Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 czekam na gg na kolezanke, od której się dowiedzialam o tym psiaku, pracuje w stajni konnej, czy nie można by tam przetrzymać psiaka? :oops: Quote
ocelot Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ta stajnia to jest rozwiązanie, bo na pewno i plac jest i jakaś buda, albo inne pomieszczenie Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 nie wiem czy ona jeszcze dziś sie zjawi na gg...... może ktos moglby zadzwonić ? Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 podnoszę.. nie chciaqłabym zeby psiak trafil do schronu... Quote
tusia. Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 oj :( mi siadl mikrofon w telefonie.^^ trzymam kciuki i mam nadzieje ze z ta stajnia wypali. przy okazji podnosze. Quote
toyota Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja mogę do niej zadzwonić . Wyślij mi na pv jej nr tel. Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 toyota napisał(a):Ja mogę do niej zadzwonić . Wyślij mi na pv jej nr tel. dzięki wielkie, nr tel wysłałam. Quote
toyota Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dzwoniłam , niestety nie odbiera , będę jeszcze próbować . Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 toyota napisał(a):Dzwoniłam , niestety nie odbiera , będę jeszcze próbować . Dziękuje, poczekaj jeszcze trochę.. Chyba jest w pracy... Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Nadal jest u tych ludzi, jutro jedzie do schronu... nie wiem o której, jeśli rano, to kiepsko.. Kupiłam już karte do komórki i napisalam smsa do opiekunki psa, błagałam zeby przetrzymała psiaka przez kilka dni... Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Jutro rozwiesze ogłoszenie - u weta i w sklepie do którego chodzi najwięcej ludzi.. Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 toyota - jeśli możesz, dzwoń o 20;30 lub 21 Napisalam juz drugi raz do opiekunki psa, nie odpisała...ehh.. Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Idę bede jakos o 22, jeśli ktos moze, niech zadzwoni też do pracowników Zoo natura sklepu zoologicznego w silesi nr 60 50 942 lub 943... Quote
Akadna Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja mogę pomóc w ogłaszaniu i wykombinować jakiś drugi banner... Quote
basiapron Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 w Sosnowcu na ul.Okrzei jest hotelik z bardzo miłą Panią z która można się dogadać co do ceny. Jeśli to kwestia paru dni to moze sie zgodzi niedrogo policzyć,a w ciągu tych kilku dni bedziecie miały czas zeby szukac czegoś innego. Można zrobic zrzutkę albo ktos założy a później się bazarki porobi żeby spłacić dług. Quote
toyota Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Sprawa wygląda tak : obecna opiekunka nie może psiaka w żadnym wypadku przetrzymać - rodzice . Stajnia też nie jest rozwiązaniem . Nie ma tam kojca , jest tylko buda z łańcuchem. W godzinach wieczorno - nocnych tam nikogo nie ma , kręcą się za to menele . Nasz psiak byłby bez opieki . Rozwiązanie jest takie : psiak pojedzie do schroniska do Katowic, dostanie tam osobny choć mały kojec i będą się nim opiekowały wolontariuszki. Będzie więc tam na specjalnych warunkach . Tak to zostało zorganizowane dzięki fundacji , która pieska nie może wziąć , bo nie ma miejsca . Quote
ANETTTA Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 basiapron napisał(a):w Sosnowcu na ul.Okrzei jest hotelik z bardzo miłą Panią z która można się dogadać co do ceny. Jeśli to kwestia paru dni to moze sie zgodzi niedrogo policzyć,a w ciągu tych kilku dni bedziecie miały czas zeby szukac czegoś innego. Można zrobic zrzutkę albo ktos założy a później się bazarki porobi żeby spłacić dług. tam gdzie kiedys był basen ...czy gdzie pytam z ciekawosci ... Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Toyoto, dzięki za telefon, niestety, wiedzialam ze z ta stajnią to nic, bo wieczorem tam nikogo nie ma. :-( Gdyby właściciel stajni nadal żyl, pomógłby mi w tym :-( No nic, psiak albo ma jechac do schronu - dg32 pojedzie tam i porobi zdjęcia, albo do hoteliku, cały tydzień jestem w domu, wiec moglabym pojechac do hoteliku i pogadac z tą miłą panią ;) Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Basiapron, czy na ul. Oskrzei jest szkolenie psów? Jeśli tak, to wiem gdzie to jest. Quote
basiapron Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 tak tak,to to samo miejsce,basen i szkolenie i bardzo fajna Pani:) Quote
Doda_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Basiapron, wielkie dzięki. :loveu: Za niedługo idę spać. Jutro psiak pojedzie do schronu, i jesli się uda, będą nowe zdjęcia. Co do hoteliku to jutro pogadamy ;) Quote
mysza 1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Nie zawoźcie maluszka do schronu, zabierzcie do tego hotelu. Dołożę się, szczeniak szybko znajdzie dom. Quote
Recommended Posts