Doda_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 podnoszę.. to naprawdę pilne.. Milka z Siemianowic śl. postara się czegoś poszukać, ale nic nie obiecuje.. Dziękujemy Ci, milko.. Ten psiak to jeszcze szczeniak.. :placz: A co z hotelem, płatnym tymczasem? Wiem ze brak kasy...ale przeciez to dziecko :placz: Quote
ocelot Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Doda_ napisał(a):podnoszę.. to naprawdę pilne.. Milka z Siemianowic śl. postara się czegoś poszukać, ale nic nie obiecuje.. Dziękujemy Ci, milko.. Ten psiak to jeszcze szczeniak.. :placz: A co z hotelem, płatnym tymczasem? Wiem ze brak kasy...ale przeciez to dziecko :placz: Podany numer tel. nie odbiera niestety. Moglibyśmy się zdecydować na płatne DT, ale musielibyśmy mieć gwarancję wpłat, nie wiadomo ile będzie kosztować leczenie. Kochani nadal szukamy czegoś Quote
ocelot Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Do nikogo dzisiaj nie piszę już pw, ani nie dzwonię. Pomieszałam telefony, pomyliłam psy... (szczeniaka z psem wielkości On-ka):diabloti: Koniec muszę odpocząć chyba mi się już coś miesza:evil_lol: GameBoy przepraszam. Quote
ocelot Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Kochani nadal szukamy czegoś, jeśli znajdziemy DT, to możemy myśleć o jakimś dobrym weterynarzu. Zbiórce kasy... Jego z powrotem nikt do schroniska nie przyjmie. Buda z kojcem to będzie luksus i wybawienie. Quote
Doda_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Właśnie szukamy caly czas. Ocelot spokojnie jutro zadzwonisz.. tymczas napenwo nie ucieknie:roll: Quote
ocelot Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Doda_ napisał(a):Właśnie szukamy caly czas. Ocelot spokojnie jutro zadzwonisz.. tymczas napenwo nie ucieknie:roll:Dzisiaj to ja mogę tylko namieszać. A do tego pisałam Ci jakaś zaraza mnie bierze... Szlag by to trafił Quote
Doda_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 ocelot..:-( mam nadzieje ze chora nie bedziesz...:) Quote
ocelot Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Doda_ napisał(a):ocelot..:-( mam nadzieje ze chora nie bedziesz...:) Chora to będę na pewno, a przez najbliższy tydzień nie mogę iść na zwolnienie:-( A potem zapewne to wyzdrowieję. Nadal szukamy pomocy DT, nawet płatnego, choć nie ukrywam, że byłoby ciężko Quote
ZUZANNA11 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dopiero teraz tu trafiłam ! DT PILNIE POTRZEBNE ! Quote
ocelot Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Dopiero teraz tu trafiłam ! DT PILNIE POTRZEBNE ! Nie byłaś wcześniej, a to bardzo nagląca sprawa niestety:shake: Quote
Doda_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 niech ktos wezmie na tymczas pod swoj dach DZIECKA!!!!!!!!!!!!!!! Ocelot, ta Milka obiecala ze bedzie szukac tymczasu, platnego tez. ale nie obiecuje ze cos znajdzie. mi sie wydaje ze w styczniu o tymczasy bylo latwiej niz teraz :hmmmm: a moze jednak zadzwonisz do tej p.Kaliny?? ehh, juz pozno jest........ To jutro z samego rana dzwon... wiesz ze psiakowi boli lapka i szkoda czasu na czekanie... :( Quote
ocelot Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 beka napisał(a):nie wiadomo czy już nie jest za późno...:( Ja mam nadzieję, że łapkę da się uratować, ale... w schronisku tego nie zrobią i kalekiego psa też nie będą niestety trzymać:-( Quote
Doda_ Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ja tez mam caly czas nadzieje ze lapke da sie uratowac :shake: ocelot...ehh na co czekamy? niech pies jedzie do dobrej kliniki, zostanie tam kilka dni i bedziemy musieli szukac tymczasu na cito... szukamy caly czas tymczas a jak go znajdziemy to z lapka bedzie juz za pozno:-( Quote
ocelot Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Dzwoniłam do Pani Kaliny. Przesympatyczna osoba, ma przemyśleć sprawę czy jest w stanie mu pomóc. Ma swojego psa, który reaguje agresywnie na inne samce, po za tym po 10 godz. nie ma jej w domu, czyli np. przy zmianie opatrunków byłby problem. Ale nie odmówiła!!!!!!!! Zaraz wyślę zdjęcia psiaka i trzymajmy kciuki. Doda czekamy, bo jak psa zabierzemy to nie będzie mógł wrócić do schroniska, czekamy bo nie mamy kasay na operację - trzeba będzie pozbierać, czekamy, bo jak się znajdzie DT to kierownik podejmie ostateczną decyzję i pies chyba jeszcze będzie musiał być wykastrowany. Quote
ocelot Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Nie wiem, ale doda i tak musi być on wykastrowany, będziemy wtedy mieć czas na jakiś bazarek, aukcje cegiełkową, no trzeba będzie pomyśleć. Quote
Doda_ Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ocelot - tak p.Kalina to super kobieta, nie odmawia :loveu: ale szkoda psa, dla niego kazda chwila sie liczy.... :-( a kiedy p.Kalina ma dac odpowiedz? Quote
Doda_ Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 dziewczyny, kto moze zrobic aukcje cegielkowa?? :-( I bazarek?? Quote
ZUZANNA11 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Przepraszam, że nie jestem w temacie. Czy pies już ma zaoferowany DT ? Quote
ocelot Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Przepraszam, że nie jestem w temacie. Czy pies już ma zaoferowany DT ? Jest cień szansy. pani Kalina rozważa. Poprosiła o więcej informacji, ja napisałam maila do weta ze schroniska i czekam na odpowiedź. Jeśli nie napisze mi do jutra, będę dzwonić. On drażliwy wielce, jak mu się zakłóca wolny czas, to nie dzwonię dziś, bo mnie zbyje. Quote
ocelot Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Nie wiem kiedy da odpowiedź, bo poprosiła o więcej informacji, a kiedy będę je mieć nie wiem. Ale w razie co innego domu też cały czas szukajmy. Aukcja cegiełkowa chyba dopiero wtedy, jak będzie wiadomo co i jak. No i mam nadzieję, że odległość jej nie przerazi, bo myślała, że on jest na Śląsku... Quote
Doda_ Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ocelot trzymam bardzo mocno kciuki............ P.Kalina pewnie jutro da odpowiedź ? Teraz trzeba zrobić aukcję cegiełkową albo bazarek... Quote
GrubbaRybba Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ja też zaciskam kciuki! Oby się udało, a tymczasem kaskę trzeba zebrać. Quote
GrubbaRybba Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Cioteczki, wystawiłam na allegro pierwsze obroże zrobione przez Taks.:loveu: Obroże na średnie i duże psiaki. Wszystkie ręcznie robione. Istne dzieła sztuki. Tu są linki. Zapraszam na zakupy :smile:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=372029395 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=372004637 Quote
Recommended Posts