Jump to content
Dogomania

Griso bez łapki - nie szuka już domu - on go ma - najwspanialszy u Wiosny:):):)

Recommended Posts

Posted

Hm... ja wiem tylko że np. zerwanie więzadła łączy się z kosztowną operacją i długotrwałą rehabilitacją.
Żeby coś konkretnego powiedzieć, trzeba by wiedzieć nieco więcej. Tak, to możemy tylko smuć przypuszczenia... Ale z tego co piszesz, to on nie ma czucia w tej łapce.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Doda miała do mnie odezwać sie na GG. Uzgodnienia jakie z ustalałyśmy z mojej strony aktualne. Latam szukam pracy mogę momentami być nieuchwytna ale można zostawić wiadomość lub przesłać na [email protected]

:cool1:

Tak, mialam sie odezwac. Tylko czekam na nr konta, na ktore maja byc przelewane pieniadzki.

Posted

Słuchajcie a może Hienka trzeba umieścić w jakimś hotelu, tam go leczyć i szukać domu (mogłabym porozmawiać z Agą czy by go nie wzieła do siebie do hotelu po uprzywilejowanych stawkach - Aga jest zaufana osobą) ?? pieniądze by się nazbierało!! ja obiecuję że zrobię zbiórkę kaski tylko gdzie te pieniądze przelac??

Posted

Papudraczku to rozmawiaj byleby nas cena nie zabiła.
Nie wiem co z kontem, bo myślę, że lepiej by było na konto jakiejś fundacji, ale nie mam pojęcia jakiej

Posted

oki to bedę dzwonić do Agi, zobaczymy czy ma miejsce i jaką rzuci cenę! dam znać jak się dowiem. jakbyśmy się z nią dogadali to wsio mogłoby iść na jej konto, jak nie trzeba bedzie myśleć dalej, ale ja nie mam zaufanej fundacji, także nie mam pojęcia również.

Posted

papudraczek napisał(a):
Aga ma mi dać odpowiedz w poniedziałek bo wybiera sie na jakieś psie szkolenie i musi poukładać sobie wszystko!!! więc czekam

To czekamy, dla psiaka to może być szansa na być, albo nie być

Posted

ocelot napisał(a):
Poczekamy, może na konto hoteliku jeśli wypali...

I cały czas myślę o jakiejś fundacji, nie znacie, która by konta użyczyła?

Ja mam teraz dwie aukcje cegiełkowe. Jedna leci na koto Pogotowia dla zwierząt a druga na konto prywatne wolontariuszki opiekującej się psiakiem. I obie praktycznie zaraz będą wysprzedane