halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Fajnie, ale ja jeszcze potrzymam te kciuki aż małą będzie już "u siebie"... Quote
zulugula Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A już jeden kciuk luzuje, bo mi się odciski porobiły ;) Bardzo się cieszę, że Pani zdecydowała się na sterylkę. Kazdy mówi, że upilnuje, ale przecież jak suczce się zachce ;), to nie jest to takie proste. Moi rodzice tak bardzo pilnowali suczkę a okazało się że urodziła szczeniaki. Nie mogli w to uwierzyć, bo przecież cały czas była pod kontrolą. Okazało się, że sąsiad ją przyuważył jak tam z pieskiem... Uciekła z domu, podczas zamieszania (imprezka rodzinna). Potem wróciła i nikt nawet tego nie zauważył. Dodam, że rodzice mieszkają na 10 p :cool1: Suńka miała ropomacicę... :-( Teraz sterylizują... Quote
an1a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Do domków, marsz ! do jakich domków :cool3: tylko mój kornik czeka na domek ;) zresztą domek dzisiaj do mnie dzwonił i pytał się co małej kupić, jakie zabawki, jedzonko itp. ;) Quote
halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Bazyliah... może by tak odświeżyć tytuł wątku?... Quote
Bazyliah Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 halbina napisał(a):Bazyliah... może by tak odświeżyć tytuł wątku?... Ciotka - z chęcią - i tytuł i pierwszy post. Tylko, że mi dogo działa, jak działa. Jutro się wezmę, podłączę i odpalę drugi komp - tam działało normalnie - kiedyś :roll: Jak nie zadziała, napiszę prośbę do moda. I jednocześnie trzymam kciuki za małą. Dziś były ogłoszenia w GW - kociaków i szczeniaków (mam listy awaryjne - a co :eviltong:). Nikt, ale to nikt nie dzwonił :shake: Wakacje... Quote
an1a Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Alutka pojechała już do nowego domku :) Mam obiecane zdjęcia ;) Nero chodzi po mieszkaniu i szuka małej.. :( Quote
halbina Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Czyli wszystkie maluchy rozdane... :multi: :multi: :multi: a Twój pies potrzebuje malucha nowego... :eviltong: Quote
an1a Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 halbina napisał(a):Czyli wszystkie maluchy rozdane... :multi: :multi: :multi: a Twój pies potrzebuje malucha nowego... :eviltong: Taaaaaaaaak :lol: Szkoda, że Radek tak się przywiązał do małej, że nie chce słyszeć o następnym glucie :) Ale od czego jest moja siła przekonywania :evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 an1a napisał(a):Taaaaaaaaak :lol: Szkoda, że Radek tak się przywiązał do małej, że nie chce słyszeć o następnym glucie :) Ale od czego jest moja siła przekonywania :evil_lol: SUPER!!!! :multi::multi::multi: Dzięki dziewczyny, jesteście kochane! An1a, czyli szukasz kolejnego malucha, na otarcie łez. :evil_lol: Coś o tym wiem. Gdy byłam dt dla szczeniąt, po każdej adopcji ryczałam kilka dni, a potem rach ciach i pojawiał się kolejny biedak. :razz: Bazyliah, zmień proszę tytuł wątku. Wszystkie maluchy już w nowych domkach! :multi::multi::multi: Quote
papudraczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 cudnie!!!!:multi::multi: dzis same super wiadomości!! oby tak dalej.... Quote
Bazyliah Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Już zmieniłam. Wszystkim szczeniurkom wszystkiego najlepszego w nowych domkach :) Quote
ocelot Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Uff to teraz tylko wszystkim cioteczkom podziękować trzeba bardzo, że przygarnęły, przewiozły, zaopiekowały się... Nie wiem na prawdę co bez Was byśmy zrobiły:loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Oby maluchy zdrowo sie chowały i były kochane przez całe życie! :multi: Quote
ZUZANNA11 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Halbina, an1a...czy mogłybyście przyjąć jednego szczeniaka i jego mamę ? Psy mogą mieć DT już raczej osobno. Quote
halbina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ja niestety na razie nic nie wezmę... mam tu za dużo do wydania jeszcze... :roll: Quote
an1a Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mam wiadomość z nowego domu Alutki ;) imię zostało, w suni są wszyscy zakochani, siedzą z nią w domu na zmiany i oczywiście wszyscy pogryzieni :evil_lol: rany rachunek niezły zrobię, rozmawiałam z tą dziewczyną ze 40min :roll: :lol: Jak podrośnie trochę dostanę jej zdjęcia :) Quote
ocelot Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Aniu fantastycznie, a chcesz jakiegoś malca? W niedzielę będę w schronie to zobaczę czy są jakieś maluchy. Oby nie Quote
an1a Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ocelot napisał(a):Aniu fantastycznie, a chcesz jakiegoś malca? W niedzielę będę w schronie to zobaczę czy są jakieś maluchy. Oby nie Hehe :evil_lol: mam możliwość wzięcia tylko do 31 lipca, 1-17 sierpnia będę nieobecna ;) Quote
ocelot Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To Ty sobie wypoczywaj... A w drugiej połowie sierpnia daj znać:evil_lol: Quote
an1a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Dzisiejsze zdjęcie małej terrorystki :) Chyba najbardziej jej rosną.. uszy :diabloti: Quote
Recommended Posts