Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uff wróciłam, zdjęli zdjęli :multi::multi:
no ale oczywiście nie ma tak łatwo.. tak mnie boli gardło, że ledwo mówię, do tego mam gorączkę :diabloti:
ale damy radę, jutro kończę wcześniej także u p.Ani będę koło 13-14, może nawet wcześniej jak się wyrwę ;)

Justysiek jeśli chcesz ja jutro mogę z Tobą pójść do p.Ani i pokażę Ci wszystko.

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ! Niedużą sunię jamniczkowatą ma Pani Roma z Przemyśla. Jak dzwoniłam tydzień temu usiłowała mi ją wcisnąć. Jak byście nic nie znalazły podam Wam namiary na Nią i wolontariuszy z Przemyśla.

Posted

No to jakas epidemia:diabloti:, ja dzisiaj wzięłam sobie urlop, bo mi sie nie chce iśc do lekarza i chyba jutro trzeba będzie zrobic to samo:cool3:.

Aha zapomniałam.... Kala jedzie w środę do nowego domu:siara:

Posted

[quote name='erka']No to jakas epidemia:diabloti:, ja dzisiaj wzięłam sobie urlop, bo mi sie nie chce iśc do lekarza i chyba jutro trzeba będzie zrobic to samo:cool3:.

Aha zapomniałam.... Kala jedzie w środę do nowego domu:siara:[/quote]
jak to ? :crazyeye: gdzie gdzie? :cool3:
Erko no powiedz coś więcej, bo nie wytrzymam :eviltong:

Posted

Dobrze Saphira, jak już MaJa będzie wiedziała, czy ci państwo chcą na pewno i jakiego psiaka, to polecimy, tylko czy ona jest starsza?

Prawde mówiąc , to myslę o mojej Berze, bo to przekochane suczysko, tylko nie weim, czy nie za duża.

Posted

Z tego co wiem to piesek musi być malutki. Nawiąże z nimi kontakt i dowiem się czegoś więcej. Wiem tylko że Państwo mieszkają w kaminicy, mają dostęp do ogródka. Ale to są jacyś starsi ludzie(p.Kasia nazwala ich staruszkami, pan schorowany, pani w dobrej kondycji), więc w gre wchodzi tylko starszy psiaczek. Nie jakieś tam 5 lat tylko ok. 10.

Aha Nelly to teraz Bunia. Miala być pierwotnie Fortuną, ale ze względu na gabaryty i całuśność imię nie wypaliło:evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinka_m']uff wróciłam, zdjęli zdjęli :multi::multi:
no ale oczywiście nie ma tak łatwo.. tak mnie boli gardło, że ledwo mówię, do tego mam gorączkę :diabloti:
ale damy radę, jutro kończę wcześniej także u p.Ani będę koło 13-14, może nawet wcześniej jak się wyrwę ;)

Justysiek jeśli chcesz ja jutro mogę z Tobą pójść do p.Ani i pokażę Ci wszystko.[/quote]
dziekuje, jutro mam isc z dudziaczkiem ok 18, ale mozemy sie umowic nastepnym razem:p

Posted

Jaka cudowna wiadomość, Kala jedzie do nowego domku:multi::multi::loveu:

Mam nadzieję,że przydały się troszkę moje ogłoszenia, które zrobiłam kilka dni temu;)

Posted

Cudowne wiesci :loveu:

Kika22, Ty wybierasz sie dzis do p.Ani? Bo widze na dzis zaplanowana jest mocna ekipa... Ewelinka kolo 14.00, dziewyczyny (DuDziaczek i Justysiek) kolo 18.00, wiec nie wiem czy jest sens zebym ja tez szla?? Ja moge zajrzec dzis najpozniej do 17.00 bo potem wyjezdzam z Kielc.

Posted

Jak ja się cieszę z tego domku dla Kali:loveu:
Bo to takie super psisko:multi:

Linssi nie dziś się nie wybieram , bo dziś idą dziewczyny;)

Wczoraj jak byłam z Morą złapał nas deszcz:loveu: Ale ona ma temperament:eviltong:
Uwielbiam takie psy:evil_lol: Jak ja to mówie dynamit. Zrobiliśmy wczoraj szybki intensywny spacer;) Mam nadzieje, ze była poźniej troszke grzeczniejsza i dała odpocząć od siebie p. Ani;)

Posted

[quote name='MaJa 75']Z tego co wiem to piesek musi być malutki. Nawiąże z nimi kontakt i dowiem się czegoś więcej. Wiem tylko że Państwo mieszkają w kaminicy, mają dostęp do ogródka. Ale to są jacyś starsi ludzie(p.Kasia nazwala ich staruszkami, pan schorowany, pani w dobrej kondycji), więc w gre wchodzi tylko starszy psiaczek. Nie jakieś tam 5 lat tylko ok. 10.

Aha Nelly to teraz Bunia. Miala być pierwotnie Fortuną, ale ze względu na gabaryty i całuśność imię nie wypaliło:evil_lol:[/quote]

Niestety ! Jamnisia u Pani Romy ma dopiero 7 m-cy. Jest jeszcze szczeniaczkiem. A starszego psiaka Roma nie odda żadnego bo wszystkie kocha.

Posted

[quote name='kika22']Dudziaczku weźcie Morkę na długi spacer ;)[/quote]
bylysmy na spacerku:eviltong:ale jej to by sie przydal taki dlugi dlugi poza miastem:loveu:bo ma niespozyta energie,a poza tym jest swietna:multi::loveu:

Posted

[quote name='justysiek']bylysmy na spacerku:eviltong:ale jej to by sie przydal taki dlugi dlugi poza miastem:loveu:bo ma niespozyta energie,a poza tym jest swietna:multi::loveu:[/quote]
na długaśne spacerki wcale nie trzeba poza miasto aż iść ;)
my z Sagą zabieramy psy albo na psie górki to jest jakieś 5 -10 min drogi, albo na wietrznie, to mniej więcej po drugiej stronie ulicy, są tam skałki i woda
:loveu: ogólnie rewelka a psy jakie szczęśliwe wracają

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...