Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maada']Wrzuciłam Moli na gumtree: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szukasz-oddanego-poslusznego-kochajacego-psa-Przeczytaj-W0QQAdIdZ184854633
Niestety nie udało mi się dodać w ogłoszeniu drugiej suczki :( Gumtree mi wywalało komunikat, ze jest niezgodność z regulaminem w opisie :( Nie wiem jakie licho..

no ja czasem jak próbuję wrzucić podobne ogłoszenie to mi gumtree pisze, że juz istnieje o podobnej treści...

Maada - czy ci znajomi znaleźli już psinę dla siebie?

Posted

Udało mi się dodać też Korę :)
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szukasz-niewielkiego-poslusznego-kochajacego-psa-Przeczytaj-W0QQAdIdZ184854633
w jaki wieku są szczeniaki Kory? ona w ogóle jest już gotowa do adopcji? bo nigdzie nie znalazłam tej informacji.. :(

Andzia, moja znajoma jest pod urokiem tej grubaski: http://www.dogomania.pl/threads/172935-terierowata-KaA-ka-w-schronie-prosi-o-jakAE-A-szansAE i jeśli (odpukać!!!) wszystko pójdzie gładko to w przyszłym tygodniu już u nich będzie Kachna Grubachna :)

Posted

no tak to jest z tymi kobietami.. szukała sprawdzonej i umiejącej a znalazła sobie takiego grubaśnego sierściucha z azylu ;) Podobno suka jest łagodna i przymilna.. ale okaże się "w praniu"..

Posted

Maada napisał(a):

w jaki wieku są szczeniaki Kory? ona w ogóle jest już gotowa do adopcji? bo nigdzie nie znalazłam tej informacji.. :(

Magdo szczeniaki Kory mają już domki. :)

Posted

Dziewczyny ,co z Romeo !?
bo już mamy "na oku" sunie ,w typie labka,która dłuższy czas się kręci po Starachowicach i jak będzie miał ją kto złapać to pewnie trafi do tego rezerwowego kojca

Posted

mrs.ka napisał(a):
Dziewczyny ,co z Romeo !?
bo już mamy "na oku" sunie ,w typie labka,która dłuższy czas się kręci po Starachowicach i jak będzie miał ją kto złapać to pewnie trafi do tego rezerwowego kojca

Wczoraj byłam wyłączona z życia, dziś był TZ ale go nie było. Jak sunia będzie pierwsza to jej szczęście. Sama mówiłaś, że szkoda, żeby kojec był pusty.

Posted

[FONT=Times New Roman]Wafelek ma świezy komplet ogłoszen - oprocz cafeanimal.
To tesc do ogloszenia - podaje w razie gdyby komus sie nie chcialo szukac czy tworzyc:

Wafelek – idealny dojrzały pies czeka na dom

Wafelek został uratowany przed zamarznięciem, koczował od dłuższego czasu w jednostce wojskowej, gdzie nikt losem psów się nie przejmuje. Zagłodzony, zziębnięty cudem został uratowany dzięki ludziom o dobrych sercach.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym, gdzie doskonale sobie radzi i jest bardzo grzeczny.
Wafelek to pies, któremu do szczęścia wystarczy jedzenie, 3 spacery dziennie i wygodne legowisko. Ogólnie jest łagodny, kontaktowy. Toleruje koty. jest w doskonałej kondycji.
Wafelek jest już wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony.
Idealny dla starszej osoby, nie ciągnie na smyczy, zachowuje czystość w domu, oczywiście nie niszczy. Całkowicie niekłopotliwy pies. jedyna wada - wiecznie głodny ;)
Z dziećmi dogaduje się dobrze.

Odrobaczenie: tak
Odpchlenie: tak
Szczepienie: tak
Sterylizacja: tak

Kontakt w sprawie przygarnięcia psiaka:
(32) 3533128.lub 660124623

[email protected]
[email protected]

Pies przebywa w domu tymczasowym w Katowicach, ale w miarę możliwości istnieje szansa dowiezienia psa do innego miasta w Polsce.
[/FONT]

Posted

Tak jak pisałam wyżej po Romea było już schronisko....
Ponadto nic się zmieniło, psiak koczuję pod klatką, w nocy wyję, ludzie się oburzają, boję się, że w końcu sami rozstrzygną sprawę....jakąś trutką, albo nie wiadomo co im przyjdzie do głowy.....

Co do suni ze szczeniakami z cmentarza, najprawdopodobniej jutro po nie pojade.

Posted

to skoro widzisz jak koczuje pod klatką i słyszysz jak wyje to znaczy ,że masz go w swoim zasięgu. Więc zorganizuj pomoc ludzi,którym przeszkadza i go złapcie.
Ewab zaoferowała ,że go dowiezie,ja proponuję(jeszcze)kojec, czas coś zrobić ,a nie czekać nie wiadomo na co i gdybać co ludziom przyjdzie do głowy

Posted

Mam chętną panią na psiaka który mógłby przebywać na zewnątrz . Dzwoniła zainteresowana Lenym ale , Leny nie nadaje się na psa podwórkowego . Gdybyście mieli jakąś bidę co może mieszkać na podwórku, raczej młodego i pozytywnie nastawionego do innych psów bo pani ma już jednego - podaję mail - [email protected]

Posted

Kobieta jest spod Bochni , to są nasze okolice mniej więcej 30 km chyba .
Psiak jeżeli będzie mały to mógłby od biedy być w domu , a większy na podwórku .
Nie dopytałam powiem szczerze o wiek psiaka czy musi być szczeniak , bo pani zadzwoniła do pracy i nie mogłam długo rozmawiać .

Posted

mrs.ka napisał(a):
to skoro widzisz jak koczuje pod klatką i słyszysz jak wyje to znaczy ,że masz go w swoim zasięgu. Więc zorganizuj pomoc ludzi,którym przeszkadza i go złapcie.
Ewab zaoferowała ,że go dowiezie,ja proponuję(jeszcze)kojec, czas coś zrobić ,a nie czekać nie wiadomo na co i gdybać co ludziom przyjdzie do głowy

Mrs.ka to nie takie proste. To bardzo inteligentny, czujny, sprytny pies. Już nas trochę przećwiczył. Chyba znowu trzeba się będzie na niego zaczaić, tylko to jest kolejna nocka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...