ewelinka_m Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 uff wróciłam, zdjęli zdjęli :multi::multi: no ale oczywiście nie ma tak łatwo.. tak mnie boli gardło, że ledwo mówię, do tego mam gorączkę :diabloti: ale damy radę, jutro kończę wcześniej także u p.Ani będę koło 13-14, może nawet wcześniej jak się wyrwę ;) Justysiek jeśli chcesz ja jutro mogę z Tobą pójść do p.Ani i pokażę Ci wszystko.
Saphira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Dziewczyny ! Niedużą sunię jamniczkowatą ma Pani Roma z Przemyśla. Jak dzwoniłam tydzień temu usiłowała mi ją wcisnąć. Jak byście nic nie znalazły podam Wam namiary na Nią i wolontariuszy z Przemyśla.
erka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No to jakas epidemia:diabloti:, ja dzisiaj wzięłam sobie urlop, bo mi sie nie chce iśc do lekarza i chyba jutro trzeba będzie zrobic to samo:cool3:. Aha zapomniałam.... Kala jedzie w środę do nowego domu:siara:
ewelinka_m Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='erka']No to jakas epidemia:diabloti:, ja dzisiaj wzięłam sobie urlop, bo mi sie nie chce iśc do lekarza i chyba jutro trzeba będzie zrobic to samo:cool3:. Aha zapomniałam.... Kala jedzie w środę do nowego domu:siara:[/quote] jak to ? :crazyeye: gdzie gdzie? :cool3: Erko no powiedz coś więcej, bo nie wytrzymam :eviltong:
erka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Dobrze Saphira, jak już MaJa będzie wiedziała, czy ci państwo chcą na pewno i jakiego psiaka, to polecimy, tylko czy ona jest starsza? Prawde mówiąc , to myslę o mojej Berze, bo to przekochane suczysko, tylko nie weim, czy nie za duża.
MaJa 75 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Z tego co wiem to piesek musi być malutki. Nawiąże z nimi kontakt i dowiem się czegoś więcej. Wiem tylko że Państwo mieszkają w kaminicy, mają dostęp do ogródka. Ale to są jacyś starsi ludzie(p.Kasia nazwala ich staruszkami, pan schorowany, pani w dobrej kondycji), więc w gre wchodzi tylko starszy psiaczek. Nie jakieś tam 5 lat tylko ok. 10. Aha Nelly to teraz Bunia. Miala być pierwotnie Fortuną, ale ze względu na gabaryty i całuśność imię nie wypaliło:evil_lol:
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='erka'] Aha zapomniałam.... Kala jedzie w środę do nowego domu:siara:[/quote] O żeby się tylko wszystko ułożyło , bo Kala to taka moja cicha ulubienica :oops:
Od-Nowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 kciuki za najlepszy dom dla Kali :lol: Rudziu, nie tylko Twoja :eviltong::evil_lol: Saphira podziwiam Twoją pomoc! jak dobrze,że są tacy ludzie jak Ty!!
justysiek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='ewelinka_m']uff wróciłam, zdjęli zdjęli :multi::multi: no ale oczywiście nie ma tak łatwo.. tak mnie boli gardło, że ledwo mówię, do tego mam gorączkę :diabloti: ale damy radę, jutro kończę wcześniej także u p.Ani będę koło 13-14, może nawet wcześniej jak się wyrwę ;) Justysiek jeśli chcesz ja jutro mogę z Tobą pójść do p.Ani i pokażę Ci wszystko.[/quote] dziekuje, jutro mam isc z dudziaczkiem ok 18, ale mozemy sie umowic nastepnym razem:p
betel Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Zdrowiejcie wszystkie szybciutko.:lol: Cieszę się ,że Kala ma domek.SUPER:multi:
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Zapraszam do podnoszenia zwierzęcego bazarku :razz: [U][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10957572#post10957572"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...2#post10957572[/URL][/U]
saga_86 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jaka cudowna wiadomość, Kala jedzie do nowego domku:multi::multi::loveu: Mam nadzieję,że przydały się troszkę moje ogłoszenia, które zrobiłam kilka dni temu;)
Linssi Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cudowne wiesci :loveu: Kika22, Ty wybierasz sie dzis do p.Ani? Bo widze na dzis zaplanowana jest mocna ekipa... Ewelinka kolo 14.00, dziewyczyny (DuDziaczek i Justysiek) kolo 18.00, wiec nie wiem czy jest sens zebym ja tez szla?? Ja moge zajrzec dzis najpozniej do 17.00 bo potem wyjezdzam z Kielc.
kika22 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jak ja się cieszę z tego domku dla Kali:loveu: Bo to takie super psisko:multi: Linssi nie dziś się nie wybieram , bo dziś idą dziewczyny;) Wczoraj jak byłam z Morą złapał nas deszcz:loveu: Ale ona ma temperament:eviltong: Uwielbiam takie psy:evil_lol: Jak ja to mówie dynamit. Zrobiliśmy wczoraj szybki intensywny spacer;) Mam nadzieje, ze była poźniej troszke grzeczniejsza i dała odpocząć od siebie p. Ani;)
Linssi Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Justysiek, rozumiem ze dzisiaj wyprowadzicie psiaki przy okazji? Czy nie? Bo musze dac znac p. Ani czy przyjde czy nie...
kika22 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Dziwczyny zajrzyjcie i podrzucicie:-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121443[/URL]
ewelinka_m Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ja u p.Ani byłam dziś po 13 ;) p.Ania czuje się już troche lepiej po tych zastrzykach, bo uśmierzają jej ból. Aniu uprzedziłam p.Anię,że dziś przyjdą dziewczyny.
kika22 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Dudziaczku weźcie Morkę na długi spacer ;)
Saphira Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='MaJa 75']Z tego co wiem to piesek musi być malutki. Nawiąże z nimi kontakt i dowiem się czegoś więcej. Wiem tylko że Państwo mieszkają w kaminicy, mają dostęp do ogródka. Ale to są jacyś starsi ludzie(p.Kasia nazwala ich staruszkami, pan schorowany, pani w dobrej kondycji), więc w gre wchodzi tylko starszy psiaczek. Nie jakieś tam 5 lat tylko ok. 10. Aha Nelly to teraz Bunia. Miala być pierwotnie Fortuną, ale ze względu na gabaryty i całuśność imię nie wypaliło:evil_lol:[/quote] Niestety ! Jamnisia u Pani Romy ma dopiero 7 m-cy. Jest jeszcze szczeniaczkiem. A starszego psiaka Roma nie odda żadnego bo wszystkie kocha.
betel Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Na allegro dalej zastój - mimo wyróznienia , brak zainteresowania Morcią , nie mówiąc o reszcie:-(
justysiek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='kika22']Dudziaczku weźcie Morkę na długi spacer ;)[/quote] bylysmy na spacerku:eviltong:ale jej to by sie przydal taki dlugi dlugi poza miastem:loveu:bo ma niespozyta energie,a poza tym jest swietna:multi::loveu:
ewelinka_m Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='justysiek']bylysmy na spacerku:eviltong:ale jej to by sie przydal taki dlugi dlugi poza miastem:loveu:bo ma niespozyta energie,a poza tym jest swietna:multi::loveu:[/quote] na długaśne spacerki wcale nie trzeba poza miasto aż iść ;) my z Sagą zabieramy psy albo na psie górki to jest jakieś 5 -10 min drogi, albo na wietrznie, to mniej więcej po drugiej stronie ulicy, są tam skałki i woda :loveu: ogólnie rewelka a psy jakie szczęśliwe wracają
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 psie górki to wspaniałe tereny :lol: byłam - widziałam :evil_lol:
ewelinka_m Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Od-Nowa']psie górki to wspaniałe tereny :lol: byłam - widziałam :evil_lol:[/quote] i to z kim Taniu byłaś :evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts