halbina Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" szuka kochających rodzin dla cudnych maleństw. Szczeniorki mają ok. 6 tygodni, zdrowe, odrobaczone, odpchlone, pełne wigoru i fantazji ;) Oczekują na przyszłych, odpowiedzialnych opiekunów w domku tymczasowym. Jeśli masz jakiekolwiek pytania skontaktuj się z wolontariuszem, u którego aktualnie przebywają 793 064 211 lub [email protected] Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, której wzór chętnie prześlemy na maila. Szczeniaczki aktualnie znajdują się w Zabrzu. Quote
Bazyliah Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='halbina'] Sunie aktualnie znajdują się w Zabrzu. Ciotka, nie wiem, jak Ty, ale ja u tego łaciatego siusiaka widziałam... :diabloti: Quote
halbina Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 tak, oczywiście, ale przekopiowałąm część allegro moich hienek z Zamoscia i chciałąm poprawić, ale mnie wybiło z netu... no i zostały sunie... Quote
ocelot Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Halbina, Aniu a na zdjęcia malców aktualne możemy liczyć, czy mamy obejść się smakiem:evil_lol: Quote
halbina Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 jeśli o mnie chodzi, to musicie poczekać... Ania w jest na razie przykuta do obowiązków... Maggie odwiedzi nas po weekendzie... Formica ma coś nie tak z aparatem, a ja wciąż nie mam czym zrobić fotek... :shake: Quote
maggie1971 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Obiecuję,że jak pojadę do cioteczki po weekendzie to zrobię zdjęcia Quote
an1a Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Mało i słabe, tego świrka nie da się uchwycić... jak nie biega to się turla :) mam ze 3 filmiki. obróżka to prezent od TZa :D Quote
ocelot Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wcale się nie dziwię, że TZ zakochany:loveu: A jak Twój pies na małą reaguje Quote
an1a Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ocelot napisał(a):Wcale się nie dziwię, że TZ zakochany:loveu: A jak Twój pies na małą reaguje Coraz bardziej się nią interesuje, wcześniej udawał, że jej nie widzi i burczał. Teraz jak zaczyna piszczeć leci zobaczyć co się stało, podchodzi do niej i się obwą****ą :cool3: chyba mi się kundel socjalizuje :eviltong: Quote
GrubbaRybba Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 an1a napisał(a):Coraz bardziej się nią interesuje, wcześniej udawał, że jej nie widzi i burczał. Teraz jak zaczyna piszczeć leci zobaczyć co się stało, podchodzi do niej i się obwą****ą :cool3: chyba mi się kundel socjalizuje :eviltong: :cool3: Ja widzę, że niedługo dwóch twoich facetów się w małej dokumentnie zakocha. :lol: Uwierz mi. :evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Halbino, czy mam robić allegro twoim maluchom? Quote
ocelot Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 GrubbaRybba napisał(a)::cool3: Ja widzę, że niedługo dwóch twoich facetów się w małej dokumentnie zakocha. :lol: Uwierz mi. :evil_lol: I nie będą chcieli oddać:evil_lol: Quote
ZUZANNA11 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Bazyliach, może podpisz przy zdjęciach, które szczeniory są w DT, który w DS, no i oczywiściście imiona. :) Trudno się tym połapać. :) Quote
an1a Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ja też podniosę.. ostatni z tekstów TZa: - kiedy oddajemy małą? - są cały czas ogłaszane. - aha... trzeba jak najszybciej, bo później będzie ciężko, za bardzo przywiąże się do nas... tak, tak... wiem co miał na myśli :D Quote
halbina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Halbino, czy mam robić allegro twoim maluchom? jeśli możesz, wystaw z tą informacją, którą wkleiłam wyżej... psiaki fundacyjne brzmią jakoś poważniej... Quote
Bazyliah Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Podnoszę - a może na dogo domek znajdą :cool3: Quote
halbina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Maluchy dziś wybegane na pokojach... wyprzytulane i wymaltretowane przez hienkę zamojską... trwa walka o to, kto zajmie lepsze miejsce w legowisku, a kto na stopach pańci... Quote
Aleksandra_B Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Wysłałam pw do Bazyliah, nie doczytałam wątku, myślałam, że maluchy są w mazowieckim i pokićkało mi się wszystko..ech... mam domek dla maluszka pieska ( z tego co widzę to one nie urosną za bardzo?, Państwo chcą malutkiego psa) ale w Warszawie więc nie wiem czy jest sens uruchamiać akcję... Quote
GrubbaRybba Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Aleksandra_B napisał(a):Wysłałam pw do Bazyliah, nie doczytałam wątku, myślałam, że maluchy są w mazowieckim i pokićkało mi się wszystko..ech... mam domek dla maluszka pieska ( z tego co widzę to one nie urosną za bardzo?, Państwo chcą malutkiego psa) ale w Warszawie więc nie wiem czy jest sens uruchamiać akcję... Jeden szczeniak, Alutka jest w Warszawie w dt. Więc nic straconego. :) Quote
Aleksandra_B Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Jeden szczeniak, Alutka jest w Warszawie w dt. Więc nic straconego. :) Jednak państwo chcą psiaka..od zawsze mieli psy i tak się przyzwyczaili. Trzymam kciuki za suńcię, jest cudowna. Quote
Recommended Posts