Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Podnoszę... blagam o jakis tymczas :placz: Mógłby ktoś zrobić allegro ? Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 psiak ma allegro, zrobilam mu. podnoszę, piesku hopaj po domek.. jestes taki sliczny.. Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Anashar napisał(a):Czy jest możliwość zrobienia lepszych zdjęć? Niestety nie.. te zdjęcie dostalam MMSem od koleżanki. Quote
maggiejan Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Doda, czy próbowałaś zapytać Ulaa? Ona działa w Fundacji w Chrzanowie. Mają dość swoich bied, ale może takiemu maluchowi by pomogli... Quote
agamika Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wysłalam zapytanie o DTY do jednej osoby, zobaczymy czy da rade pomóc :( Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 o boze! Pani napisala do milci17 ze pies jutro zostanie ODWIEZIONY do schronu!!! BLAGAM O POMOC!!! Quote
milcia17 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Otrzymałyśmy SMS pytając czy Pies nadal szuka domu: "Tak jak najbardziej obecnie jest w tymczasowej fundacji a jutro zostanie odwieziony do schroniska" POMÓŻCIE!!!!!!!! ON I SCHRONISKO??? TO NIEPODOBNE DO NIEGO!!!! HEEEEEEELPPPPPP... :(:(:(:(:(:(:(:( :-(:-(:-(:-(:placz: Quote
milcia17 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Rybka_39 napisał(a):Boże, nie wiem ja pomóc:-( Może jacyś znajomi? Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Dla tego psiaka potrzeba niewiele miejsca.. Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 wychodzę z domu, błagam o TYMCZAS!! to dziecko!! Quote
jusstyna85 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dodo zaznacz w tytule wątku, że ma czas do jutra...to ważne... Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 jusstyna85 napisał(a):Dodo zaznacz w tytule wątku, że ma czas do jutra...to ważne... juŻ Teraz wychodze z domu, bede wieczorem prosze, zastapcie mnie.... :placz: domku, gdzie do cholery jestes?! psiak na ciebie czeka!!!!!!!!!!!!! a moze ktos z was moglby ZADZWONIĆ i proozmawiac z opiekunką psa, zeby przetrsymala go jeszcze tydzień? JA i milcia17 jesteśmy nieslyszące... jeśli ktos bedzie mogl zadzwonic, to nr tel do opiekunki poda milcia17 Quote
jotka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 jak z Będzina to do Chorzowa. Wysłałam link do Petera z OWP, może coś zaradzi, ja już nie mam pomysłów. Trzymamy w hotelach 3 psy, więcej nie damy rady. Quote
Rybka_39 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja sie modle, żeby nie trafił do katosów albo Sosnowca:shake: Quote
agamika Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Pytanie, czy ktos juz dzwonił do tej kobiety u której jest ? Quote
maciaszek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Rybka_39 napisał(a):Ja sie modle, żeby nie trafił do katosów albo Sosnowca:shake:Szczeniaki w Katowicach nie mają tak źle. Mają bardzo fajny wybieg z budami i wewnętrzną część z koszykami do spania. Quote
Recommended Posts