snuszak Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 jasne ze musi, bo inaczej nam ten blondyn zdziczeje z samotnosci!!! Quote
Margolka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Blondasek został dzisiaj wymiziany i odbył mikrospacerek:loveu: Wszyscy powinni zobaczyć te jego orzechowo-bursztynowe ślepia nabożnie wpatrzone w człowieka, który przystaje przy jego boksie. Uwielbia się przytulać, albo wdzięcznie zawisać na ramieniu człeka. Kładzie wtedy mu łeb na ręce, miłośnie na niego spogląda i wzdycha szczęśliwy, że chociaż przez moment do kogoś należy:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Od czasu do czasu zawyje sobie, żeby zwrócic czyjąś uwagę. Quote
jadwiga Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wyżej,wciąż wyżej,aż do skutku,aż trafisz do domu! Quote
Margolka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No, słodziaku, pokaż wszystkim, co tracą:loveu: Quote
marta23t Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jacusia poznałam i...zareklamuję go: najcudowniejszy pies jakiego w życiu widziałam...ciepła kochana przytulanka! domku znajdź się! Quote
jadwiga Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 piękny,młody, przytulasty - czego chcieć więcej? za duży? to tylko zaleta! Quote
Rene@Rabik Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nasz kochany wyjec poszukuje człowieka :razz: Quote
Rene@Rabik Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Blondyn jak nas wczoraj zobaczył - było już ciemno to zwątpił, nie wierzył własnym oczom :evil_lol: Quote
Margolka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Wydawało się biedakowi, ze ma psie omamy:evil_lol: Został drapnięty za uchem i już niestety musieliśmy wracać... Quote
ttossa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dziewczyny teraz dopiero tu dotarłam , Jacuś jest śliczny i bardzo TOSA- owaty , wspaniłay ,piekny i umieściłam go na naszym forum molosów/ TOSA Mam nadzieję,że chłopak rozkocha kogoś z Naszych - Mały bedzie dobrze ;) Tylko dlaczego on chudnie? Quote
Margolka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='ttossa']Dziewczyny teraz dopiero tu dotarłam , Jacuś jest śliczny i bardzo TOSA- owaty , wspaniłay ,piekny i umieściłam go na naszym forum molosów/ TOSA Mam nadzieję,że chłopak rozkocha kogoś z Naszych - Mały bedzie dobrze ;) Tylko dlaczego on chudnie? Właśnie jakiś czas temu doszłyśmy z Rene@Rabik, że Blondasek nasz kochany coś dziwnie przypomina nam tosa, ale nie wiedziałyśmy, kto konkretnie zajmuje się tymi psiulami. cieszę się, że nas cioteczko odnalazłaś:loveu: Blondasek to prawdziwa przylepa. Kocha ludzi na zabój. Nie wykazuje żadnej agresji. Po prostu słodziak:loveu: Myślę, że jego chudnięcie jest spowodowane powrotem z nieudanej adopcji, bo jest zdrowy. Jacuś nie nadaje się do kojca, to klasyczny kanapowiec. Niestety, pan, który go adoptował, nie potraktował poważnie informacji o psiaku i upchnął go w kojcu (chociaż obiecywał, ze będzie inaczej) Pies szalał, bo nie miał kontaktu z człowiekiem, a kiedy juz go widział, to szałał dla odmiany z radosci. Ich drogi się rozeszły i Blondasek wrócił do schronu. Bardzo tęskni za ludźmi, szuka z nim kontaktu. Kiedy tylko jesteśmy w schronie, staje na tylnych łapach i opiera się na kracie w oczekiwaniu na swoją kolej mikrospacerku. Gdy odchodzimy, zaczyna tęskne śpiewy:evil_lol: Można z nim zrobić absolutnie wszystko, byle tylko przy nim być. Nie ukrywam, że liczymy na to, ze znajdzie się w końcu dla niego domek z ludźmi, którzy docenią jego towarzyskie walory, wierność i oddanie.:loveu: Cioteczko, jeszcze raz wielkie dzięki za przygarnięcie naszego pieszczocha na wątek :Rose::Rose::Rose: Quote
ttossa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Margolka']Właśnie jakiś czas temu doszłyśmy z Rene@Rabik, że Blondasek nasz kochany coś dziwnie przypomina nam tosa, ale nie wiedziałyśmy, kto konkretnie zajmuje się tymi psiulami. cieszę się, że nas cioteczko odnalazłaś:loveu: Blondasek to prawdziwa przylepa. Kocha ludzi na zabój. Nie wykazuje żadnej agresji. Po prostu słodziak:loveu: Myślę, że jego chudnięcie jest spowodowane powrotem z nieudanej adopcji, bo jest zdrowy. Jacuś nie nadaje się do kojca, to klasyczny kanapowiec. Niestety, pan, który go adoptował, nie potraktował poważnie informacji o psiaku i upchnął go w kojcu (chociaż obiecywał, ze będzie inaczej) Pies szalał, bo nie miał kontaktu z człowiekiem, a kiedy juz go widział, to szałał dla odmiany z radosci. Ich drogi się rozeszły i Blondasek wrócił do schronu. Bardzo tęskni za ludźmi, szuka z nim kontaktu. Kiedy tylko jesteśmy w schronie, staje na tylnych łapach i opiera się na kracie w oczekiwaniu na swoją kolej mikrospacerku. Gdy odchodzimy, zaczyna tęskne śpiewy:evil_lol: Można z nim zrobić absolutnie wszystko, byle tylko przy nim być. Nie ukrywam, że liczymy na to, ze znajdzie się w końcu dla niego domek z ludźmi, którzy docenią jego towarzyskie walory, wierność i oddanie.:loveu: Cioteczko, jeszcze raz wielkie dzięki za przygarnięcie naszego pieszczocha na wątek :Rose::Rose::Rose: Takie sa TOSA- ja mam w domu 7 i wiem ,ze pobyt w kojcu - czasami trzeba- chocby w czasie cieczki - to dla nich katorga a mam 2 takie co wyją na cała wieś , takie nieszczęśliwe .Te psy musza być przy człowieku .... człowiek to całe szczęście dla nich . W domu oczywiście mam "meline" a nie dywany ale trudno :evil_lol: Mały mnie ujął totalnie i zabrałabym go od razu ale nie mogę :placz::placz::placz: nie wyrobię się a zaniedbywanie własnych psów na rzecz adoptowanych to patologia. On jest cudny i zorbie co bede mogła aby zdobyć dom dla niego :loveu: Quote
Margolka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='ttossa'] Takie sa TOSA- ja mam w domu 7 i wiem ,ze pobyt w kojcu - czasami trzeba- chocby w czasie cieczki - to dla nich katorga a mam 2 takie co wyją na cała wieś , takie nieszczęśliwe .Te psy musza być przy człowieku .... człowiek to całe szczęście dla nich . W domu oczywiście mam "meline" a nie dywany ale trudno :evil_lol: Mały mnie ujął totalnie i zabrałabym go od razu ale nie mogę :placz::placz::placz: nie wyrobię się a zaniedbywanie własnych psów na rzecz adoptowanych to patologia. On jest cudny i zorbie co bede mogła aby zdobyć dom dla niego :loveu: Cioteczko, osobiście Cię ozłocę i co tam jeszcze:loveu::loveu::loveu: Szukamy cały czas dla niego domku, ale sama przyznasz, że nie może to być, brzydko mówiąc, pierwsza z brzegu osoba, której się spodoba, bo bedzie powtórka z nieudanej adopcji. A tych właściwych to nawet jak na lekarstwo nie ma:-( Też uważam, że własne psiuty nie mogą cierpieć z powodu schroniskowych bid, bo będą miały nie lepiej, niż one. Quote
Margolka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cioteczko, dziewczyny ze Swarzędza mają w schronie takie cudo: http://www.dogomania.pl/forum/psy-do-adopcji-znalezione/115683-tolek-w-typie-tosy-dostojny-i-oddany-szuka-pilnie-domu.html Może i jego da się przygarnąć pod serduszko?:loveu: Quote
snuszak Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 to ja nie wiedzialam ze takiego swietnego "rasowca" mamy pod naszym dachem :lol: moze taraz wielbiciele rasy sie nim zainteresuja z pelna swiadomoscia tej rasy Quote
Rene@Rabik Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Byłoby cudownie, bo on naprawde jest przylepa, wszystko można z nim zrobić i wszędzie mu zajrzeć;) Quote
marta23t Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Blondasek widzisz misiaku interesują się Tobą..już niedługo znajdziesz domek...zobaczysz... a ja tak sobie myślę, może ogłoszonka u wetów wywiesić...ze zdjęciami w kolorze...w pracy mogę w kolorze do woli drukować:cool3: Quote
jadwiga Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 nareszcie więcej osób zajmie się losem przystojniaka:loveu::loveu::loveu: oby skutecznie:loveu::loveu::loveu: on jest taki cudowny! Quote
snuszak Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 no zdjecia to super sprawa to moze bede miec jakies zlecenia zeby gdzies psiaki nasze powywieszac na tablicach w puszczy :cool3: Quote
Recommended Posts