Doda_ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 grubbarybba wielkie dzieki :loveu: ocelot i jak? masz odp od p.Kaliny? doczekac sie nie moge Quote
ocelot Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Niestety nie mam. Wysłałam wczoraj inf. od weta późnym wieczorem i czekam. Nie chcę dzwonić, bo to musi być decyzja podjęta nie pod presją. Ale bardzo się denerwuję Quote
ocelot Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Chyba powinna się odezwać, prawda? Nawet jeśli na nie, to zawsze chyba powinna? Quote
Doda_ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ocelot hm no powinna... poczekajmy do jutra rana jesli nie da odp to moze jednak zadzwon... Quote
Doda_ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ocelot, ide spac, jutro z samego rana wejde na watek. W szkole strajkuja :stupid: Trzymam kciuki, jak p.Kalina da ci odpowiedź, to koniecznie pisz do mnie PW, ale koniecznie, nie czekaj nawet minute :evil_lol: Quote
ocelot Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Doda_ napisał(a):ocelot, ide spac, jutro z samego rana wejde na watek. W szkole strajkuja :stupid: Trzymam kciuki, jak p.Kalina da ci odpowiedź, to koniecznie pisz do mnie PW, ale koniecznie, nie czekaj nawet minute :evil_lol: jasne. ja wstrzymuję się z tel. ale maila przed chwilą wysmarowałam z prośbą o odpowiedż nawet za jakiś czas, nawet odmowną, ale odpowiedź. Choroba musi być dobrz, taka wydawała się super przez tel. Quote
ocelot Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Mam odpowiedź. Wstępna zgoda jest. Pani Kalina teraz wyjeżdża, wraca 8 czerwca, po 8 chcą z mężem pojechać do schroniska i obejrzeć psa. Wtedy zapadnie ostateczna decyzja Quote
Doda_ Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ocelot super :multi: ale przeciez psiak nie moze czekac do 8 czerwca..to dlugo...:placz: a moze bedzie juz za pozno z ta lapka... :-( to teraz moze pojechalby do kliniki? trzeba operowac ta lapke. pozniej do hotelu na kilka dni albo w klinice jesli sie zgodza? Quote
ocelot Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Doda_ napisał(a):ocelot super :multi: ale przeciez psiak nie moze czekac do 8 czerwca..to dlugo...:placz: a moze bedzie juz za pozno z ta lapka... :-( to teraz moze pojechalby do kliniki? trzeba operowac ta lapke. pozniej do hotelu na kilka dni albo w klinice jesli sie zgodza? tak nie możemy zrobić, bo ostateczna decyzja ma zapaść po obejrzeniu psa, a jak będzie odmowna, to co z nim zrobimy? Quote
ocelot Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Doda kochana, przecież się staramy, stąd moja prośba szukajmy na wszelki wypadek dalej, żeby było wyjście awaryjne. Uraz ma ok. miesiąca, nie jest świeży, ale chyba też nie tak bardzo stary. Zresztą tu się powinna wypowiedzieć osoba z doświadczeniem. Quote
kako80 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 a gdzie ten tymczas sie szykuje? jezeli na slasku, to mamy tu bardzo dobrego ortopede: dr gierka w katowicach Quote
Doda_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ocelot dobrze.. :roll: Piesku, wytrzymaj jeszcze troszke... Quote
ocelot Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Bardzo proszę wszystkich o wsparcie, jeśli ktoś może zrobić bazarek na rzecz naszego psiaka będziemy wdzięczni. Sądzę, że pieniążki na leczenie będą potrzebne Quote
Doda_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 chcialabym zrobic bazarek ale osiolek ze mnie:oops: Quote
ocelot Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Doda_ napisał(a):chcialabym zrobic bazarek ale osiolek ze mnie:oops: Dlaczego osiołek? Quote
GrubbaRybba Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ja założę bazarek, ale dopiero po weekendzie, bo mi aparat padł i obfocę przedmioty dopiero w weekend u rodziców. PS - kiedyś zabrałam z Krzyczek sunię ze złamaną łapą właśnie w nadgarstku. Wet powiedział, że nadgarstka nie poskłada, bo jej może zrobić większą krzywdę. Łapka zatem zrosła się samodzielnie. Teraz jest trochę krzywa, ale sunia biega jak szalona i wcale jej to nie przeszkadza. Myślę, ze tu będzie podobnie, szczególnie, ze pies ma złamaną łapę już jakiś czas, więc pewnie częściowo się już zaczęła zrastać. A skoro domek ma być dopiero za ponad tydzień, łapka może się zrosnąć całkiem. I bez sensu będzie ją łamać. Quote
ocelot Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Rybko, ale nawet jak się okaże kasa niepotrzebna, oby - to przeznaczymy za zgodą na innego psiaka. lepiej być przygotowanym Quote
Doda_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ocelot nigdy nie robilam bazarkow i nie mam zielonego pojecia jak to sie robi. I zgadzam sie z tym, ze kase zawsze mozemy przeznaczyc na innego psiaka, jesli nie beda potrzebne psiakowi ze zlamana lapka. Quote
Argat Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Bazarek na Schronisko: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10218856#post10218856 Quote
GrubbaRybba Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Zrobiłam bannerek dla Hienka Częstujcie się: Quote
Recommended Posts