ocelot Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 A słuchajcie to SOS dla zwierząt? Ma ktoś namiar? Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ocelot, a dlaczego ty się tak uparłaś na tą fundację? Moim zdaniem lepiej podać prywatne konto osoby, do której trafi Hienek i nie robić zamieszania. W ten sposób oszczędzi się na czasie i przelewach. Hienek ma się dobrze. Łapa nadal bezładna. Kierownik twierdzi (zresztą ja też tak twierdzę), że on ma pozrywane więzadła. Łapa zwisa, a on nie ma w niej czucia. Moim zdaniem ciężko będzie to zoperować, szczególnie, że od czasu uszkodzenia łapy minęły już 2,5 miesiąca. Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Nie upieram się tak do końca z fundacją, ale myślałam, że tak jest prfesjonalniej Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Podalam Pani Kalinie link do wątku Hienia Quote
Doda_ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ocelot napisał(a):Podalam Pani Kalinie link do wątku Hienia odezwała się dzis? Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Nawet wczoraj późno w nocy, ja pocztę odebrałam dopiero po powrocie z pracy, odpsałam i czekam, nie ukrywam z nadzieją. jeśli znajdzie się ktoś chętny na Hienia - zostanie wykastrowany Quote
ocelot Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 On jest przeraźliwie smutny na tym zdjęciu:shake: Quote
BasiaD Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Podnoszę Niunia, on tak bardzo cierpi i potrzebuje pomocy na cito... Cioteczki HELP!! Quote
papudraczek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :placz::-(nie mam dobrych wieści. hotelik u Agi odpada; ma problemy lokalowe, musi wynieśc się ze swojego miejsca gdzie prowadzi hotel i nie przyjmuje już psiaków bo niestety nie wie co bedzie się działo i kiedy ją wyrzucą; narazie na gwałt szuka terenu do kupienia, zeby swoją psiarnię tam przenieść!! przykro mi bo Hienek bardzo potrzebuje pomocy!! a nie mozemy zebrać pieniążków i zacząć go w schronie leczyć??? a może go narazie na SGGW wcisnąć?? do czasu znalezienia DT?? Quote
ocelot Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 I tak nie mam dobrych wiadomości. Niestety pani Kalina nie może zabrać Hienia z powodów losowych. Cóż zdarza się i trzymam kciuki, żeby wszystko się pomyślnie poukładało. Hienio nie ma już DT, a ja nie mam pomysłu Quote
papudraczek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Doda_ napisał(a):W Sosnowcu jest hotelik - doba 20,- to dobra cena tylko troszke daleko. a to jakiś zaufany hotelik?? Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 papudraczek napisał(a):to dobra cena tylko troszke daleko. a to jakiś zaufany hotelik?? Byłam tam - jest szkolenie psów i hotelik, pani bardzo miła, jesli uda się, mogłaby obnizyc cene za dobe.. Mam bardzo blisko do tego hoteliku Quote
papudraczek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 co o tym myślicie dziewczyny??tylko transprot trzebabyłoby skombinować i zbierać pieniądze!! Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 I chyba jest wolne miejsce - wczoraj DG32 tam dzwoniła i spytała sie czy moglibyśmy tam umieścic szczeniaka onkowatego, ale psiak znalazł DT więc.. trzeba tez porozmawiac z weterynarzem i wszystko ustalić.. Quote
ocelot Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Papudraczku ja się boję, że nie damy rady finansowo, a lekarz jeszcze? Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ocelot napisał(a):Papudraczku ja się boję, że nie damy rady finansowo, a lekarz jeszcze? Ja tez sie boje, lepiej najpierw uzbierac kase i wtedy... z wetem trzeba pogadac... Quote
papudraczek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 tak też może się zdarzyć!! pewnie około 800 zł miesięcznie byśmy potrzebowały co?? koszty leczenia mogłabym wziąść na siebie!! Quote
ocelot Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 U Wiosny hotelik jest tańszy, ale nie wiem, czy ma miejsce i czy ma warunki na chorego psiaka i czas, żeby się nim opiekować... Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Nie wiadomo jakie będą koszty leczenia.. A czy na miejscu wet nie mógłby obejrzeć łapke i powiedzieć co z nią jest? Hotelik - jeśli doba 20,- to miesięcznie ponad 600,- ................ Dobrze by bylo gdyby za dobę pani brala 10,- Gdyby ktos tak 'ladnie' z nią pogadal, to pewnie by sie udalo ;) Quote
Recommended Posts