Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A już jeden kciuk luzuje, bo mi się odciski porobiły ;)

Bardzo się cieszę, że Pani zdecydowała się na sterylkę.
Kazdy mówi, że upilnuje, ale przecież jak suczce się zachce ;), to nie jest to takie proste. Moi rodzice tak bardzo pilnowali suczkę a okazało się że urodziła szczeniaki. Nie mogli w to uwierzyć, bo przecież cały czas była pod kontrolą. Okazało się, że sąsiad ją przyuważył jak tam z pieskiem... Uciekła z domu, podczas zamieszania (imprezka rodzinna). Potem wróciła i nikt nawet tego nie zauważył. Dodam, że rodzice mieszkają na 10 p :cool1:

Suńka miała ropomacicę... :-(

Teraz sterylizują...

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Do domków, marsz !

do jakich domków :cool3: tylko mój kornik czeka na domek ;) zresztą domek dzisiaj do mnie dzwonił i pytał się co małej kupić, jakie zabawki, jedzonko itp. ;)

Posted

halbina napisał(a):
Bazyliah... może by tak odświeżyć tytuł wątku?...

Ciotka - z chęcią - i tytuł i pierwszy post. Tylko, że mi dogo działa, jak działa. Jutro się wezmę, podłączę i odpalę drugi komp - tam działało normalnie - kiedyś :roll: Jak nie zadziała, napiszę prośbę do moda.

I jednocześnie trzymam kciuki za małą.
Dziś były ogłoszenia w GW - kociaków i szczeniaków (mam listy awaryjne - a co :eviltong:). Nikt, ale to nikt nie dzwonił :shake: Wakacje...

Posted

halbina napisał(a):
Czyli wszystkie maluchy rozdane... :multi: :multi: :multi: a Twój pies potrzebuje malucha nowego... :eviltong:

Taaaaaaaaak :lol: Szkoda, że Radek tak się przywiązał do małej, że nie chce słyszeć o następnym glucie :) Ale od czego jest moja siła przekonywania :evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
Taaaaaaaaak :lol: Szkoda, że Radek tak się przywiązał do małej, że nie chce słyszeć o następnym glucie :) Ale od czego jest moja siła przekonywania :evil_lol:

SUPER!!!! :multi::multi::multi:
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane!

An1a, czyli szukasz kolejnego malucha, na otarcie łez. :evil_lol: Coś o tym wiem. Gdy byłam dt dla szczeniąt, po każdej adopcji ryczałam kilka dni, a potem rach ciach i pojawiał się kolejny biedak. :razz:

Bazyliah, zmień proszę tytuł wątku. Wszystkie maluchy już w nowych domkach! :multi::multi::multi:

Posted

Uff to teraz tylko wszystkim cioteczkom podziękować trzeba bardzo, że przygarnęły, przewiozły, zaopiekowały się...
Nie wiem na prawdę co bez Was byśmy zrobiły:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam wiadomość z nowego domu Alutki ;) imię zostało, w suni są wszyscy zakochani, siedzą z nią w domu na zmiany i oczywiście wszyscy pogryzieni :evil_lol: rany rachunek niezły zrobię, rozmawiałam z tą dziewczyną ze 40min :roll: :lol: Jak podrośnie trochę dostanę jej zdjęcia :)

Posted

ocelot napisał(a):
Aniu fantastycznie, a chcesz jakiegoś malca?
W niedzielę będę w schronie to zobaczę czy są jakieś maluchy. Oby nie

Hehe :evil_lol: mam możliwość wzięcia tylko do 31 lipca, 1-17 sierpnia będę nieobecna ;)