote
majuska Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Albo wogóle nie ma....nie zdziwię się jak Nela będzie na końcu wstawiona :evil_lol: ( to tak z miłości do Ciebie Halciu) a zobaczcie jakie Fiszunia ma straszne, wygląda jak jakaś cholernica na nich...na pewno się domnki będą biły o nią.... Wiem, że franca jestem, ale co tam, samo z siebie to się nie wzięło...;) Quote
Becia66 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='halcia']Nelutku widziałam zdjecia twojej psie kumpeli Buzki w galeri:crazyeye:Takiej Buzki to bys sie pewnie bała:cool3:.Juz czuje jakie ty mozesz miec zdjecia:-([/QUOTE] a my mamy takie piękne zdjęcia i Neli i Bużki.... Złymi zdjęciami mozna zajechać psa....:shake:....nikt nawet nie niego nie spojrzy.... I odwrotnie, brzydkiemu psu mozna zrobic piękne zdjęcia i zainteresowac potencjalny domek, a potem jak sie juz nastawi akurat na tego, to nie zrezygnuje....:eviltong: Quote
majuska Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Chodźcie do Fiszuni: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fiszka-wciaz-nieodkryty-skarb-moze-byc-wlasnie-twoj-orzechowce-172383/ Quote
halcia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Czarny skarbie! Jeszcze tydzien i utule. Quote
Recommended Posts