Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje to niestety się nie nadają do ludzi, jedno nie toleruje mężczyzn, a drugie dzieci, razem stanowią zabójczy tandem. Ale chociaż podniosę.

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AguśSosnowiec']Ja z tego co wiem to Reyes wystawia psy i intersuje sie tym- moze ona by kogos miala?

Ja tez mam same krwiozercze bestie w domu:diabloti:

piszę do reyes zaraz.Panienkabubu na pewno będzie z bernardynką.Pysia będzie z niufkiem, kto jeszcze może przyjść?

Dalej do pokazu brakuje chętnego :(

Posted

A co to ma być za pokaz? Może aportowanie?:cool3: Nie wiem no moja Franca umie dawać łapę i aportować :p Gorzej z oddawaniem hehe... Może jakeiś jezioro tam w pobliżu? Rzeczka? :p bo pływać też umie :eviltong:

Posted

Kurcze a my akurtat o tej godzinie jestesmy w Wrocławiu :shake: Z przyjemnością przyprowadziłabym moje psiaki, bo Lilian koocha dzieciaki.
Do której godziny bedzie to mniej wiecej trwalo??

Posted

Talagia napisał(a):
Kurcze a my akurtat o tej godzinie jestesmy w Wrocławiu :shake: Z przyjemnością przyprowadziłabym moje psiaki, bo Lilian koocha dzieciaki.
Do której godziny bedzie to mniej wiecej trwalo??

szkoda :(

mam zarezerwowane pół godzinki.Myślałam żeby organizacyjnie zrobić to tak:jakis psi pokaz w sensie psich sztuczek-tu przydałby się "profesjonalny" psiak szkoleniowy z właścicielem.I jako drugie przedstawić może zarys jakiś np.ras, będzie na pewno bernardynka i niufek, więc chyba przygotuję jakieś opisy, przedstawimy psiaki i zaprosimy dzieciaki do głaskania, co ty/.wy na to?

Posted

Talagia - od 17:15 do 18. Może coś się uda zrobić z czasem? :modla:

Lena - super pomysł!
Szkoda, ze nie wiedziałam wcześniej. Zorganizowałabym smakołyki i zabawki. YHHHHH

KOCHANE BEDZIE CAVALIER!!!!

Posted

ja jutro mam wolne, więc mogłabym przyjść z Magią. Tak dla urozmaicenia byłby jeden mały piesek - cairn terier. :)
Tylko Magia na widok dzieci szaleje z radości, skacze i może podrapać. :roll:
Jeśli chodzi o pokaz to Magia niby po szkoleniu, ale komendy (siad, waruj, zostań) wykonuje jak jej się chce. Ze sztuczek umie kłaść sie na boku, obrót (z niewielką moją pomocą), umie przybijać piątkę i wyszukiwać swój patyk spośród wielu zabawek.
Wprawdzie jest szansa, ze na pokazie nie wykonałaby niektórych ćwiczeń, ale przynajmniej byłoby śmiesznie. :lol:

Posted

SUPER!!!!!!!!!
Katik przyjedź!!!!!!

Lena, widzisz co ja umiem zdziałać:cool3:
Już jest kilka psów i Magia która umie sztuczki :multi:

Lena PISZ TU SZYBKO gdzie to jest i jak tam dojechać!!!!
Zeby ludzie wiedzieli!:)

Posted

katik, super!!!!!!!!!!

o matko i córko, panienkabubu, z nieba mi dziołszka spadłaś, tyle osób werbujesz :evil_lol:

Pytanie, czy ci, którzy by się jutro pojawili mogą się ze mną spotkać dzisiaj gdzieś o określonej godzinie?żeby organizacyjnie jakos ustalić.Na temat twojego psiaka katiku wiem niewiele, ale zaraz poszukam opis rasy i też się kilka słów powie :)

Panienkabubu-->:B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

lena - co jak będzie padać? Będzie możliwość się gdzieś schować?

Na temat Bernardynów nie mów przypadkiem, że to wielkie i wyniosłe psy - Franca taka nie jest:evil_lol:

Czyli kogo mamy?

bernardyn, niufy, cavalier, Magia .... no! to już lepsze coś niż nic :eviltong:

szukam dalej :eviltong:

Posted

kto będzie z cavalierem?Drukuję opisy ras :p
Kuźwa, dziewczyny, jak ja wam się odwdzięczę ;]
Boksera mamy, ja biorę swoją wariatkę kochajacą dzieci ponad wszystko.Fakt faktem że to pseudo boskia, ale co tam ;)

Dziewczyny, znalazłybyście dzisiaj 20 minut czasu, np o godzinie 20:30?Miejsce obojętne, może być centrum Sosnowca, nieistotne dla mnie gdzie, dojadę wszędzie.

Posted

dzieki kochana bubu :)
dobra, 20:30 na centrum koło pomnika, psów nie trza:)

katik-możesz też być?a może trzeba podjechać po ciebie?

panienkabubu-koleżanka od cavaliera może przyjść wieczorem?

zaraz dzwonię do pysi i zapytam czy może przyjechać.

Posted

lena - Ania od cavaliera mówi, że dziś mecz :p hehe - pyta o Twoją ulicę do spotkania. (ona nie jest zarejestrowana na dogo).
Ja mogę, najwyżej wyrwę się na 10 minut i wrócę na kurs:) tylko mi przypomnijcie;)

Posted

ja dzisiaj nie mogę. :( będę w pracy do 24. Jutro mam cały dzień wolny. Może pasowałoby wam jutro sie spotkać? A jak nie to najwyżej przyjadę wcześniej i powiecie mi wszystko co i jak.

Posted

lena_zet napisał(a):
to może o 21 się spotkamy?? Moja ulica to Szczecińska, ale pokaz będzie w Szkole nr 1 na ulicy Niedległości :)

Mnie pasuje 20 30:)

lena - czy w przypadku deszczu, będzie możliwość się gdzieś schować?

Posted

panienkabubu napisał(a):
Mnie pasuje 20 30:)

lena - czy w przypadku deszczu, będzie możliwość się gdzieś schować?

dobra, to 20:30 :)
Katik, wyslij mi na priva nr telefonu, to ci najwyżej wszystko przekażę, a z panienkąbubu wszystko ustalimy.

Nie wiem co będzie w przypadku deszczu, może do szkoły się wejdzie?W sumie o tym to ja osobiście nie pomyślałam nawet kurde:/

Posted

lena, mój numer tel 798 804 954
Tylko jak bedę w pracy to nie wiem czy będę miała okazję odebrać. Najwyżej ja jutro rano do ciebie zadzwonię.

Posted

katik napisał(a):
lena, mój numer tel 798 804 954
Tylko jak bedę w pracy to nie wiem czy będę miała okazję odebrać. Najwyżej ja jutro rano do ciebie zadzwonię.

katik, nic się nie martw kochana, ja do Ciebie zadzwonię jutro koło 9 rano.

:)