pumcia02 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 gdzie te domki? jeju Kanon jest taki wspaniały... Quote
ania_sami Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ty zabieraj Kanona. w sob. pojdziemy z nimi na spacer Quote
pumcia02 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 jakbym mieszkała już ze Sławkiem, to Kanon byłby już u mnie... ale nie z tą rodziną... Quote
xxxx52 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 te psiaczki szczegolnie Kanon wyglada na mieszanke z malinois.Zolty z czarna maska. Quote
xxxx52 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 przedszkole dla takich podlatkow to dobra sparwa. Quote
pumcia02 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 dwie osoby sie o niego pytaja, jeszcze nic konkretnego nie wiem. oczywiscie pierwsze pytanie ile kosztuje :angryy: Quote
Kostek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 zabijecie mnie ale zapomnialam Kanon na dniach a moze i dzisiaj jedzie do domu w Radosci dom z ogrodkiem Quote
pumcia02 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 dobrze że chociaz napisałaś... dziwne ze tylko plotki sie szybko rozchodza, a potrzebne info jakos kiepsko. Quote
Kostek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 nic sie wielkiego nie stalo bo wiem to od wczoraj wiec z pretensjami nie do mnie przypominam ze jestem na urlopie tak swoja droga Quote
pumcia02 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 nie no WSZYSTKO OK ;) co nie Aniu? hmm w sumie to ja pracuje dwa dni w azylu wiec w tygodniu nie powinnam sie zajmowac azylem taaa... no ale wazne ze Kanon w koncu bedzie mial dom. na pewno go odwiedze Quote
pumcia02 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 ci ludzie przyjechali wczoraj po Kanona, jednak nie wyszli z nim, a z innym psiakiem, który byl bardziej wylewny. a ja wlasnie kocham Kanona za to ze jest taki skryty :loveu: w sumie nie wiem jak to okreslic, ale jest cudowny! Quote
ania_sami Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Nie wzieli go ale wzieli inna:) Tymczasem Kama i Kanon sa niezmordowane i uwielbiaja spacerki do sklepu. Mariola zdjecia pewnie wstawi bo dzis widzialam im robila :) a z suka tak; telefon wciaz milczy (moze sie zeplsul) ale jade z nimi pogadac w tym tyg. wiec napiszcze mi jakies wieksze konkrety. tzn. co oni maja zapewnic suce a co zrobi fundacja, my czy nie wiem kto. Quote
Kostek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 -czy chca ja udomawiac po sterylce -czy potrzebuja klatki -czy w ogole beda ja trzymac po sterylce(mimo wszystko proponuje rozpuszczalne szwy) -jak z karma dla psa czy dadza rade -no i podstawa to to zlapanie bo klatka pulapka moze nie podzialac(suka pewnie juz sie nauczyla gdzie jakie pysznosci w smietnikach mozna znalezc) podstawa do dzialania jest wiedza czy beda ja chcieli miec u siebie po sterylce bo od tego trzeba uzalenic i lecznice w jakiej bedzie zabieg i rodzaj szwow Quote
ania_sami Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No dobra z tego co pamietam o babka proponowala tez ze sama ja zawiezie swoim samochodem, i cegla bedzie u nich siedziala w jakies nieuzywanej lazience. ale to jeszcze obgadam. a sterylka bedzie na bialobrzskiej tak? czy maja sami znalezc w markach jakiegos weta? Quote
Kostek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 raczej w al.niepodleglosci lepiej przywiezc ja dzien przed zabiegiem niech jej tez krew pobiora i pobadaja a na bialobrzeskiej kaza odrazu zabierac Quote
pumcia02 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 moje "kruszynki" pokazywac sie ludziom dalej Quote
pumcia02 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 mój ukochany Kanon: i jak sika :) Quote
ania_sami Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jak Mariola przyjdzie to wszyscy sie dowiecie!!!!!!:):):) Moja ksiezniczka :loveu:ona ma coraz jasniejszy tylek:cool3: Quote
pumcia02 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 czemu wszystko mi zostawiasz :mad: wstepnie w czwartek Kama i Kanon jada do domków. beda sie czesto widywali, bo u przyjaciół :) Quote
ania_sami Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Uznalam, ze Ci bedzie milo to napisac ! bo w koncu ty jedziesz. Quote
pumcia02 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 dzieciaki już drugą noc beda w swoich domkach :) na razie spią w jednym domku, aby się nie stresowały za bardzo przeprowadzka :) cala droge do Poznania przespały. wszyscy sa nimi zachwyceni :multi: Quote
Recommended Posts