Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro postaram się w pracy coś sklecić jakieś ogłoszonka z kolorowym foto...hmmm jak zatwierdzicie to porozwieszamy...wydruki w pracy zrobie...

za to wykorzystywanie w robocie przez kierowników i nadgodziny na całe psie forum wydruków mogę narobić:angryy::diabloti:

Posted

Blondyn jest,jak już wspominałam,bardzo podobny do mojego,tego w awatarze - kiedy idzie ze mną na spacerze,ludzie go podziwiają,wiele osób nie chce wierzyć,że nie jest rasowy - weźcie Blondyna,i was tak będą zaczepiać!

Posted

mam plakaty: dla Mundka, Miki, Blondiego, Cobry i Gringo...
Z Rokim narazie czekam...nie wiem czy juz można go na adopcję wrzucić..
POKER szczęściarz już chyba nie potrzebuje:cool3:
nie umiem tych plakatów umieścić na forum:oops:
pokażę dziś Rene jak pojedziemy do weta po ,,wykastrowanego,,;) Oceni i w poniedziałek Przemek wydrukuje ile trzeba:diabloti:
porozwieszamy po wetach, powieszę na uczelni, w sklepach zoo i innych...gdzie się da...tacie trochę da- niech nakręca znajomych i klientów...
no i nad ogłoszeniem w ,,wyborczej ,,można by pomyśleć:razz:

Psinki nasze kochane już szukamy domków, szukamy...jeszcze troszeczkę...:oops:

Posted

Marta - pamiętaj też o tej drugiej ekipie: Opalu, Barim, Misiu, Azji itp. Jak tam zmniejszymy obsade, będziemy mogły podziałać.
Potrzebne będa też takie pLAKACIKI - 2 PSY NA 2 KARTCE - NA TABLIC E OGŁOSZEŃ NA WYSTAWĘ. Sorry - włączył się caps.
Rene ma przygotować - to Ci wyśle.
Może na wystawie cosik się uda poszukać.

A Blindi, moja sympatia kochana i przytulak - musi poszukac domku.

Posted

mam ograniczony dostęp do internetu:oops: po rzuceniu roboty hehe
ale postaram się jutro albo w pon. zgrać sobie fotki ekipy z Buku i porobić kolejne ogłoszonka....
Przemek wszystko podrukuje:diabloti:

Jakbyście miały coś do wydruku to mi poślijcie: [email protected]:cool3: Zrobi się:loveu:

A dla naszych zmarzlaków udało mi się trzy wory słomy załatwić:evil_lol: tyle w autko się mieści..więc jutro z Zielonej Góry jedzie transport wyściółki dla naszych niedźwiedzi:loveu:

ogłoszenia na wystawie to suuuper sprawa Gosiu:lol:

poza tym we wtorek obkleję z Przemkiem wetów i sklepy zoo;)

Jak spotkamy się w Puszczykowie to przywiozę Wam też wydruki
ogłoszeń. Jakby jeszcze jakieś zmiany oprócz nr tel porobić dajcie znać...

Oprócz tych ogłoszeń zrobię jeszcze 2 psy na plakat..tak jak napisała Gosia:lol:

Posted

a tak sobie właśnie myślę że na tą wystawę można by taką broszurkę-książeczkę z naszymi bidami zrobić...po dwa, trzy pieski na stronę + opis i rozdawać np. ludziom... co Wy na to??chętnie się tego podejmę jeśli zgodzicie się na taki pomysł:evil_lol:
chyba ulotki i broszurki można na wystawie rozdawać?:eviltong:

przydałby mi się taki spis z linkami do tematów na pieski w Buku..Opala i Azję znalazła ale jakbym miała ściągę to zrobię ogłoszenia na wszystkie:evil_lol:

Posted

Ttossa pospiesz proszę ludzi na tosowym forum, Blondyn to obecnie skóra i kosci, z dnia na dzień jest coraz gorzej, podejrzewam, że to dopadła go depresja schroniskowa.
On do ludzi jest naprawda niesamowita przylepa, człowiek dla niego jest "świety", przy czym przypominam, ze Blondyn jest kotolubny.
To same zalety.
Czasu jest naprawdę mało!!!:shake::shake::shake:

Posted

marta23t napisał(a):
a tak sobie właśnie myślę że na tą wystawę można by taką broszurkę-książeczkę z naszymi bidami zrobić...po dwa, trzy pieski na stronę + opis i rozdawać np. ludziom... co Wy na to??chętnie się tego podejmę jeśli zgodzicie się na taki pomysł:evil_lol:
chyba ulotki i broszurki można na wystawie rozdawać?:eviltong:

przydałby mi się taki spis z linkami do tematów na pieski w Buku..Opala i Azję znalazła ale jakbym miała ściągę to zrobię ogłoszenia na wszystkie:evil_lol:

Genialny pomysł:loveu::loveu::loveu::loveu: