Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Piątek, 13.06.2008

Nad ranem
02-0812 °C

Przed południem
08-1415 °C

Po południu
14-2016 °C

Wieczorem
20-0216 °C
pogoda zapowiada sie fajna, nie będzie upału. Oby tylko nie padało.

Posted

słuchajcie, szok.Włąśnie napisała do mnie smsa dziewczyna od cavaliera, też będzie dzisiaj na spotkaniu i jutro.

Katik- nie ma problemu nawet koło 11 mogę zadaw2onić :)

Panienkabubu-->to będzie od 17:30, ja mam zarezerwowane 30 minut na psiaki, czyli do 18, kurde zdążysz?:roll:

Jeszcze reyes sie zgodziła, zaraz do niej dzwonię, jej psina będzie tylko do pokazu, do głaskania nie :)

Posted

lena_zet - najwyżej dziś kupię bilety i wyjdziemy z Marcinem 5 minut przed czasem - zresztą. Nie wiem czy ja w ogóle zdążę z egzaminu wrócić do tej pory. Dlatego Marcin na 100% będzie, ale nie wiem co ze mną:cool3:

Posted

http://kg-duet.com/szkola/pl/galeria.php

Czy będziemy w tej galerii?:cool3:

To w ogóle będzie jakiś festyn, kopiuję ze strony Szkoły:

JEDYNKA ZAPRASZA NA I FESTYN RODZINNY
13 czerwca w godz. 16.00 - 20.00 odbędzie się I FESTYN RODZINNY pt. PIĘKNA NASZA POLSKA CAŁA. W programie między innymi: występy zespołu JEDYNECZKI, zespołu folklorystycznego KATOWICE z Uniwersytetu Śląskiego oraz uczniów klas I - VI, degustacja potraw regionalnych, aukcja prac uczniowskich oraz wiele innych atrakcji.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!!

Posted

no, to ta szkoła i ten piknik :lol:

ja tez wezmę cyfrówkę, naszą boksie wystawi moja córka, bo boksia to wariatka straszna, same zobaczycie :eviltong: Gryfa nie biorę, bo on za obcymi nie przepada i nie chcę by ktoś oberwał :evil_lol:

Posted

Ja się piszę.;)
Z bokserem, mogę dać dzieciom smakołyki, żeby podawały paskudzie?:cool3:
Może zrobimy mały pokaz czyt. siad i ukłon:evil_lol::evil_lol:w kazdym razie mogę przyjść.;)

Posted

basiapron napisał(a):
a ośrodek szkolenia psów Hardy w Sosnowcu nie zgodziłby sie czegos wykombinować.Szukajcie na internecie namiarów.Może na pół godziny uda ja namówić.

Nie rozśmieszaj.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Ja się piszę.;)
Z bokserem, mogę dać dzieciom smakołyki, żeby podawały paskudzie?:cool3:
Może zrobimy mały pokaz czyt. siad i ukłon:evil_lol::evil_lol:w kazdym razie mogę przyjść.;)

Super:multi:
jest nas coraz więcej:multi:

Posted

Będzie też bouvik z Vanessą czyli bouvierem des flandres ;) Suką, która potrafi usnąć na stojąco :evil_lol: Justynka nie przyjdzie dzisiaj bo ma gosci. Ale jutro na bank będzie.
Zmoreczka wykąpana :multi: Dzieki temu, że zrobiłam z niej kiedyś maszynką krótkowłosą wersję niufa szybko mi poszło ;) No i jest po wylince....
Nie wiem która to szkoła. Moze już byliśmy ze Zmorka w niej? Ona już odwiedziła sporo szkół...
Acha. Ja na bank będę focić. W galerii szkolnej nie muszę być - nie zależy mi ;) Ale fotki robić będę bo to lubię :p

Posted

malawaszka napisał(a):
Noo cieszę się, że taki ruch się tu zrobił :multi:

A moze Ty sie kobieto przysłużysz i przyjedziesz z aparatem? :diabloti:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Zapraszamy!!!!!! Wiesz gdzie?

Hej!

Wiem,wiem bo to "moja"podstawówka;)postaram się wpaść chociaz na chwilke-ale to generalnie zalezy od pogody jak bedzie bardzo gorąco to Met nie bedzie chciala ćwiczyc:shake: