Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj byly na kontroli i antybiotyku,to co ja zauwazylam to to ze juz tak nie zachodza lojem w czwartek jeszcze raz antybiotyk a w piatek biomectin zobaczymy co dalej

co do labki marzy mi sie dla niej dom gdzie ktos bedzie z nia pracowal a nie zeby siedziala na kanapie na razie mala ma gluta wiec i tak nigdzie nie pojdzie,jesli nikogo nie znajde dla niej przez tydzien to pewnie pojedzie do Zamoscia;)(tzn pewnie i tak tam pojedzie bo sami debile po nia dzwonia)

Posted

Kostek napisał(a):
wczoraj byly na kontroli i antybiotyku,to co ja zauwazylam to to ze juz tak nie zachodza lojem w czwartek jeszcze raz antybiotyk a w piatek biomectin zobaczymy co dalej

co do labki marzy mi sie dla niej dom gdzie ktos bedzie z nia pracowal a nie zeby siedziala na kanapie na razie mala ma gluta wiec i tak nigdzie nie pojdzie,jesli nikogo nie znajde dla niej przez tydzien to pewnie pojedzie do Zamoscia;)(tzn pewnie i tak tam pojedzie bo sami debile po nia dzwonia)

rozumiem, mam nadzieje, ze maluchy szybko dojda do siebie

Posted

nie ma czasu żeby poswiecac im wiecej uwagi, a sa odizolowane od innych psów. ale rozumiem ze tymczas dla zdrowych szczeniakow trudno znalezc to co dopiero dla naszych lysoli. beda zdjecia jak dam rade je wstawic bo jestem padnieta.
psiaki sa bardzo radosne i dzis sie strasznie gryzły. Kanon jest zdecydowanie dominujący

Posted

nie podoba mi się napis na banerkach :P

dzisiaj bylismy u dermatologa. pobral zeskrobine, stwierdzil ze nie ma tam nic nieciekawego. Czyli szczeniaki sa podleczone i nie zarazaja! dostaly zastrzyki, nasteony za tydzien. Przenieslismy je do dwóch innych łobuzów :) są na serio wspaniałe i trzymaja sie oczywiscie razem. pobiegły za mna dzis do skladziku, wychodze patrze one stoja pod drzwiami wpatrzone i czekaja na mnie :loveu: