Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moim zdaniem ona powinna jechac do weta...
potrzebny tymczas.
a skoro właściciel ją tam zostawił to myślę, że można ją zabrać jako bezdomnego psa.gorzej, że chłopczyk ją kocha i że ona podchodzi tylko do niego...

Posted

kurcze potrzebny tymczas. ja osobiście bym nie chciała obciążać azylu samymi szczeniakami jak i wizytami w lecznicach. może zrobimy jakąś zbiórkę na nie, na karme i na weta?
boksy droga sprawa... moim zdaniem suką ktoś się powinien zająć bardziej "profesjonalnie" niz zakmnac ja w boksie u tego chlopca. ona będzie pewnie próbowała też uciekać bo zamkniecie moze zle skojarzyc skoro tyle czasu chodzila gdzie chciala

Posted

pewnie ze lepiej aby ktos sie nia zajal profesjonalnie ale w wakacje i przy obecnej sytuacji psow z krzyczek gdzie kazde miejsce nawet hotelowe to ocalone zycie wydaje mi sie ze znalezienie dt graniczy z cudem

Posted

na pierwszy rzut trzeba zabrac szczeniaki.
a z suke proponuje zabrać do lecznicy i przekazać chłopcu i jego mamie czym jak ja leczyc czym karmic i zorganizowac to wszystko dla niej...

Posted

kurde ze dzis akurat czwartek... zapytajcie sie czy byly odrobaczane i odpchliwane dobra? jak je zobaczycie to cos konkretnego bedziemy wiedziec. zrobicie foty i sie deklaruje od razu ze wrzuce je w ogloszenia. mam karme dla szczeniat ( nieduzo) to zaleznie od wieku dzieciakow, jakby co mogę ją dac :)

Posted

Ojej :(
Dziewczyny szacunek dla Was, za to co robicie dla tych biednych stworzeń....
Już po prostu szkoda, gadać, że ludzie są beznadziejni....

Jak na razie mogę jedynie podnieść...

Posted

moge oddac ok 7-8 kilo karmy dla szczeniat i suk karmiacych
nie jest jakas super ale to zawsze cos
tylko musialby ktos odebrac odemnie z domu na kabatach

jezeli reflektujecie poprosze o PW

Posted

dziewczyny jutro ok 9.30 sa umowione na miejscu (szczeniaki przychodza tylko w godzinie karmienia...). zabieraja je ale zabardzo nie wiadomo co z nimi zrobic...

GameBoy zaraz wysle pv :)

Posted

Tak, tak jutro po nie jedziemy!
Dzis wzielam wszytkie potrzebne rzeczy(obrozki, smycze, zeby ewentulane petelki zrobic)
Mam nadzieje ze latwo uda nam sie je zlapac!
Szczeniaczki sa podobno bardzo male. Czteroletnim dzieciom siegaly do lydek. Jutro sie wszytko okaze.

Siekowa oczywiscie zrobi zdjecia ;]
Trzymajcie kciuki!