ania_sami Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 leeee chcialam dodac zdjecia z domkow a nie umiem :( Quote
iwonamaj Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Kto pomoze? Bo ja tez nie umiem :oops: Quote
pumcia02 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='ania_sami']leeee chcialam dodac zdjecia z domkow a nie umiem :( łobuz do mnie przyszly zdjecia :mad: :cool3: dzieciaki sa przekochane, łobuzują, caly czas sie razem bawią :) Quote
ania_sami Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wiem ze do Ciebie;p ale mnie o nich poinformowalas wiec chcialam szybciej wstawic;p Quote
pumcia02 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 szczeniaki mają wspaniałe domy! mam kolejne zdjecie, ale musze wszystko ogarnac najpierw. i wazna sprawa. trzeba sprawdzic co sie dzieje z ich matka!!! potrzebujemy osoby, najlepiej z Marek która postara się tam luknac na cegielnie, popytac ludzi... bardzo prosimy! zeby nie bylo kolejnych bid w potrzebie... Quote
pumcia02 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Nadal jestem zakochana w Kanonie :P z resztą jego pańcia tak samo :) i nadal nie wiadomo co z ich matką... Quote
siekowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mi aż ciężko uwierzyć, że to te same psy które zabrałyśmy z Marek :-o [SIZE=5]NADAL POTRZEBNA POMOC W SPRAWIE ICH MATKI!!! teraz dopiero zauważyłam, że ten temat jest przeniesiony do innego działu a tu pomocy raczej nie znajdziemy Quote
pumcia02 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 forma dorosła Kanona :) Kanon jest cudownym odwaznym duzym psem. Nie ma z nim problemow. Jest na weterynaryjnej karmie od samego poczatku. DObrze wygląda :) Co do Kamy. Z Kamą są problemy zarówno zdrowotne jak i z zachowaniem. Ma agresje lękową, pracują z behawiorystą. Co do zdrowia, dysplazja, tzn jej poczatki, z tego co pamietam miala miec robiony zabieg, zeby zapobiec rozwijaniu sie dysplazji. (inf. od Kamy mialam jakies 3-4 miesiace temu, od Kanona wczoraj). Quote
ania_sami Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jeeeeeeeeeeeeezu jaki on cudny!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyobrazam sobie jak Kama wyglada przeslicznie Quote
Recommended Posts