ewelinka_m Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Kiniusi- b.ciężko jej zrobić dobre zdjęcie...jeszcze za duży stres. ale i tak jest już lepiej..przychodzi się witać, wychodzi z budy jak jest się na działce.ale znaleźć jej domek będzie b.ciężko :-(
erka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ogryzek ze Ślichowic jest już w nowym domu w Końskich, dzisiaj został zabrany:lol:. Można też juz zdjąć z ogłoszeń Sarę, pani, ktora ją przechowywała znalazła jej dom:lol:. Jest również szansa na dom dla Misi.
GoskaGoska Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 a ja się chcialam zapytac o Tima? gdzie one jest u was na dzialce? i w jakim jest wieku?
ewelinka_m Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 erka napisał(a):Ogryzek ze Ślichowic jest już w nowym domu w Końskich, dzisiaj został zabrany:lol:. Można też juz zdjąć z ogłoszeń Sarę, pani, ktora ją przechowywała znalazła jej dom:lol:. Jest również szansa na dom dla Misi. to się bardzo cieszę :p:p i zaciskam za Misię!!
GoskaGoska Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 aha - ale wy szukacie domu czy ta kobieta? a swoja drogą - to bez komentarza :shake:
erka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Tim został wyadoptowany, ale chcą go oddać. Ogrodzenie nie jest zbyt dobre i on im przeskakuje i ucieka . A chyba ten prawdziwy powód, to ,że kobieta przyznała,że starszy syn ma dostać od kolegi szczeniaka bullteriera:cool3:. W każdym bądź razie Tim tam został do czasu znalezienia domu.
GoskaGoska Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 To jak mozecie to napiszcie w jakim jest wieku i czy nadawalby sie do mieszkania, wysylam Pani ze slaska propozycje owczarkow to i jego mogę wyslac
ewelinka_m Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 muszę sobie jego zęby przypomnieć... :cool3: Tim jest młodziutki, to gówniarz jeszcze :eviltong: max ma rok. do mieszkania myślę,że by się nadawał, na smyczy chodzi b.ładnie
betel Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Wstawiłam Fliperkowi do Allegra te nowe fotki , bo są bardzo ładne i psiak świetnie się na nich prezentuje. Ewelinko , aczy te dwie suńki , których zdjęcia dodałaś, mają swoje allegro???
ewelinka_m Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 betel napisał(a):Wstawiłam Fliperkowi do Allegra te nowe fotki , bo są bardzo ładne i psiak świetnie się na nich prezentuje. Ewelinko , aczy te dwie suńki , których zdjęcia dodałaś, mają swoje allegro??? betel jeszcze nie :oops: podeśle je na pw ok? :oops:
erka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Tim jest bardzo żywiołowy, u nas nie był w mieszkaniu, nie wiem, jakby się zachowywał.
betel Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dwie 4-miesięczne suniei ich mama szukają domów (668863226) - Aukcje internetowe Allegro - allegro dla ślicznotek:loveu: Bardzo pilne- Sonia szuka domu (663355276) - Aukcje internetowe Allegro - podmieniłam fotki u Soni:lol:
erka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 4-letni mix labradora szuka domu. Łagodny, ale dosyć żywiołowy, nauczony podstawowych komend. W domu zostawiany sam zachowuje sie spokojnie, nie niszczy, nie hałasuje. Jest wykastrowany, ma aktualne szczepienia. Tel. do kontaktu 698 484 808 Czy ktoś mógłby wrzucić na labkowe forum?
kobix Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 erka napisał(a):Ogryzek ze Ślichowic jest już w nowym domu w Końskich, dzisiaj został zabrany:lol: a robił ktoś wizytę? jakby była potrzebna "przed" ,"po" lub nawet "za"adopcyjna dajcie znać:razz:
Od-Nowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 wrzucam labka na labradorowe forum. piękny jest!! edit: http://forum.labradory.org/viewtopic.php?p=94278#94278
erka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kobix, dzięki:lol:, ale pani, która wydawała Ogryzka ma podobno rodzinę w Końskich i ma sama odwiedzić psiaka. Ale , gdyby Twoja pomoc była potrzebna, to sie odezwę. Od-Nowa, dzięki , miło Cię znowu widzieć na naszym wątku.:loveu:
ewelinka_m Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 "Dziędobry zainteresowała mnie pies o imieniu Sara-sunia.Czy jest możliwość przywiezienia ją do Katowic-miejscowości Rybnik na ulicę Zygmunta starego XX .Odbiur od zaras jak przyjedzie do Rybnika.Czekam na odpowiedź." :diabloti::diabloti: hętny ktoś rzeby zafieść? :eviltong:
ewab Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ewelinka_m napisał(a):"Dziędobry zainteresowała mnie pies o imieniu Sara-sunia.Czy jest możliwość przywiezienia ją do Katowic-miejscowości Rybnik na ulicę Zygmunta starego XX .Odbiur od zaras jak przyjedzie do Rybnika.Czekam na odpowiedź." :diabloti::diabloti: hętny ktoś rzeby zafieść? :eviltong: To do Katowic czy do miejscowości Rybnik? I czy domek jest wart tego by tam jechać, czy tak jak Olsztyn?
ewelinka_m Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ewab napisał(a):To do Katowic czy do miejscowości Rybnik? I czy domek jest wart tego by tam jechać, czy tak jak Olsztyn? Ewo, nie zamierzamy tam jechać, bo po 1. Sara już w ds ;) a po 2 to jakoś sam meil odstrasza i powoduje niechęć..więc nawet zamiaru nie mam odpisywać i zawracać sobie głowę, a z jechaniem to raczej próba obśmiania tego wszystkiego...bo czasem ręce opadają jak się czyta meile od ludzi.
ewab Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ewelinka_m napisał(a):Ewo, nie zamierzamy tam jechać, bo po 1. Sara już w ds ;) a po 2 to jakoś sam meil odstrasza i powoduje niechęć..więc nawet zamiaru nie mam odpisywać i zawracać sobie głowę, a z jechaniem to raczej próba obśmiania tego wszystkiego...bo czasem ręce opadają jak się czyta meile od ludzi. Sorry... Mój polot dziś jest marny. Powiedzmy, że to warunki meteo winne:eviltong:. Co do poziomu co niektórych wypowiedzi, to popieram Twoją ocenę.
erka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wydałam dzisiaj drugą "moją" kiciusię :lol:. Do sąsiedniego bloku, ale z ogłoszenia w internecie:eviltong:. Bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu:loveu::loveu:. Została jeszcze ta starsza, ok.10 mies. kicia. Malutkie kicie poszły do domków niewychodzących w bloku, ale ta starsza chyba jest przyzwyczajona do wolności i bardzo chce wychodzić. W DT , gdzie teraz jest , ciągle wyskakuje przez okno, nie da sie jej upilnować, ale to jest na parterze , więc sie ją przynosi. Myślę,że dobrze by było wydać ją domku z ogrodem, skoro w zamknieciu jest nieszczęśliwa . Jeżli ktoś ją ogłaszał, to bardzo proszę napiszcie takie info.
ewelinka_m Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 to muszę kocie ogłoszenia przeedytować :lol::multi: a co do szczeniaków z cmentarza...nie ma już żadnego :shake: wszystkie wzięli wsiowi ludzie :-( a suńka jak narazie nie pojawia się. jestem też b.dumna z Fruzi dziś :razz: baaardzo ładnie chodziła na smyczce :loveu: Sonia natomiast...już totalnie podbiła moje serce...to genialna suńka, a właściiel będzie miał z niej wiele radości...
andzia69 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ewelinka_m napisał(a): a co do szczeniaków z cmentarza...nie ma już żadnego :shake: wszystkie wzięli wsiowi ludzie :-( a suńka jak narazie nie pojawia się. to było do przewidzenia niestety:-( czyli już nie muszę się dowiadywać o nie:-(
ewab Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='ewelinka_m']Sonia natomiast...już totalnie podbiła moje serce...to genialna suńka, a właściiel będzie miał z niej wiele radości... Takie są boksiowe psy:loveu:.
Recommended Posts