siekowa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Bardzo dziękujemy za karme dla szczeniaków. :loveu::loveu: [quote name='Kostek']allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=391696778 siek i ania czy moge podac w allegro tez do Was kontakt? Do mnie oczywiście możesz dać. Quote
GameBoy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Kostek napisał(a):malo powiedziane ze jedza :D az im dupki skacza ciesze sie, a co z ich skórą? udalo Ci sie moze dogadac z lidka w kwestii labki? Quote
Kostek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 wczoraj byly na kontroli i antybiotyku,to co ja zauwazylam to to ze juz tak nie zachodza lojem w czwartek jeszcze raz antybiotyk a w piatek biomectin zobaczymy co dalej co do labki marzy mi sie dla niej dom gdzie ktos bedzie z nia pracowal a nie zeby siedziala na kanapie na razie mala ma gluta wiec i tak nigdzie nie pojdzie,jesli nikogo nie znajde dla niej przez tydzien to pewnie pojedzie do Zamoscia;)(tzn pewnie i tak tam pojedzie bo sami debile po nia dzwonia) Quote
GameBoy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Kostek napisał(a):wczoraj byly na kontroli i antybiotyku,to co ja zauwazylam to to ze juz tak nie zachodza lojem w czwartek jeszcze raz antybiotyk a w piatek biomectin zobaczymy co dalej co do labki marzy mi sie dla niej dom gdzie ktos bedzie z nia pracowal a nie zeby siedziala na kanapie na razie mala ma gluta wiec i tak nigdzie nie pojdzie,jesli nikogo nie znajde dla niej przez tydzien to pewnie pojedzie do Zamoscia;)(tzn pewnie i tak tam pojedzie bo sami debile po nia dzwonia) rozumiem, mam nadzieje, ze maluchy szybko dojda do siebie Quote
*zaba* Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bazarek dla maluchow http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10426365#post10426365 Zapraszam :) Quote
siekowa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Szczeniaki trzeba jak najszybciej zabrać z azylu! dziś pewnie będą nowe zdjęcia Quote
pumcia02 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 nie ma czasu żeby poswiecac im wiecej uwagi, a sa odizolowane od innych psów. ale rozumiem ze tymczas dla zdrowych szczeniakow trudno znalezc to co dopiero dla naszych lysoli. beda zdjecia jak dam rade je wstawic bo jestem padnieta. psiaki sa bardzo radosne i dzis sie strasznie gryzły. Kanon jest zdecydowanie dominujący Quote
siekowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 *zaba* bardzo dziękujemy za bazarek :loveu: Widać, że maleństwa wyglądają i czują się lepiej :multi::) Quote
pumcia02 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 niedługo przywioze do azylu puszki dla dzieciaków. sucha karma jest :) doszedł jeszcze jeden worek eukanuby :) Quote
pumcia02 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 w sobote zawoze dzieciaki do dr Dembele - dermatologa. Może w koncu poznamy jakieś konkrety. Quote
*zaba* Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 jeny jakie one sliczne,nawet takie lyse! To czekamy do soboty na dermatologiczne konkrety. Quote
pumcia02 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 zaba a co z pieniedzmi z Twojego bazarku ? :oops: nie bede owijac, przydadza się na pewno Quote
*zaba* Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 powysylalam PW i czekam... wiem,ze sie przydadza,po to robilam bazarek :) Quote
ania_sami Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Oczywiscie ze sie przydadza..jutro kolejna wizyta u weterynarza, i kolejna kapiel w lekarstwie. Quote
pumcia02 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 nie podoba mi się napis na banerkach :P dzisiaj bylismy u dermatologa. pobral zeskrobine, stwierdzil ze nie ma tam nic nieciekawego. Czyli szczeniaki sa podleczone i nie zarazaja! dostaly zastrzyki, nasteony za tydzien. Przenieslismy je do dwóch innych łobuzów :) są na serio wspaniałe i trzymaja sie oczywiscie razem. pobiegły za mna dzis do skladziku, wychodze patrze one stoja pod drzwiami wpatrzone i czekaja na mnie :loveu: Quote
siekowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 wiem wiem :) lepiej zmieniaj tytuł :multi: masz fotki? Quote
pumcia02 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 nie mam. dzieciaki sa odrobaczane przez 3 dni. dzisiaj ostatnia dawka. Miło popatrzec jak sobie kicają z innymi psimi dziecmi :) Quote
Recommended Posts