Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekam na gg na kolezanke, od której się dowiedzialam o tym psiaku, pracuje w stajni konnej, czy nie można by tam przetrzymać psiaka? :oops:

Posted

toyota napisał(a):
Dzwoniłam , niestety nie odbiera , będę jeszcze próbować .

Dziękuje, poczekaj jeszcze trochę.. Chyba jest w pracy...

Posted

Nadal jest u tych ludzi, jutro jedzie do schronu... nie wiem o której, jeśli rano, to kiepsko.. Kupiłam już karte do komórki i napisalam smsa do opiekunki psa, błagałam zeby przetrzymała psiaka przez kilka dni...

Posted

Idę bede jakos o 22, jeśli ktos moze, niech zadzwoni też do pracowników Zoo natura sklepu zoologicznego w silesi nr 60 50 942 lub 943...

Posted

w Sosnowcu na ul.Okrzei jest hotelik z bardzo miłą Panią z która można się dogadać co do ceny. Jeśli to kwestia paru dni to moze sie zgodzi niedrogo policzyć,a w ciągu tych kilku dni bedziecie miały czas zeby szukac czegoś innego. Można zrobic zrzutkę albo ktos założy a później się bazarki porobi żeby spłacić dług.

Posted

Sprawa wygląda tak : obecna opiekunka nie może psiaka w żadnym wypadku przetrzymać - rodzice . Stajnia też nie jest rozwiązaniem . Nie ma tam kojca , jest tylko buda z łańcuchem. W godzinach wieczorno - nocnych tam nikogo nie ma , kręcą się za to menele . Nasz psiak byłby bez opieki .
Rozwiązanie jest takie : psiak pojedzie do schroniska do Katowic, dostanie tam osobny choć mały kojec i będą się nim opiekowały wolontariuszki. Będzie więc tam na specjalnych warunkach . Tak to zostało zorganizowane dzięki fundacji , która pieska nie może wziąć , bo nie ma miejsca .

Posted

basiapron napisał(a):
w Sosnowcu na ul.Okrzei jest hotelik z bardzo miłą Panią z która można się dogadać co do ceny. Jeśli to kwestia paru dni to moze sie zgodzi niedrogo policzyć,a w ciągu tych kilku dni bedziecie miały czas zeby szukac czegoś innego. Można zrobic zrzutkę albo ktos założy a później się bazarki porobi żeby spłacić dług.

tam gdzie kiedys był basen ...czy gdzie pytam z ciekawosci ...

Posted

Toyoto, dzięki za telefon, niestety, wiedzialam ze z ta stajnią to nic, bo wieczorem tam nikogo nie ma. :-( Gdyby właściciel stajni nadal żyl, pomógłby mi w tym :-( No nic, psiak albo ma jechac do schronu - dg32 pojedzie tam i porobi zdjęcia, albo do hoteliku, cały tydzień jestem w domu, wiec moglabym pojechac do hoteliku i pogadac z tą miłą panią ;)

Posted

Basiapron, wielkie dzięki. :loveu:

Za niedługo idę spać. Jutro psiak pojedzie do schronu, i jesli się uda, będą nowe zdjęcia. Co do hoteliku to jutro pogadamy ;)