Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety piesio jutro jedzie do Katowickiego schronu :shake: , jako OWP nie damy radę mu teraz pomóc :placz: Już za dużo psiaków mamy pod opieką :shake:
Czekamy na nowe foty ...........

Posted

no i jestem........
tata byl w sklepie, poprosil kierowniczke zeby powiesila ogloszenie o tym psiaku, no i chwile pozniej do taty podszedl jakis mlody facet pytal sie czy ten nr kom jest dobry i zapisal na karcie mowil ze napisze mi smsa, i ciagle czekam i nic............

Posted

DG32 napisał(a):
A może on się zgubił? może ktoś go szuka?
Czy psiak miał obroże? i gdzie dokładnie się błąkał?

chyba nie zgubil sie, wiem od koleżanki ze zostal wyrzucony z samochodu (prawdopodobnie) wiec zgubiont nie moglby byc... zblizaja sie wakacje...... albo okazalo sie ze to mieszaniec to won...pewnie mysleli ze bedzie piekny rasowy onek :angryy:

Posted

mi tez NIC nie przychodzi do glowy..... prosze sasiadow i nic, prosilam kolezanke co ma dom z ogrodem, ale jej ojciec sie nie zgodzil.... do siebie wziac nie moge, moj onek nie toleruje innych psow..... garazu, dzialki nie mam........:shake:

Posted

ocelot napisał(a):
Podnosimy psiaka.

A u obecnych opiekunów kilka dni jeszcze nie mógłby zostać, dałoby to troszkę czasu...

niestyety chyba nie.. opiekunka mowila ze jutro idzie do schronu...