Jump to content
Dogomania

Griso bez łapki - nie szuka już domu - on go ma - najwspanialszy u Wiosny:):):)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie mam. Wysłałam wczoraj inf. od weta późnym wieczorem i czekam.

Nie chcę dzwonić, bo to musi być decyzja podjęta nie pod presją. Ale bardzo się denerwuję

Posted

ocelot, ide spac, jutro z samego rana wejde na watek.
W szkole strajkuja :stupid:

Trzymam kciuki, jak p.Kalina da ci odpowiedź, to koniecznie pisz do mnie PW, ale koniecznie, nie czekaj nawet minute :evil_lol:

Posted

Doda_ napisał(a):
ocelot, ide spac, jutro z samego rana wejde na watek.
W szkole strajkuja :stupid:

Trzymam kciuki, jak p.Kalina da ci odpowiedź, to koniecznie pisz do mnie PW, ale koniecznie, nie czekaj nawet minute :evil_lol:

jasne. ja wstrzymuję się z tel. ale maila przed chwilą wysmarowałam z prośbą o odpowiedż nawet za jakiś czas, nawet odmowną, ale odpowiedź.
Choroba musi być dobrz, taka wydawała się super przez tel.

Posted

Mam odpowiedź.

Wstępna zgoda jest. Pani Kalina teraz wyjeżdża, wraca 8 czerwca, po 8 chcą z mężem pojechać do schroniska i obejrzeć psa. Wtedy zapadnie ostateczna decyzja

Posted

ocelot super :multi: ale przeciez psiak nie moze czekac do 8 czerwca..to dlugo...:placz: a moze bedzie juz za pozno z ta lapka... :-( to teraz moze pojechalby do kliniki? trzeba operowac ta lapke. pozniej do hotelu na kilka dni albo w klinice jesli sie zgodza?

Posted

Doda_ napisał(a):
ocelot super :multi: ale przeciez psiak nie moze czekac do 8 czerwca..to dlugo...:placz: a moze bedzie juz za pozno z ta lapka... :-( to teraz moze pojechalby do kliniki? trzeba operowac ta lapke. pozniej do hotelu na kilka dni albo w klinice jesli sie zgodza?

tak nie możemy zrobić, bo ostateczna decyzja ma zapaść po obejrzeniu psa, a jak będzie odmowna, to co z nim zrobimy?

Posted

Doda kochana, przecież się staramy, stąd moja prośba szukajmy na wszelki wypadek dalej, żeby było wyjście awaryjne.

Uraz ma ok. miesiąca, nie jest świeży, ale chyba też nie tak bardzo stary. Zresztą tu się powinna wypowiedzieć osoba z doświadczeniem.

Posted

Bardzo proszę wszystkich o wsparcie, jeśli ktoś może zrobić bazarek na rzecz naszego psiaka będziemy wdzięczni. Sądzę, że pieniążki na leczenie będą potrzebne

Posted

Ja założę bazarek, ale dopiero po weekendzie, bo mi aparat padł i obfocę przedmioty dopiero w weekend u rodziców.

PS - kiedyś zabrałam z Krzyczek sunię ze złamaną łapą właśnie w nadgarstku. Wet powiedział, że nadgarstka nie poskłada, bo jej może zrobić większą krzywdę. Łapka zatem zrosła się samodzielnie. Teraz jest trochę krzywa, ale sunia biega jak szalona i wcale jej to nie przeszkadza.
Myślę, ze tu będzie podobnie, szczególnie, ze pies ma złamaną łapę już jakiś czas, więc pewnie częściowo się już zaczęła zrastać. A skoro domek ma być dopiero za ponad tydzień, łapka może się zrosnąć całkiem. I bez sensu będzie ją łamać.

Posted

ocelot nigdy nie robilam bazarkow i nie mam zielonego pojecia jak to sie robi. I zgadzam sie z tym, ze kase zawsze mozemy przeznaczyc na innego psiaka, jesli nie beda potrzebne psiakowi ze zlamana lapka.