xxxx52 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ratujmy ta wymeczona suczynke:placz::placz::placz: Quote
pumcia02 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 moim zdaniem ona powinna jechac do weta... potrzebny tymczas. a skoro właściciel ją tam zostawił to myślę, że można ją zabrać jako bezdomnego psa.gorzej, że chłopczyk ją kocha i że ona podchodzi tylko do niego... Quote
mtf zalesie Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 moze zlozyc sie na kojec gdzies kolo chlopca Quote
ania_sami Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 wlasnie kojec to dobry pomysl. Suczka powinna byc wysterylizowana, ale ona nie poradzilaby sobie w mieszkaniu, zdala od chlopca, jedynej osoby ktorej ufa... Quote
siekowa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [LEFT]Pilnie potrzebne tymczasy chociaż na kilka dni dla dwóch szczeniaków Cegły! [/LEFT] Quote
pumcia02 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 kurcze potrzebny tymczas. ja osobiście bym nie chciała obciążać azylu samymi szczeniakami jak i wizytami w lecznicach. może zrobimy jakąś zbiórkę na nie, na karme i na weta? boksy droga sprawa... moim zdaniem suką ktoś się powinien zająć bardziej "profesjonalnie" niz zakmnac ja w boksie u tego chlopca. ona będzie pewnie próbowała też uciekać bo zamkniecie moze zle skojarzyc skoro tyle czasu chodzila gdzie chciala Quote
mtf zalesie Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 pewnie ze lepiej aby ktos sie nia zajal profesjonalnie ale w wakacje i przy obecnej sytuacji psow z krzyczek gdzie kazde miejsce nawet hotelowe to ocalone zycie wydaje mi sie ze znalezienie dt graniczy z cudem Quote
pumcia02 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 na pierwszy rzut trzeba zabrac szczeniaki. a z suke proponuje zabrać do lecznicy i przekazać chłopcu i jego mamie czym jak ja leczyc czym karmic i zorganizowac to wszystko dla niej... Quote
ania_sami Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Podzielam zdanie Marioli. Ona jakby nie patrzec mieszka tam od jakis 4 lat.. najwazniejsze teraz sa szczeniaki, DT a pozniej sterylizacja Cegly. Quote
siekowa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Szczeniaki trzeba jak najszybciej zabrać więc chyba zrobimy to w piątek. Nadal szukamy tymczasów dla nich pomocy! :placz: Quote
ania_sami Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 tak z siekowem zabieramy je napewno w piatek!! Ale potrzebujemy DOMU TYMCZASOWEGO!! Quote
pumcia02 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 kurde ze dzis akurat czwartek... zapytajcie sie czy byly odrobaczane i odpchliwane dobra? jak je zobaczycie to cos konkretnego bedziemy wiedziec. zrobicie foty i sie deklaruje od razu ze wrzuce je w ogloszenia. mam karme dla szczeniat ( nieduzo) to zaleznie od wieku dzieciakow, jakby co mogę ją dac :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ojej :( Dziewczyny szacunek dla Was, za to co robicie dla tych biednych stworzeń.... Już po prostu szkoda, gadać, że ludzie są beznadziejni.... Jak na razie mogę jedynie podnieść... Quote
GameBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 moge oddac ok 7-8 kilo karmy dla szczeniat i suk karmiacych nie jest jakas super ale to zawsze cos tylko musialby ktos odebrac odemnie z domu na kabatach jezeli reflektujecie poprosze o PW Quote
pumcia02 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 dziewczyny jutro ok 9.30 sa umowione na miejscu (szczeniaki przychodza tylko w godzinie karmienia...). zabieraja je ale zabardzo nie wiadomo co z nimi zrobic... GameBoy zaraz wysle pv :) Quote
siekowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 My szczeniaków nawet jeszcze nie widziałyśmy. Jutro zrobię im zdjęcia. Quote
GameBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 siekowa napisał(a):My szczeniaków nawet jeszcze nie widziałyśmy. Jutro zrobie im zdjęcia. one sa dzikie? Quote
siekowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Podobno nie są dzikie. Rano przychodzą do kobiet, które je dokarmiają a później chodzą po Markach. Quote
GameBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 mam nadzieje, ze suche sie przyda, moze one nie beda chcialby tego jesc? Quote
ania_sami Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tak, tak jutro po nie jedziemy! Dzis wzielam wszytkie potrzebne rzeczy(obrozki, smycze, zeby ewentulane petelki zrobic) Mam nadzieje ze latwo uda nam sie je zlapac! Szczeniaczki sa podobno bardzo male. Czteroletnim dzieciom siegaly do lydek. Jutro sie wszytko okaze. Siekowa oczywiscie zrobi zdjecia ;] Trzymajcie kciuki! Quote
Recommended Posts