doddy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ziutka, daj znać jak będą nowe bullowate w schronisku. Dostaliśmy informacje, że w ok. Nasielska zostały wyrzucone z auta 2 amstaffy, pies i suka. Pies łagodny od razu uciekł. Suka ostra, kręciła się przy szkole. Quote
Ziutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='doddy']Ziutka, daj znać jak będą nowe bullowate w schronisku. Dostaliśmy informacje, że w ok. Nasielska zostały wyrzucone z auta 2 amstaffy, pies i suka. Pies łagodny od razu uciekł. Suka ostra, kręciła się przy szkole.[/quote] Ok...mam na uwadze i zapytam ;) Quote
lamia2 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Z tego co mi wiadomo do Chrcynna trafiła suka (ze szczeniakami) i pies oba amstaffy. Suka była agresywana bo broniła młodych. Pies ponoć wylądował w bunkrze. Quote
Ziutka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='lamia2']Z tego co mi wiadomo do Chrcynna trafiła suka (ze szczeniakami) i pies oba amstaffy. Suka była agresywana bo broniła młodych. Pies ponoć wylądował w bunkrze.[/quote] No a mi niestety nic o tym nie wiadomo :cool1: Chyba ktoś inny musi "przejąć" za mnie Chrcynne bo mnie nikt nie informuje o nowych psach (mimo, że o to prosiłam kilkakrotnie) i dla mnie to żadne pomaganie :shake: do dzisiaj też nie dostałam info jakie psy nadal są a jakich już nie ma i stoi człowiek ze wszystkim bo nie wiadomo czy pies, którego się ogłasza jeszcze jest a na to idą pieniądze dziewczyn aby wyróżnić ogloszenie. Dziękuje :angryy: Quote
lamia2 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Ziutka']No a mi niestety nic o tym nie wiadomo :cool1: Chyba ktoś inny musi "przejąć" za mnie Chrcynne bo mnie nikt nie informuje o nowych psach (mimo, że o to prosiłam kilkakrotnie) i dla mnie to żadne pomaganie :shake: do dzisiaj też nie dostałam info jakie psy nadal są a jakich już nie ma i stoi człowiek ze wszystkim bo nie wiadomo czy pies, którego się ogłasza jeszcze jest a na to idą pieniądze dziewczyn aby wyróżnić ogloszenie. Dziękuje :angryy:[/QUOTE] Ja się dowiedziałam od dziennikarza gazety legionowskiej. Quote
Rybka_39 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Bleki- oj ciotki sie już Tobą zajęły:loveu::diabloti::cool3: Quote
emilia2280 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Rybka_39']Bleki- oj ciotki sie już Tobą zajęły:loveu::diabloti::cool3:[/QUOTE] Tak, wczoraj ok. 15-tej Black zostal odebrany ze schronu, wieczorem Edie21 przejęla go przed podrózą do DT do Kikou we Wroclawiu. Zadzwonię pod wieczór do kikou zapytac o samopoczucie podróznika i o dalszy transport do Niemiec. Quote
magdawi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Miło to przeczytać... Czekałam na wieści. Quote
Ziutka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Emilka, czy mogłabyś się dowiedzieć czy psiak nr. 079 jest nadal w schronisku ? Dostałam takiego maila : [I]Witam, W serwisie Ale Gratka.pl znalazłam ogłoszenie dot. psów ze schroniska. Interesuje mnie ten piesek [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1616983_pluszowego_misia_szukasz_dobrze.html[/url] Chciałabym dowiedzieć się, czy przygarniecie psa coś kosztuje, i czy byłaby możliwość dowozu go na południe Wielkopolski. [email][email protected][/email] [/I] Quote
emilia2280 Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Przepraszam, juz nadrabiam mojá nieobecnosc parodniowá. Dogo troché wariuje, ale jutro nastawié sobie budzik na 10 :razz: (w Polsce 11) i zapytam o tego pieska. EDIT: Wiéc piesek zostal wyadoptowany do dobrego domu. Quote
Rybka_39 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Ziutka']Emilka, czy mogłabyś się dowiedzieć czy psiak nr. 079 jest nadal w schronisku ? Dostałam takiego maila : [I]Witam, W serwisie Ale Gratka.pl znalazłam ogłoszenie dot. psów ze schroniska. Interesuje mnie ten piesek [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1616983_pluszowego_misia_szukasz_dobrze.html[/URL] Chciałabym dowiedzieć się, czy przygarniecie psa coś kosztuje, i czy byłaby możliwość dowozu go na południe Wielkopolski. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/I][/quote] Skoro ten pies o którego Pani pyta został wyadoptowany, to może przedstaw Pani Amigo?;) Quote
Ziutka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Rybka_39']Skoro ten pies o którego Pani pyta został wyadoptowany, to może przedstaw Pani Amigo?;)[/quote] Emilka przesłała Pani link do wątku ;) Quote
Rybka_39 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A ja mam wieści z domku w NIemczech! Piesio ma się super, ludzie sa bardzo zadowoleni, twierdzą, że jest pachnacy wyczesany i super przygotowany, pokazuje się z jak najlepszych stron:loveu::multi::multi: Quote
emilia2280 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 No i cudownie dla Blacka!! A ja mam wiesci tez- pani obejrzala galerié piesków i zapytala o nr 074. Jest w schronie, dzis juz go zarezerwowalam i mozemy prowadzic dalsze rozmowy przed ewentualná adopcjá i transportem. Quote
Ziutka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='emilia2280'] A ja mam wiesci tez- pani obejrzala galerié piesków i zapytala o nr 074. Jest w schronie, dzis juz go zarezerwowalam i mozemy prowadzic dalsze rozmowy przed ewentualná adopcjá i transportem.[/quote] A może któraś z cioteczek zna kogoś z okolic Ostrowa Maz. żeby domek nam sprawdzili ??? Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Rybka_39']A jakie to województwo?:oops:[/quote] Wielkopolska Quote
malagos Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mowa o Ostrowi Maz? to mazowieckie. Czy chodzi o Ostrów Wlk? coś Ziutka połączyła 2 miasta :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='malagos']Mowa o Ostrowi Maz? to mazowieckie. Czy chodzi o Ostrów Wlk? coś Ziutka połączyła 2 miasta :evil_lol:[/quote] oooo boszz :evil_lol: patrz ciotka...pomyliłam :diabloti: oczywiście chodzi o Ostrów Wielkopolski :eviltong: gdyby to było w Twoich okolicach to rzecz jasna uderzyłabym z prośbą do Ciebie :loveu: Quote
Recommended Posts