Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziutka, daj znać jak będą nowe bullowate w schronisku. Dostaliśmy informacje, że w ok. Nasielska zostały wyrzucone z auta 2 amstaffy, pies i suka. Pies łagodny od razu uciekł. Suka ostra, kręciła się przy szkole.

Posted

[quote name='doddy']Ziutka, daj znać jak będą nowe bullowate w schronisku. Dostaliśmy informacje, że w ok. Nasielska zostały wyrzucone z auta 2 amstaffy, pies i suka. Pies łagodny od razu uciekł. Suka ostra, kręciła się przy szkole.[/quote]
Ok...mam na uwadze i zapytam ;)

Posted

[quote name='lamia2']Z tego co mi wiadomo do Chrcynna trafiła suka (ze szczeniakami) i pies oba amstaffy. Suka była agresywana bo broniła młodych. Pies ponoć wylądował w bunkrze.[/quote]
No a mi niestety nic o tym nie wiadomo :cool1:
Chyba ktoś inny musi "przejąć" za mnie Chrcynne bo mnie nikt nie informuje o nowych psach (mimo, że o to prosiłam kilkakrotnie) i dla mnie to żadne pomaganie :shake: do dzisiaj też nie dostałam info jakie psy nadal są a jakich już nie ma i stoi człowiek ze wszystkim bo nie wiadomo czy pies, którego się ogłasza jeszcze jest a na to idą pieniądze dziewczyn aby wyróżnić ogloszenie.

Dziękuje :angryy:

Posted

[quote name='Ziutka']No a mi niestety nic o tym nie wiadomo :cool1:
Chyba ktoś inny musi "przejąć" za mnie Chrcynne bo mnie nikt nie informuje o nowych psach (mimo, że o to prosiłam kilkakrotnie) i dla mnie to żadne pomaganie :shake: do dzisiaj też nie dostałam info jakie psy nadal są a jakich już nie ma i stoi człowiek ze wszystkim bo nie wiadomo czy pies, którego się ogłasza jeszcze jest a na to idą pieniądze dziewczyn aby wyróżnić ogloszenie.

Dziękuje :angryy:[/QUOTE]

Ja się dowiedziałam od dziennikarza gazety legionowskiej.

Posted

[quote name='Rybka_39']Bleki- oj ciotki sie już Tobą zajęły:loveu::diabloti::cool3:[/QUOTE]
Tak, wczoraj ok. 15-tej Black zostal odebrany ze schronu, wieczorem Edie21 przejęla go przed podrózą do DT do Kikou we Wroclawiu. Zadzwonię pod wieczór do kikou zapytac o samopoczucie podróznika i o dalszy transport do Niemiec.

Posted

Emilka, czy mogłabyś się dowiedzieć czy psiak nr. 079 jest nadal w schronisku ?
Dostałam takiego maila :

[I]Witam,
W serwisie Ale Gratka.pl znalazłam ogłoszenie dot. psów ze schroniska.
Interesuje mnie ten piesek [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1616983_pluszowego_misia_szukasz_dobrze.html[/url]
Chciałabym dowiedzieć się, czy przygarniecie psa coś kosztuje, i czy byłaby możliwość dowozu go na południe Wielkopolski.
[email][email protected][/email]
[/I]

Posted

Przepraszam, juz nadrabiam mojá nieobecnosc parodniowá. Dogo troché wariuje, ale jutro nastawié sobie budzik na 10 :razz: (w Polsce 11) i zapytam o tego pieska.

EDIT: Wiéc piesek zostal wyadoptowany do dobrego domu.

Posted

[quote name='Ziutka']Emilka, czy mogłabyś się dowiedzieć czy psiak nr. 079 jest nadal w schronisku ?
Dostałam takiego maila :

[I]Witam,
W serwisie Ale Gratka.pl znalazłam ogłoszenie dot. psów ze schroniska.
Interesuje mnie ten piesek [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1616983_pluszowego_misia_szukasz_dobrze.html[/URL]
Chciałabym dowiedzieć się, czy przygarniecie psa coś kosztuje, i czy byłaby możliwość dowozu go na południe Wielkopolski.
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
[/I][/quote]
Skoro ten pies o którego Pani pyta został wyadoptowany, to może przedstaw Pani Amigo?;)

Posted

[quote name='Rybka_39']Skoro ten pies o którego Pani pyta został wyadoptowany, to może przedstaw Pani Amigo?;)[/quote]
Emilka przesłała Pani link do wątku ;)

Posted

A ja mam wieści z domku w NIemczech!
Piesio ma się super, ludzie sa bardzo zadowoleni, twierdzą, że jest pachnacy wyczesany i super przygotowany, pokazuje się z jak najlepszych stron:loveu::multi::multi:

Posted

No i cudownie dla Blacka!!

A ja mam wiesci tez- pani obejrzala galerié piesków i zapytala o nr 074. Jest w schronie, dzis juz go zarezerwowalam i mozemy prowadzic dalsze rozmowy przed ewentualná adopcjá i transportem.

Posted

[quote name='emilia2280']

A ja mam wiesci tez- pani obejrzala galerié piesków i zapytala o nr 074. Jest w schronie, dzis juz go zarezerwowalam i mozemy prowadzic dalsze rozmowy przed ewentualná adopcjá i transportem.[/quote]
A może któraś z cioteczek zna kogoś z okolic Ostrowa Maz. żeby domek nam sprawdzili ???

Posted

[quote name='malagos']Mowa o Ostrowi Maz? to mazowieckie.
Czy chodzi o Ostrów Wlk?
coś Ziutka połączyła 2 miasta :evil_lol:[/quote]
oooo boszz :evil_lol: patrz ciotka...pomyliłam :diabloti: oczywiście chodzi o Ostrów Wielkopolski :eviltong: gdyby to było w Twoich okolicach to rzecz jasna uderzyłabym z prośbą do Ciebie :loveu: