Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj się spotkałyśmy, ale do niczego konkretnego nei doszłyśmy :evil_lol:

O 17:15 spotykamy się pod szkołą z psiakami, czasu mamy od 17:30 do 18:00.
Generalnie to będziemy prezentować nasze psiaki, może zrobić konkurs "jaki to pies".. Krótkie 2 zdania o każdym piesku.. Pokaz jakiś:cool3:

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja panikuję, już nie wiem jak to zorganizować.Nie chciałby ktoś z was poprowadzić?:oops:

Spotykamy się o 17:15 w ilości:
Danusia z dalmatynką Herą
Pysia z nowofunlandką Zmorą
Panienkabubu i Marcin z Franią
Justyna z bouvier des flandres
Rybka ze swoją boksią
Ania z cavalierkiem Alkiem
Magia z cairn terierem
Asiunia z Metką (nie wymigasz się :evil_lol:).

Mamy 30 minut.Ma ktoś jakiś pomysł co na początku przemówić do bachorków?

Posted

lena_zet napisał(a):
ja panikuję, już nie wiem jak to zorganizować.Nie chciałby ktoś z was poprowadzić?:oops:

Rybka ze swoją boksią
Magia z cairn terierem

Lenuś my na 100% nie obiecujemy bo tak jak pisałam wsjo zalezy od pogody no i od Met(starsza pani ma fochy i dzisiaj notorycznie zamiast siad robila waruj:eviltong:).Zastanawialam sie nad wzieciem Rocky'ego ale on strasznie aspołeczny i nie chce zeby jakies dymy robil:shake:

Posted

No super, że udało się tyle piesków zorganizować!:multi:
panienkabubu to Kasia najnormalniej w świecie:cool3: i stanie na głowie, zeby też przyjechać:cool3: Właśnie pakuję torbę z ciuchami, zeby w razie czego wpaść do domu i wyruszyć do was :loveu: - i po trochu się uczę, najwyżej obleję i zdam we wrześniu :evil_lol:
Wstyd mi trochę bo Frania bruuuuuudna jak nie wiem, ale nie mam kiedy jej wykąpać :( Mam nadzieję, że nie będziemy świecić czernią i brudem :evil_lol: Po prostu nie mogę stać obok Hery, bo dalmatyńczyk biały, a Frania szara, mogę między niufem a rotkiem, bo one czarne:evil_lol:

lena, DASZ RADE:cool3:
Może jakiś rekwizyt? :evil_lol:

Posted

lena_zet napisał(a):
j
Magia z cairn terierem

chyba Kasia z Magią :evil_lol:
Czy każdy będzie musiał powiedzieć coś o swoim psie, czy jedna osoba będzie mówić po kolei o każdym? :roll: Ja wolałabym nic nie mówić :oops: ale jak trzeba będzie to dajcie wcześniej znac, bo musze się przygotować. :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Informuję uprzejmie (:evil_lol:), że Frania dzisiaj obchodzi pierwszy ROK :evil_lol:
Czy są z tego tytułu przewidziane jakieś nagrody? :evil_lol:
hehehehehe

taki żarcik :evil_lol: :wink:

Frania wobec tego wystąpi jako pierwsza:eviltong:

Posted

Dziewczyny trzymam kciuki za imprezę :kciuki:.

Ps. Moja sunia też ma dzisiaj urodziny tylko 7.
Z tej okazji wszystkim dzisiejszym solenizantom Wszystkiego Najlepszego :tort:.

Posted

asiunia napisał(a):
Frania wobec tego wystąpi jako pierwsza:eviltong:

No to Marcin będzie zadowolony hahahahahahaha

DG32 napisał(a):
Dziewczyny trzymam kciuki za imprezę :kciuki:.

Ps. Moja sunia też ma dzisiaj urodziny tylko 7.
Z tej okazji wszystkim dzisiejszym solenizantom Wszystkiego Najlepszego :tort:.

Ooo super:multi:
Wszystkiego dobrego:multi::drinking:

Posted

dziewczyny z listy-->wszystkie potwierdzacie przybycie?Proszę o zabranie zaświadczeń o szczepieniu na wściekliznę, tylko to trzeba, ale nie można zapomnieć :roll:

Ja chyba Pysię poproszę o poprowadzenie, ona ma wprawę, myślita, że sie zgodzi?:evil_lol:

Posted

lena_zet napisał(a):
dziewczyny z listy-->wszystkie potwierdzacie przybycie?Proszę o zabranie zaświadczeń o szczepieniu na wściekliznę, tylko to trzeba, ale nie można zapomnieć :roll:

Ja chyba Pysię poproszę o poprowadzenie, ona ma wprawę, myślita, że sie zgodzi?:evil_lol:

Ja też będę! Tzn mój pies na pewno hehe.

Lena - dostałaś SMS ode mnie?

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja też będę! Tzn mój pies na pewno hehe.

Lena - dostałaś SMS ode mnie?

kochanie, zdążyłam odczytać i cały czas telefon mi siada, ale zaraz wychodzę z pracy to w domu podłączę telefon pod ładowarkę!

Kurde, normalnie stracha mam, dzwonie do Pysi, moze się da namówić jednak :)

Posted

lena_zet napisał(a):

Rybka ze swoją boksią
Magia z cairn terierem

E ja dobra to w przemawianiu nie jestem:cool1:
Jak nie bedzie upału i jak bede widziec, że Korze sie chce mogę zaprezentować kilka sztuczek np łapa, ukłon, kolanko, w tył, ale chodzenie sztywno przy nodze- to nie dla nas:cool3:

Posted

PPoeiwm tak dzieci jak dzieci wkurzały mnie, ale było fajnie.:lol:
Niepodobało się i mnei i Korze, że została obtoczona przez co najmniej 5 dzieci, ale potem za to Kora znalazła sposób jak przegonić bahorki i zaczeła się ślinić:loveu:
Gratuluję Pysi charyzmy!:cool3:
Wszystkie psiaki były super.
Kora mnie zadziwiła bo wykonywała sztuczki w tak ekstremalnych watunkach.
Kora sie lekko zdygała tego wszystkiego, potem zbierało jej się na szczekanie, to jej wepchalam babeczkę do pysia.:razz:
No i w ogóle było nawet przyjemnie.;)

Posted

Ogólnie było bardzo fajnie. :)
Magii wprawdzie za bardzo nie podobał się tłum dzieciaków. Odsuwała się od nich jak tylko mogła, ale za smakołyk zrobiła wszystko ;) Na codzień zachowuje sie całkiem inaczej. Potem Magia zajęła sie wyszukiwaniem resztek jedzenia z ziemi i humor jej się poprawił. :cool3:
Najważniejsze, że wszystkie psy świetnie się spisały, a dzieciaki były zadowolone. :loveu:

Posted

Magusia jest słodka:loveu:
Tylko moja paskuda się na nią potem jeżyła..:shake:
Nie podobalo mi się połączenie Harleyowce+ psy, ale ważne, że dzieciakom sie podobalo, a no i cel szczytny.;)

Guest Reyes
Posted

My też już w domu. Jestem super zadowolona z postępów mojego psa!! Sztuczki w extreem warunkach, ślicznie reagowała, pozwalała się bez oporów głaskać!
Ehhhh :-) Bogowie muszą mnie kochać skoro postawili na mojej drodze tego psa!

Posted

Coś nam Lena nie pisze ...Czyzby była załamana? :diabloti:
Mnie się nie podobało to, że wszędzie było jedzenie :mad: Za to Zmoreczke podobało się to aż za bardzo :evil_lol:
Impreza super zrobiona jak na szkolną :thumbs:
Co do harleyowców - dzieci były zachwycone a to jest najwazniejsze ;)

Marcin robił fotki moim aparatem ale...chyba się nie polubili :diabloti: Ja zrobiłam kilka ;) Wrzucę w poniedziałek, bo właśnie spakowałam naszą czeredkę i wyjeżdżamy w świat :)
Dziękuję serdecznie wszystkich za dzisiejsze spotkanie :multi: Psiaki są cudowne i Wy - też :loveu:
Zakochałam się w Alku.....:loveu:
Do zobaczenia :)

Posted

Ja jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego występu:) Uważam, że mój pies powinien oswajać się z każdą sytuacją i tak jak myślałam, głośników się bała - to młokos, jeszcze może, ale potem może być problem, także cieszę się, że dzieciaki mogły pogłaskać Francę i się cieszyły:) A Frania miała prezent na urodziny i także ciacha od Ani od Alka:)
Zdjęcia dam jak wrócę z Warszawy:)

Było super, chociaż te Harleye to nie był dobry pomysł :eviltong:

Pysia mówiłam, że Marcin i taki sprzęt - nie gra to ze sobą :evil_lol:

Posted

Chciałabym baaaaaaaaaaaardzo podziękować Wam za pomoc, jestem przeszczęśliwa, że przyszliście i mi pomogliście.Wielkie dzięki :lol:
Bez Was nic by sie nie udało, jeszcze raz dziękuję ze szczerego serca.Jeśli będę mogła w czymś pomóc to walcie do mnie jak w dym! :multi: