Rybka_39 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No mam nadzieje, że jednak nie trafi do schronu...bo schron i tak i tak w pewien sposób "niszczy" psiaki:shake: Quote
jusstyna85 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja słyszałam wiele historii na temat Schroniska w Chorzowie i to niezbyt dobrych... Quote
Rybka_39 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ja słyszałam wiele historii na temat Schroniska w Chorzowie i to niezbyt dobrych... O kazdym schronie sa jakieś złe historie....:shake: Quote
Peter Beny Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Poproszę o numer do obecnej opiekunki , może być na GG lub PW Quote
Rybka_39 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Peter Beny napisał(a):Poproszę o numer do obecnej opiekunki , może być na GG lub PW Napisz smsa do dody jej numer w 1 poscie:roll: Quote
milcia17 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 agamika napisał(a):Pytanie, czy ktos juz dzwonił do tej kobiety u której jest ? Tego nie wiem, ale mam do niej numer... Quote
milcia17 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Peter Beny napisał(a):Poproszę o numer do obecnej opiekunki , może być na GG lub PW Ja ci podam na PW, Doda nie ma nic na koncie teraz. Quote
milcia17 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Raczej nikt jeszcze do niej nie dzwonił.... PODNOSZĘ! Quote
Peter Beny Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Niestety piesio jutro jedzie do Katowickiego schronu :shake: , jako OWP nie damy radę mu teraz pomóc :placz: Już za dużo psiaków mamy pod opieką :shake: Czekamy na nowe foty ........... Quote
Rybka_39 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No to klapa:-(...nie mam juz pomysłu co dalej...jedynie tylko ogłoszenia mi zostały.. Quote
milcia17 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Może jacyś Wasi znajomi będą chcieli mieć owczarka?? Albo chociaż DT... Quote
t_kasiek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 nic mi nie przychodzi do głowy, ale napiszcie prosze gdzie jest psiak - chodzi mi o miasto....nie mam czasu czytac całego watku Quote
DG32 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A może on się zgubił? może ktoś go szuka? Czy psiak miał obroże? i gdzie dokładnie się błąkał? Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 no i jestem........ tata byl w sklepie, poprosil kierowniczke zeby powiesila ogloszenie o tym psiaku, no i chwile pozniej do taty podszedl jakis mlody facet pytal sie czy ten nr kom jest dobry i zapisal na karcie mowil ze napisze mi smsa, i ciagle czekam i nic............ Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 DG32 napisał(a):A może on się zgubił? może ktoś go szuka? Czy psiak miał obroże? i gdzie dokładnie się błąkał? chyba nie zgubil sie, wiem od koleżanki ze zostal wyrzucony z samochodu (prawdopodobnie) wiec zgubiont nie moglby byc... zblizaja sie wakacje...... albo okazalo sie ze to mieszaniec to won...pewnie mysleli ze bedzie piekny rasowy onek :angryy: Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 mi tez NIC nie przychodzi do glowy..... prosze sasiadow i nic, prosilam kolezanke co ma dom z ogrodem, ale jej ojciec sie nie zgodzil.... do siebie wziac nie moge, moj onek nie toleruje innych psow..... garazu, dzialki nie mam........:shake: Quote
ocelot Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Podnosimy psiaka. A u obecnych opiekunów kilka dni jeszcze nie mógłby zostać, dałoby to troszkę czasu... Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 ocelot napisał(a):Podnosimy psiaka. A u obecnych opiekunów kilka dni jeszcze nie mógłby zostać, dałoby to troszkę czasu... niestyety chyba nie.. opiekunka mowila ze jutro idzie do schronu... Quote
agamika Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 na pewno nie da sie :( Peter dzwonił i prosił o to juz .... Quote
Recommended Posts