miniulka91 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 :loveu:Czarnuszek zaraz bedzie u mnie :loveu: Quote
Jagienka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 miniulka91 napisał(a)::loveu:Czarnuszek zaraz bedzie u mnie :loveu: miniulka bardzo bardzo dziękujemy za pomoc :loveu: I Ela and Krzys też dziękujemy :loveu: Quote
miniulka91 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 juz jest umnie bedzie sie nazywał Nikuś(Niko) jest mu smutno i płacze ale przejdzie mu , teraz spi mi na kolanach i jest spokojniutki ;o) Quote
karusiap Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Kinga:loveu::loveu::loveu::loveu: Ela and Krzys:loveu::loveu::loveu::loveu: Nikus:)jest taki boski,ze brak mi slow...faktycznie moze tesknic,jego siostra jest bardziej rozgarnieta i on robil wszytsko to co ona...teraz musi sobie radzic:( ale opieke ma cudna wiec bedzie dobrze!!!!!!! Dom pilnie potrzebny!!!maly juz zmienai miejsce kolejny raz!! w tym tyg chce jechac po ostatnego z rodzenstwa,mamy go gdzie dac ale pojade dopeiro jak bede miala miejsce dla ich malej matki-nie zostawie jej tam-help !!!!!!! Quote
weszka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ufff jak dobrze że są takie dobre dogomaniackie duszyczki :loveu: Przynajmniej szczeniory pod dobrą opieką i krzywda im się nie stanie. Quote
AMIGA Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Uffffffffffffffff kamień z serca Cioteczki jesteście KOCHANE Quote
karusiap Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Kochani to jeszcze nie taki kamien z serca na razie bezpieczny jest jeden szczeniak z 4:( no i zadna matka nie jest bezpieczna:( jeszcze dluga droga:( na szczeniaka czeka DT,ale nie moge go przywiesc bo nie mam gdzie dac matki:( bracia zmarlej suni nadal w zagrozeniu bez zadnych perspektyw:( Quote
Ela_and_Krzys Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 no wlasnie, ja niestety się nie popisałam więc nie ma za co dziękować, jak zawsze wtedy kiedy trzeba nie ma mnie w Krakowie... Quote
miniulka91 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 my już rozrabiamy i gryziemy po rekach, dzis zrobił 2 kupy pod rząd jedną taką z czym zielonym( to coś to jest to z czego się poduszki robi ) prawie cała kupa tego była(niezle rozrabiali w tamtym domku) dziś już zrobimy foteczki Quote
miniulka91 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 http://img76.imageshack.us/my.php?image=s6300861vf7.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=s6300879mn8.jpg dzięki tej kości ma zajęty calutki dzień ;o) teraz też ją gryzie już od godziny hehe http://img224.imageshack.us/my.php?image=s6300904iw8.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=s6300908nh2.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=s6300889od0.jpg http://img227.imageshack.us/my.php?image=s6300913yg5.jpg :loveu::cool3: Quote
Ela_and_Krzys Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):no wlasnie, ja niestety się nie popisałam więc nie ma za co dziękować, jak zawsze wtedy kiedy trzeba nie ma mnie w Krakowie... Coz, zona nie musi o wszystkim wiedziec :) Krzys Quote
karusiap Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):Coz, zona nie musi o wszystkim wiedziec :) Krzys :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Malutki juz rozrabia,strasznie sie ciesze:loveu:Kinga daj znac co u weta jak uda Ci sie dzis wybrac.Pamietaj byl raz odrobaczony 2.07:) Quote
weszka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 hehe jakaś małżeńska dywersja tu jest ;) Wszystko dla dobra psiaków oczywiście! Żeby jeszcze resztę towarzystwa ulokować... Quote
miniulka91 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Niko ma załozoną książeczkę dostał kropelki na skóre odrobaczajace i na nuzyce w jednym bo ma łyse placki na oczach uszach i pod pachami , za tydzien szczepienia na nosówke i odrazu kontrola czy mu zarasta sierc jeszcze kupiłam mu witaminki , teraz spi na łózeczku :lol::p Quote
Jagienka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 miniulka91 napisał(a):Niko ma załozoną książeczkę dostał kropelki na skóre odrobaczajace i na nuzyce w jednym bo ma łyse placki na oczach uszach i pod pachami , za tydzien szczepienia na nosówke i odrazu kontrola czy mu zarasta sierc jeszcze kupiłam mu witaminki , teraz spi na łózeczku :lol::p miniulka jesteś wspaniałą psią mamą :loveu: Quote
miniulka91 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ja znim jak narazie jestem 24h na dobe bo mi płacze jak go zostawiam , no ale musze go juz powoli zostawiac na pare minut(5) bo sie nie nauczy puźniej :evil_lol: Zapomniałam dodac ze wazy 2.70 kilo Quote
Romi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Zdjęcia miniulki91 w wersji bardziej obrazowej niż linkowej :cool1: dzięki tej kości ma zajęty calutki dzień ;o) teraz też ją gryzie już od godziny hehe Quote
karusiap Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 no i czy on nie jest bossski??ma takie piekne wytrzeszczone oczka:loveu: szukamy jeszcze schronienia dla reszty jego rodziny i drugiej rodzinki.... Quote
agamika Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 jest bossski, taki mikusiowy :loveu: pomocy potrzebuja jeszcze dwie sunie, dwaj bracia i jedno malenstwo :-( ehh Quote
Jagienka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 agamika napisał(a): pomocy potrzebuja jeszcze dwie sunie, dwaj bracia i jedno malenstwo :-( ehh i te dwie sunie wypadałoby wysterylizować, dwa facety nie takie mikro, a to maleństwo z tego co wiem ma szanse na tymczasowe skrzydła u Krzysia :loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 albo to malenstwo albo jeden z braci niezyjacej suni - skoro malenstwo niewiadomo kiedy bedzie, a braciszkowie dalej zagrozeni, mikro byc nie musza, miejsca troche mamy (lacznie z ogrodkiem) Krzys w Krakowie i dostepny :) Quote
karusiap Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):albo to malenstwo albo jeden z braci niezyjacej suni - skoro malenstwo niewiadomo kiedy bedzie, a braciszkowie dalej zagrozeni, mikro byc nie musza, miejsca troche mamy (lacznie z ogrodkiem) Krzys w Krakowie i dostepny :) moze faktycznie skoro mamy tak cudna propozycje to nie ma co czekac,niech bedzie jakis maluch bezpieczny:loveu: Elu my dzis z Jagienka mozemy jechac po malego tylko gdzie go przywiesc? Quote
Ela_and_Krzys Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 karusia, skontaktujcie sie z Krzysiem najlepiej, bo mnie nie ma w Krakowie jak pisalam mieszkamy w Michałowicach, ale Krzys spokojnie może chyba po malucha podjechac gdzie trzeba wieczorkiem oby tylko Fuks i kociaste umiały się zachować :) Quote
karusiap Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):karusia, skontaktujcie sie z Krzysiem najlepiej, bo mnie nie ma w Krakowie jak pisalam mieszkamy w Michałowicach, ale Krzys spokojnie może chyba po malucha podjechac gdzie trzeba wieczorkiem oby tylko Fuks i kociaste umiały się zachować :) :loveu::loveu::loveu: zeby tylko maluch umial sie zachowac:oops::evil_lol: Quote
Recommended Posts