Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Silvera można zdjać...trafił na wieś, do budy:angryy:

wątek Górki u Murki:p

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13378263#post13378263"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post13378263[/URL]

Posted

Jakiś dobry dzień dzisiaj:lol:.

Ruszyło się w końcu ze szczeniaczkami:p.

Dobre na razie wieści o Górce, oprócz tego,że podczas drogi rozwaliła zupełnie transporter Murki:diabloti:.

Ja będę płąciłą Murce za transport i pobyt Górki, więc może Eruane ja podam swoje konto chętnym , bo lepiej,żeby jedna osoba już to robiła, a tak, to nie będę wiedziała ile wpłynęło na konto Murki.

Transport kosztował tylo 70 zł, bo podzieliliśmy się z Mielcem, a koszt pobytu 1 mies. 300zł.

Był też pan chętny na Barda, ale nie dość, że z dalekiego Wrocka, to jeszcze miał królika, więc wolałam przy Bardzie nie ryzykować:cool3:.

Posted

[quote name='erka']
Ja będę płąciłą Murce za transport i pobyt Górki, więc może Eruane ja podam swoje konto chętnym , bo lepiej,żeby jedna osoba już to robiła, a tak, to nie będę wiedziała ile wpłynęło na oto Murki.

.[/QUOTE]

ja już wszystko wcześniej wiedziałam i podałam Eruane konto Murki z prośba o podanie ile wpłaciła:razz: za rzadko tu zaglądasz!:diabloti:

Posted

To ostatecznie na które konto wpłacać? Dam znać, ile dziewczyny są w stanie płacić. Może podam konto Erki, żeby nie było zamieszania? Erko, proszę o nr konta na priva.

Posted

Może tak będzie lepiej, żeby było jasne, bo tak, to musiałabym się ciągle pytać Murki, czy doszły jakieś wpłaty. Podam Wam konto na pw:lol:.
Tylko proszę z dopiskiem "dla Górki".

Posted

Witam po długiej przerwie kieleckie ciotki.

Otóż moja mama szuka małej suni, która potrafiłaby się dogadać z 6-letnim dzieckiem, tzn. nie uciekałaby przed nim. Dziecko to Nadia - moja bratanica, psiolubna, wychowana z Hektorem, bawiąca się z różnymi psiakami w rodzinie, nie przejawiająca sadyzmu wobec zwierząt.

Szukamy psiaka małego, nie skomplikowanego "w obsłudze", towarzyskiego i potrafiącego zachować się w domu. Niestety wymagań sporo, ale moja mama nie jest jakoś szczególnie obeznana z psim behawiorem, a ja w Toruniu bywam raz na 2-3 tygodnie.

Myślałam o Morce, ale mam trochę mało info na jej temat. Czy ktoś mógłby coś wiecej napisać? Ewentualnie jakaś inna sunia by się nadawała?

Posted

Mefi, miło Cię znów widzieć, jeszcze z taką wiadomością:loveu:.

Z pewnością psiak się znajdzie, tylko jutro się zastanowię, bo jestem już nieprzytomna:oops:.

Posted

Ereczko, jestem , ale mi cierpliwości nie staje, dalej wchodzę przez Operę:oops::oops::oops:
jak obskoczę swój wątek , to już nie mam siły na więcej:placz:. Przepraszam

Posted

dziś przerobiłam alegratke.
czyli na gumtree-Warszawa i alegratce mam:

Daisy,Funia,Safira,Szina - 4 malutkie czarne sunie
Bard
Gaga, Lilu - bokserkowata
Fuksik (na Katowice)
Gaja
Górka
Hila
Kropka
Malutka
Morka
Orfinka
Orik
Rudka
szczeniaki z Tumlina
Mama szczeniaków z Tumlina

na gumtree będę co kilka dni starała si kasować i wstawiać od nowa,żeby były na pierwszych stronach

Posted

Allegro potrzebne jest Baremu, Rózi, Gaji, Mice.

Rózia- przemiła sunieczka, cały dzień by siedziała z panią Ania na kanapie i się pieściła, jest bardzo delikatna i spokojna, już po sterylce.

Jest jeszcze następna suczka skazana na śmierć:placz:.
Mąż znajomej , geolog pracuje w terenie, teraz gdzieś na wsi, w pobliżu stawów rybnych. Przybłakała sie do nich mała sunia i śpi pod ich przyczepą, nie odchodzi wogóle.
Sunia ma pokaleczoną nóżkę, bo złapała się we wnyki ustawiane nad stawami na wydry.
Oni już stamtąd wyjeżdżają, sunia zostanie sama na pastwę losu :-(.
Powiedziłam,żeby postarał się zrobić jej zdjęcia.

Ale co z nią zrobić??? My już naprawdę nie dajemy rady:shake:.

Posted

U mnie allegro mają:

Gaja, Bard, mała sunia - ta ciułałkowata, Kropka, Orfinka, Morka.

[B]
JUTRO WYJEŻDŻA DO KATOWIC MOJA BOKSIA KLARA. PAN ZAOFEROWAŁ POMOC W TRANSPORCIE DO KATOWIC W RAZIE POTRZEBY - macie coś ?
[COLOR=Blue]
W jakim wieku jest RÓZIA ?[/COLOR]
[/B]

Posted

Wnyki na wydry? Boze, one są pod całkowitą ochroną :-(

Erka, dobrze by jednak zrobic zdjecia tej malej suni, moze ja pokazac, to ostatnia sznasa dla niej :-(

Posted

wrzuciłam na gumtree Wawa i alegratke
Barego, Sabe, Mike, Rózie

i nieśmiało proszę o podnoszenie dziś i jutro do 14 bazarku...
już jutro się kończy
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13337820/"][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/697/bazkiel.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[CENTER][SIZE=4][B][COLOR=Red]Warszawa-Bemowo - POMOCY.
ZWIAŁ nam psiak wyadoptowany 29 października !!!![/COLOR][/B][/SIZE]

[B][COLOR=Red]http://www.dogomania.pl/forum/f28/remek-sznaucer-mix-wyadoptow-29-10-uciekl-wawa-bemowo-pomocyyyyyyyy-143531/[/COLOR][/B]
[/CENTER]

Posted

[quote name='eliza_sk'][CENTER][SIZE=4][B][COLOR=Red]Warszawa-Bemowo - POMOCY.
ZWIAŁ nam psiak wyadoptowany 29 października !!!![/COLOR][/B][/SIZE]

[B][COLOR=Red]http://www.dogomania.pl/forum/f28/remek-sznaucer-mix-wyadoptow-29-10-uciekl-wawa-bemowo-pomocyyyyyyyy-143531/[/COLOR][/B]
[/CENTER]
[/QUOTE]

o żesz ty....Eliza - musisz pisać na w-wskich wątkach....:shake:

Posted

[quote name='eliza_sk']U mnie allegro mają:

Gaja, Bard, mała sunia - ta ciułałkowata, Kropka, Orfinka, Morka.

[B]JUTRO WYJEŻDŻA DO KATOWIC MOJA BOKSIA KLARA. PAN ZAOFEROWAŁ POMOC W TRANSPORCIE DO KATOWIC W RAZIE POTRZEBY - macie coś ?[/B]

[B][COLOR=blue]W jakim wieku jest RÓZIA ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
/QUOTE]

Eliza_sk, wysłałam do Dąbrowy Górniczej zdjęcia naszych suczek, gdyby się zdecydowali, to było co zawieźć, ale nie wiem, czy się zdąży.

Rózia ma ok. 2 latek:lol:.

Malagos nie wiem dokładnie na co te wnyki, może na kłusowników:cool3:, w każdym bądź razie rozstawione nad stawami.
Zdjęcia suni ma zrobić, ale co z tego, nawet gdyby ja przywióżł, to co z nia zrobic.
Oni mają w małym mieszkanku 2 duże psy, kota , który z tymczasa stał sie rezydentem i teraz Kropke na przechowaniu i ta pani karmi wszystkie koty w okolicy i juz nie daja rady.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...