karusiap Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):to my trzymamy kciuki! jakbys potrzebowała jakichś informacji to jestem do dyspozycji :) pozwolilam sobie skopiowac co pisalas o maluchu:oops: Quote
Ela_and_Krzys Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 no i bardzo dobrze :) maluch traktuje Fuksia jako swoją niańkę, liże go po pysku ciągle i nie odstępuje na krok, z kotami też się świetnie dogaduje fajnie gdyby miał domek jeszcze z jakimś zwierzakiem, fajny byłby też domek z jakimś średnio dużym dzieckiem, żeby trochę tej niespożytej energii wyładować :) Quote
karusiap Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 wlasnie mialam dwa tel o Igusia:crazyeye:jeden Pan sam zrezygnowal z powodu odleglosci,druga Pani szuka z mezem psiaka dla tesciowej.Pani mloda wiec mysle,ze tesciowa tez nie starszawa;) w domu gdzie psiak mialby mieszkac sa dzieci.na razie nic pewnego,bo mysla o zupelnie malutkim,ale Pani pytala Elu czy mogliby jakos podjechac poznac malego? Nie chcialam jej dawac Waszego nr,bo nie wiem czy moge:oops:ale powiedzialam,ze my sie jakos z nia skontaktujemy. Jesli bylaby mozliwosc by go zobaczyli podam Ci nr na priwa lub sama zadzownie i pwoiem. Albo jesli wolisz,zebym wziela gdzies Igunia na spotkanie,by ludzie nie robili wycieczek do Was do domu? kurcze jak po prostu Wam najlepiej:loveu: Oczywiscie nic z tego nie bedzie jesli ma to byc prezent bez wiedzuy tesciowej,bo ona musi podpisac jakby co umowe,ale mysle,ze wszytsko jest do dogadania;) Quote
Ela_and_Krzys Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Karusia, mogliby do nas podjechać, tylko my poza weekendami mało elastyczni jesteśmy, zwłaszcza ja. Ale my też możemy do nich z Igusiem podjechać w razie czego. Mogłabyś wtedy np. pojechać z nami wypytać ich o wszystko - ja mam mniej wprawy w adopcjach :) co do Pana - jeśli fajny - to my Igiego do 300 km spokojnie możemy gdzieś zawieźć, ale ktoś musiałby sprawdzić domek Quote
karusiap Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Pan z Leszna,ale na razie podziekowal.Pisze Ci priwa co do Pani;)jasne na adopcje czy wogole bardzo chetnie Wam potowarzysze:) Quote
Ela_and_Krzys Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Państwo już do nas jadą. Pytali, czy jeśli Igrek bardzo im się spodoba to będą mogli go zabrać...? Wydaje mi się, że nie, że konieczna jest najpierw wizyta adopcyjna u docelowej właścicielki, poza tym Igruś wciąż musi zostać drugi raz odrobaczony i zaszczepiony. Ale jeśli się zakochają to co? Quote
karusiap Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):Państwo już do nas jadą. Pytali, czy jeśli Igrek bardzo im się spodoba to będą mogli go zabrać...? Wydaje mi się, że nie, że konieczna jest najpierw wizyta adopcyjna u docelowej właścicielki, poza tym Igruś wciąż musi zostać drugi raz odrobaczony i zaszczepiony. Ale jeśli się zakochają to co? Elu wiem,ze ludziom czasem ciezko cos wytlumaczyc jak sie od razu zakochaja,ale prosze nie dawajcie malego absolutnie.Ja dajac im Wasz nr pisalam,ze konieczna jest najpiwrw wizyta przedadopcyjna w domu docelowym wiec nie wiem skad ich pytanie.Boje sie ze tesciowa nie wie ze szukaja malego dlatego musimy jechac do niej;) Jak cos zwalajcie wszytsko na mnie,ze takie sa zasady,procedury,ze lekarz tamto siamto:) Quote
Ela_and_Krzys Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 karusia, już po wizycie, masz PW :) Quote
Jagienka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No nie... czytam, dech mi zaparło... czytam i czytam i bum ała.. ściana tajemnicy... ciotki co jest? :eviltong: Quote
karusiap Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Panstwo byli,byli tez zachwyceni.Na razie jednak do mnie nie dzwonili.I o ile do nich maly spokojnie moglby jechac to jednak dom docelowy jest u tesciowej i nie jest taki pewny,jest pare ale i jesli Panstwo zadzwonia bedziemy dokladnie sprawdzac:) Quote
karusiap Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 wczoraj ruch,dzisiaj cisza:( Patia nie wiesz czy allegro jest aktualne??:oops: Quote
Ela_and_Krzys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 allegro samego Igreka na pewno tak, szczeniaczków - nie wiem :( tak jak pisałam, nie udało mi się wstawić zdjęć na gumtree a szkoda bo tam dużo ludzi zagląda gdzie jeszcze można małego ogłaszać? Quote
karusiap Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 agamika jest specjalistka i oglasza psiaki w wielu miejscach,Igrunia z maluchami tez,jak sie pojawi to nam powie gdzie juz sa:) Quote
Ela_and_Krzys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 kausia, ja postaram sie dodrukowac dzis troche plakatow, moze ktos zacznie rozwieszac? na ostatni weekend sierpnia wyjezdzamy i pojawi sie pytanie gdzie przechowac malego :( Quote
karusiap Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):kausia, ja postaram sie dodrukowac dzis troche plakatow, moze ktos zacznie rozwieszac? na ostatni weekend sierpnia wyjezdzamy i pojawi sie pytanie gdzie przechowac malego :( Elu jejku ja mialam przyjsc po plakaty i sama sie zakrecilam:oops:napisz mi prosze na priwa kiedy gdzie i o ktorej moge odebrac,bedziemy ostro plakatowac... Quote
agamika Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Ela_and_Krzys'] gdzie jeszcze można małego ogłaszać? a dlaczego sie nie udało na gutree ? bo ja nie mam z tym problemów ? alegratke szczeniaki maja,ale zbiorczą , jeszcze eoferty mozna, e- metro tylko na emetro cos sie pogubiłam bo jakies zmiany są :( ) jest jeszcze swistak.pl, ale ja nie mam swojego konta bankowego to nie mogę wystawiać tam nic :/ ale podobno cieszy sie popularnością coraz większa na adopcjach org można jeszcze , tylko , koniecznie napiszcie w tresci, ze jest to szczenie porzuconej suni , żeby sie nie czepiali, ze rozmnażacie sami ;) Quote
agamika Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 aaa, a może za duże zdjęcia są ? trzeba je zmniejszyć do rozmiaru jak na forum , to może wtedy "wejdą " Quote
Ela_and_Krzys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 agamika, zdjęcia były pomniejszone, przy próbie wstawania po prostu gumtree się zawieszało, była informacja że zdjęcia są przesyłane i nic się nie działo możesz spróbować dodać zdjęcia, jeśli masz chwilę http://krakow.gumtree.pl/c-AdDetails?AdId=68200724&Guid=11bbdc3b-ee40-a0e6-5487-cc27fffeb9d8 Quote
karusiap Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Elu przypominam sie z priwem bo zapomne znowu o plakatach:oops: Quote
Ela_and_Krzys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Karusia, wysle jak uda mi sie dodrukowac wiecej, na razie chyba nie warto (mam ok. 30 tylko w kolorze i troche czarno bialych), mam nadzieje ze naprawili drukarke. Quote
karusiap Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):Karusia, wysle jak uda mi sie dodrukowac wiecej, na razie chyba nie warto (mam ok. 30 tylko w kolorze i troche czarno bialych), mam nadzieje ze naprawili drukarke. nie ma problemu,te 30 tez warto rozwiesic:)a pytam bo sama teraz pracuje 8:17 i nie wiem jak udalo by mi sie podejsc,ale to jak uwazasz;) Quote
agamika Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 udało mi sie dodać foty :) nie znam sie na informatyce zbytnio :oops: i nie mam zielonego pojęcia czemu wywalało zdjęcia z ogłoszenia :shake::oops: i taka mała sugestia jeszcze przepraszam ze taksie wtrącam, ale warto jednak zamienic psie dziecko w tytule na - szczeniak - bo ktoś wpisując w wyszukiwarke na gumtree szczeniak Igusia teraz nie zobaczy :oops: Quote
Ela_and_Krzys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 słusznie - można zmienić :) nie pomyślałam i dziękuję slicznie za foty! oby coś ruszyło - taki fajny psiak z tego Igreka... Quote
Ela_and_Krzys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 wlasnie wrocilismy od weterynarza - 2,5h w kolejce :crazyeye: Igrek jest odrobaczony po raz drugi, a ponieważ miał wstrętne robaki to za 10 dni będzie kolejne odrobaczanie. Przy okazji Igreka znów trzeba odrobaczyć Fuksa, Gwyddana i Lisię :shake:, mam nadzieję że takie częste odrobaczanie im nie zaszkodzi. Igruś został też po raz pierwszy zaszczepiony, kolejne szczepienie (tym razem "siódemka") w okolicach 1 września. Oby już z własnego domku. W poczekalni Iguś był anielsko grzeczny i generalnie rozkoszny :loveu: W samochodzie też coraz lepiej. Teraz padł z nadmiaru wrażeń na Fuksiowym pontonie, a my obserwujemy - żeby nie było sensacji po szczepieniu. Aha, przybył mu 1 kg przez ostatnie dwa tygodnie :multi: Quote
karusiap Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Igus rosnie:loveu: Elu dziekuje za tak wspaniala opieke,maly zajmuje Wam duzo czasu:oops: Quote
Recommended Posts