Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co za okropne zdjecia
bosze w jakim sa te szczeniaki ,to mama wyglada przy nich cudownie:placz:
mysle ,ze psinki maja alergie na pchly,no stan wlosow moze swiadczyc o braku dobrego jedzenia.(miesiac mialam jedna suczke w takim stanie)
Wierze ,ze szybko przyjda do siebie ,oczywiscie musza sie znalezc w dobrych rekach w DT.
One sa przesliczne,a takie smutne
:-(
siekowa -dobrze ,ze ukazals ze zdjecia
ania_sami-cudownie ,ze wiesz jakie mam doswiadczenia:eviltong:
Ps za 1,5 tygodnia moge dolozyc mala cegielke ,i troszke pieniedzy przeslac na leki czy na karme dla psiej rodzinki .zalozycielko watku,prosze podac numer konta .

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekajcie czekajcie. po pierwsze trzeba dojsc do porozumienia co robimy z suką. Moim zdaniem na pierwszy rzut powinna jechac do lecznicy. Wszystko przekazałoby się ludziom którzy się nią zajmują w cegielni (moim zdaniem to nie jest dobra opieka, bo cóz psy wygladaja bardzo zle). potem dalej szukac tymczasu i ją ciachnąć (czy zostanie zabrana czy nie, to musi być na tymczasie po sterylce!!!). Moim zdaniem zostawienie suki w cegielni jest dla niej niebezpieczne.
Wybudowanie boksu u chłopca to sa masakryczne pieniadze, poza tym czy stac ich na utrzymanie siodmego psa??

NIe chce jej pakować do azylu, a do klatki pułapki myślę, że nie wejdzie.
To czy jest agresywna można stwierdzić jak już bedzie gdzieś umieszczona. Wiele psów, które się łapie chcą gryzc.. a to że pogryzła podajze 3-4 osoby to może nie miały podejscia, lub moze chłopiec to specjalnie powiedział.

Anka relacje chlopiec - pies są z pewnoscia bardzo dobre bo on się nią opiekuję. A cała reszta ludzi pewnie ją przepedza. Co zrobisz jak któregoś dnia się okaze ze suke trzepnał jakis samochód albo cos innego sie stało?
TO NIE JEST ODPOWIEDNIE MIEJSCE DLA PSA

Posted

dziewczyny mowily ze ta kobieta(mama chlopca) jest w stanie suke przetrzymac po zabiegu

do azylu tez jej nie chce brac bo to bez sensu ale zobacz ze zanim znajdzie sie jakies dt suka moze zaraz znowu zajsc nam w ciaze(dt dla fajnego psa jest trudno znalezc a co dopiero dla problemowego)

ja to widze tak lapiemy suke oddajemy do weta na zabieg i zanim sie wybudzi zawozimy ja do mamy chlopca pewnie bedzie potrzebna kenelowka ale mozna ja pozyczyc

jesli suka jest zdziczala i siedzi tam nawet i 2 lata to marnie widze jej egzystencje w domu a z ogrodu pewnie nawieje

na razie priorytetem jest sterylka zeby kolejnego miotu nie bylo

Posted

trzeba się dogadac z kobitka, bo slyszałam ze maja 6 psów i one tej suki nie akceptuja wiec nie wiem jak ją przetrzymaja. Jak tak to git, tylko tez chyba jej oslabionej nie mozna ciachac.

Posted

kostek-czy cyt"durne wypowiedzi" paskudny pieniacz" te slowa gdzies od innej osoby o dziwnym poziomie pisania odbily mnie sie o uszy.
do kogo sa te wulgarne okreslenia?

Ps-
nie obrazaj ludzi bo ,swiadczy to tylko zle o Tobie:mad:
jak moglam opisywac szczeniaki ,i sie wypowiedziec,jak dopiero teraz byly przedstawione na zdjeciach i mozna sobie obejrzec ich zly stan :angryy:
Kostek zalatujesz TROLLem:diabloti:

Posted

jak na razie trollujesz ty i to kazdy temat gdzie ludzie chca pomoc zwierzetom,zbedna tu jestes wiec sobie daruj,zlote rady z fotelika dawaj 3letnim dzieciom akurat ten sam poziom

moze czas abys poczytala swoje ostatnie posty i pomyslala co w ogole robisz na forum psy w potrzebie bo na pewno nikomu nie pomagasz

dziewczyny opisaly wszystko dokladnie wiec sie juz nie wybielaj bo to obrzydliwe-daj im pomagac bo odwalily zajebiscie trudna robote teraz codziennie zajmuja sie szczenietami kapia pielegnuja szukaja domow chca tez pomoc suce a twoje mundre posty mozesz sobie wsadzic w nos

a na koniec polecam ci zajrzec do slownika bo slowo wulgarne widac ze jest ci obce pomijajac juz slyszenie wyrazow

eot z mojej strony i zniknij stad na wieki

Posted

Tu potrzebne jest chyba allegro cegiełkowe na leczenie. Zmiencie tytuł tu trzeba kasy. W takim stanie nikt ich nie adoptuje:shake:. I przestańcie sie wreszcie kłócić :mad:, tu chodzi o dobro psów a nie o czyjes urazone ambicje.

Posted

Kostek .-ten pod kim dolki kopie sam w nie wpada:evil_lol:
Nie wiedzalam ,ze jezdzisz na miotle i umiesz czarowac:evil_lol: zyczac,zebym zniknela na wieki:evil_lol:
Znik.....a.............................m:eviltong:

Ps a co ja robie to cie figa z makiem obchodzi.............

Posted

w kierunku tych psiakow nie robisz nic procz denerwujacych postow a to mnie obchodzi bardzo, jak juz pisalam nie przeszkadzaj pomagac tym ktorzy pomagaja

skoro nie wiesz jak to sie robi siedz cicho i poczytaj jak to robia inni-kazdy kiedys sie uczyl ty tez mozesz

jesli ktos chcialby wspomoc leczenie naszych szczeniat jak i sterylke ich mamy podaje nr konta

Fundacja Azylu pod Psim Aniołem, Warszawa, ul. Kosodrzewiny 7/9
03 1020 1042 0000 8802 0109 6528 prosze nie zapomniec o dopisku "psy z cegielni"

Niunki czekaja tez na objecie je wirtualna adopcja,chetnie poznaja tez nowe twarze-odwiedziny mile widziane

zaraz postaram sie zrobic im jakies bazarki

Posted

Kostek chyba mam troche rzeczy ale drobiazgow na bazarek, moge porobic zdjecia ale Ty wystawisz bazarek bo ja jestem tam spalona:diabloti: nie moge dojsc na poczte zazwyczaj... a mam 10 metrow od domu;)

Posted

jak cos masz to poprosze o zdjecia koncze wystawiac to co ja mam ale to marnosc jest ja tez mam zawsze problem z poczta ale jakos sie bede mobilizowac wazne zeby maluchom pomoc

Posted

Cudownie Sylwia ze nie musze sama odpowiadac na posty pani xxxxxxxxxx52 ;]

Szczeniaki jada jutro na kolejny zastrzyk( z Szatopenu)
Co do ich charakteru Kama jest znacznie zywsza od Kanona ;p ciagle by gryzla i dokazywala;) Kanon bedzie spokojnym panem ;]
dzis bawily sie patykmi, ale DT jaknajszyciej potrzebny! bo maluchy nie dojda do pelni zdrowaia w azylu..

Posted

mariolka napisał(a):
dziekujemy za karme :)
od GameBoy i od pewnej rodzinki :multi:
mamy dwa worki dla maluchów

oby tylko te maluchy ja jadly to niech im na zdrowie idzie