Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinga:loveu::loveu::loveu::loveu:
Ela and Krzys:loveu::loveu::loveu::loveu:

Nikus:)jest taki boski,ze brak mi slow...faktycznie moze tesknic,jego siostra jest bardziej rozgarnieta i on robil wszytsko to co ona...teraz musi sobie radzic:(

ale opieke ma cudna wiec bedzie dobrze!!!!!!!

Dom pilnie potrzebny!!!maly juz zmienai miejsce kolejny raz!!
w tym tyg chce jechac po ostatnego z rodzenstwa,mamy go gdzie dac ale pojade dopeiro jak bede miala miejsce dla ich malej matki-nie zostawie jej tam-help
!!!!!!!

Posted

Kochani to jeszcze nie taki kamien z serca
na razie bezpieczny jest jeden szczeniak z 4:(
no i zadna matka nie jest bezpieczna:(
jeszcze dluga droga:(
na szczeniaka czeka DT,ale nie moge go przywiesc bo nie mam gdzie dac matki:(
bracia zmarlej suni nadal w zagrozeniu bez zadnych perspektyw:(

Posted

my już rozrabiamy i gryziemy po rekach, dzis zrobił 2 kupy pod rząd jedną taką z czym zielonym( to coś to jest to z czego się poduszki robi ) prawie cała kupa tego była(niezle rozrabiali w tamtym domku) dziś już zrobimy foteczki

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
no wlasnie, ja niestety się nie popisałam więc nie ma za co dziękować, jak zawsze wtedy kiedy trzeba nie ma mnie w Krakowie...

Coz, zona nie musi o wszystkim wiedziec :)

Krzys

Posted

Coz, zona nie musi o wszystkim wiedziec :)

Krzys

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Malutki juz rozrabia,strasznie sie ciesze:loveu:Kinga daj znac co u weta jak uda Ci sie dzis wybrac.Pamietaj byl raz odrobaczony 2.07:)

Posted

Niko ma załozoną książeczkę dostał kropelki na skóre odrobaczajace i na nuzyce w jednym bo ma łyse placki na oczach uszach i pod pachami , za tydzien szczepienia na nosówke i odrazu kontrola czy mu zarasta sierc
jeszcze kupiłam mu witaminki , teraz spi na łózeczku :lol::p

Posted

miniulka91 napisał(a):
Niko ma załozoną książeczkę dostał kropelki na skóre odrobaczajace i na nuzyce w jednym bo ma łyse placki na oczach uszach i pod pachami , za tydzien szczepienia na nosówke i odrazu kontrola czy mu zarasta sierc
jeszcze kupiłam mu witaminki , teraz spi na łózeczku :lol::p

miniulka jesteś wspaniałą psią mamą :loveu:

Posted

ja znim jak narazie jestem 24h na dobe bo mi płacze jak go zostawiam , no ale musze go juz powoli zostawiac na pare minut(5) bo sie nie nauczy puźniej :evil_lol:

Zapomniałam dodac ze wazy 2.70 kilo

Posted

Zdjęcia miniulki91 w wersji bardziej obrazowej niż linkowej :cool1:

dzięki tej kości ma zajęty calutki dzień ;o) teraz też ją gryzie już od godziny hehe

Posted

agamika napisał(a):

pomocy potrzebuja jeszcze dwie sunie, dwaj bracia i jedno malenstwo :-( ehh

i te dwie sunie wypadałoby wysterylizować, dwa facety nie takie mikro, a to maleństwo z tego co wiem ma szanse na tymczasowe skrzydła u Krzysia :loveu:

Posted

albo to malenstwo albo jeden z braci niezyjacej suni - skoro malenstwo niewiadomo kiedy bedzie, a braciszkowie dalej zagrozeni, mikro byc nie musza, miejsca troche mamy (lacznie z ogrodkiem)
Krzys w Krakowie i dostepny :)

Posted

albo to malenstwo albo jeden z braci niezyjacej suni - skoro malenstwo niewiadomo kiedy bedzie, a braciszkowie dalej zagrozeni, mikro byc nie musza, miejsca troche mamy (lacznie z ogrodkiem)
Krzys w Krakowie i dostepny :)

moze faktycznie skoro mamy tak cudna propozycje to nie ma co czekac,niech bedzie jakis maluch bezpieczny:loveu:
Elu my dzis z Jagienka mozemy jechac po malego tylko gdzie go przywiesc?

Posted

karusia, skontaktujcie sie z Krzysiem najlepiej, bo mnie nie ma w Krakowie jak pisalam
mieszkamy w Michałowicach, ale Krzys spokojnie może chyba po malucha podjechac gdzie trzeba wieczorkiem
oby tylko Fuks i kociaste umiały się zachować :)

Posted

karusia, skontaktujcie sie z Krzysiem najlepiej, bo mnie nie ma w Krakowie jak pisalam
mieszkamy w Michałowicach, ale Krzys spokojnie może chyba po malucha podjechac gdzie trzeba wieczorkiem
oby tylko Fuks i kociaste umiały się zachować :)

:loveu::loveu::loveu:
zeby tylko maluch umial sie zachowac:oops::evil_lol: