Minitaur Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Zosia4'] Wyrzućmy z tego tekstu wszystko co jest związane z jakimkolwiek Bogiem - a będzie o niebo lepiej.[/quote] Ja też szanuję czyjeś wyznanie, ale nie mam inne zdanie na temat wyrzucenia wszystkiego co związane jest z Bogiem. Myślę, że warto pokazać, że wierząca osoba, do końca odmawiająca różaniec potrafi być zwyrodnialcem, który doprowadza zwierzęta do takiego stanu. Niech wszyscy, którzy mienią się wierzącymi zobaczą, że można wierzyć i wbrew swojej wierze czynić zło. Quote
Weronia Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [quote name='roz2']Przelałam 200zł dla Largo. Pieniążki pochodzą z bazarku, prowadzonego przeze mnie dla Azy, która też była zagłodzona i w skrajnej depresji, a teraz wydobrzała, ma wspaniały Dom i spore oszczędności. Bazarek wygrała Sylwinka.[/quote] :-o :oops: :loveu: Dziękuję!!! Quote
Ulaa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Wcale nierzadko ci co klepią różańce i latają jak z pęcherzem do kościoła mają najbardziej nasr... we łbach :angryy: urojenia zamiast rzeczywistości. Quote
Isadora7 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='majqa']Słuchajcie, miałam na PW zastrzeżenie by nie odwoływać się do religii. Czy mam to wyrzucić??? Napiszcie swoje zdanie.[/quote] [quote name='Ulaa']Wcale nierzadko ci co klepią różańce i latają jak z pęcherzem do kościoła mają najbardziej nasr... we łbach :angryy: urojenia zamiast rzeczywistości.[/quote] Dlatego lepiej nie ruszać. Olać ten fragment. Zawsze się znajdie jakas dewota co zrobi zadyme. Quote
Weronia Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [quote name='oktawia6']o k..rwa mac! Weronia ona będzie sądzona? złożone już papiery do prokuratury? p.s. i niech nie robi z siebie wariatki i nie pie...li różańca-bo musi miec orzeczenie lekarskie od psychiatry że jest chora czy depresja endogenna czy inne. a czemu Lovefigaro się wycofała?[/quote] kobieta prawdopodobnie pojdzie do wariatkowa... Quote
xxxx52 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 zaobserwowalam ,ze najwieksi fanatycy religijni to sa w histori i obecni najwiekszymi niemoralnymi ludzmi,(pseudoludzmi)Kosciol i wiara to tylko parawan dla niegodziwych czynow,poniewaz zawsze mysla ,uze dostana rozgrzeszenie. Nie ten jest dobrym czlowiekiem ,bo chodzi do kosciola i placi skladki na ksiedza ,ale ten co czyni dobrze zgodnie ze swoim sumieniem,ma haryzm,i szanuje wszystkie zyjace istoty. Quote
Minitaur Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='xxxx52']zaobserwowalam ,ze najwieksi fanatycy religijni to sa w histori i obecni najwiekszymi niemoralnymi ludzmi,(pseudoludzmi)Kosciol i wiara to tylko parawan dla niegodziwych czynow,poniewaz zawsze mysla ,uze dostana rozgrzeszenie. Nie ten jest dobrym czlowiekiem ,bo chodzi do kosciola i placi skladki na ksiedza ,ale ten co czyni dobrze zgodnie ze swoim sumieniem,ma haryzm,i szanuje wszystkie zyjace istoty.[/quote] Kościół i wiara katolicka to - wskazuje na to wyraźnie historia - parawan dla zwyrodnialców, sadystów i psychopatów, którzy bezkarnie mogli realizować swoje chore zapędy. Może i tu tak jest. Nauka RM i jego rodziny. Quote
Isadora7 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Margo05']Majqa, chylę czoła za tekst. Jest świetny.[/quote] [B]Jak zwykle zresztą[/B] :p Quote
Weronia Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [quote name='xxxx52']Jakie zabiedzone:placz::placz::placz:ta psinka z ubytkiem wlaskow to mysle ,ze ma braki wloskow z powodu wyglodzenia i moze alergi na pchly.To taka sliczna pincherka ,a jaka biedna:placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] dokładnie. Tak powiedziała Pani wet. Że wszystko (skóra, zapalenie spojówek itd..) to przez zagłodzenie. Pieski dziś mają dobre humorki. (wczoraj były wystraszone i zdystansowane). Wyspały się i chyba lepiej się czują. Dziś będę u Nicol, to wstawię zdjęcia. Z Margo wylazły dziś robale!!!!! Żywe!!!! i arcyobleśne :crazyeye: Margo zjadłaby konia z kopytami. Ale Kasia na jedzenie aż tak bardzo się nie rzuca.. Largo jest spokojny, śpi sobie w klateczce przez cały czas. Quote
Reno2001 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Boże, maskara!!! dziewczyny, informujcie co z pozostałymi psami. Quote
Weronia Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [quote name='matamata']Przeszukałam wątek, nigdzie nie pisze gdzie trafiły pozostałe psy. Do schronu? Jeśli tak to do jakiego? Co teraz jest potzrebne najbardziej? Rozumiem, że domy tymczasowe, ale tego nie moge zagwarantować. Więc jak pomóc? Napewno wpłacę jakieś pieniądze tylko co poza tym?[/quote] Więc próbuję zdobyć dokładne inf. o pozostałych pieskach. Od wczoraj. Grzegorz nie może za bardzo gadać, mówi że nie ma czasu na pojście do łazienki:/ Jak tylko się dowiemy wsyztskiego, przydałoby się pomóc, pozbierać może jedzenie.. poszukać domów. One podobno wszytskie tak wyglądają:( Madzia mówiła, że najpóźniej jutro, będzie miała zdjęcia z interwencji od Grzegorza. Quote
Weronia Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [quote name='Minitaur']Ja też szanuję czyjeś wyznanie, ale nie mam inne zdanie na temat wyrzucenia wszystkiego co związane jest z Bogiem. Myślę, że warto pokazać, że wierząca osoba, do końca odmawiająca różaniec potrafi być zwyrodnialcem, który doprowadza zwierzęta do takiego stanu. Niech wszyscy, którzy mienią się wierzącymi zobaczą, że można wierzyć i wbrew swojej wierze czynić zło.[/quote] też tak sądzę. Quote
matamata Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Czekam na informacje. Dogo mi czasem pada, ale postaram się zaglądać tu regularnie. I napewno w miarę możliwości pomogę. Po psiakach z Zamościa to kolejne "ludzkie dzieła", których obraz nie będzie mógł mi wyjść z głowy. Quote
majqa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 OK. Poczytałam Wasze posty, popisałam o religii na gg, poprawiłam więc tylko przecinki, czyli kosmetyka i na ten moment niech tekst zostanie w dotychczasowej formie. Weronia nie ma nic przeciwko. Quote
Margo05 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Weronia']dokładnie. Tak powiedziała Pani wet. Że wszystko (skóra, zapalenie spojówek itd..) to przez zagłodzenie. Pieski dziś mają dobre humorki. (wczoraj były wystraszone i zdystansowane). Wyspały się i chyba lepiej się czują. Dziś będę u Nicol, to wstawię zdjęcia. Z Margo wylazły dziś robale!!!!! Żywe!!!! i arcyobleśne :crazyeye: Margo zjadłaby konia z kopytami. Ale Kasia na jedzenie aż tak bardzo się nie rzuca.. Largo jest spokojny, śpi sobie w klateczce przez cały czas.[/quote] To jakieś pomówienia i insynuacje :mad: Wcale duzo nie jem! I nic mi z nikąd nie wylazło :mad: No, może troszkę, ale żeby tak od razu publicznie?? :oops: :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: A tak na poważnie, to te maluchy są w strasznym stanie. Mam nadzieję, że szybko się zregenerują, a ten koszmar nie zostawi trwałych śladów w ich psychice i zdrowiu :shake: Quote
MARCHEWA Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Bazarek dla psiaków: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10181050#post10181050[/URL] Quote
snuszak Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem ;/ podnosze narazie tylko tyle moge:placz: Quote
majqa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [CENTER][B][SIZE=3]Wielka prośba![/SIZE][/B] [B]Pomniejszcie proszę, choć kilka najmocniejszych zdjęć. Niektóre strony mi ich nie przyjmą, bo są za duże. Ja nie mam programu do przeformatowania.[/B][/CENTER] Quote
Nicol Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='majqa'][CENTER][B][SIZE=3]Wielka prośba![/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B]Pomniejszcie proszę, choć kilka najmocniejszych zdjęć. Niektóre strony mi ich nie przyjmą, bo są za duże. Ja nie mam programu do przeformatowania.[/B][/CENTER] [/quote] spróbuje to zrobic: [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/1347/maluchy00lf7.jpg[/IMG] czy tak wystarczy???? Quote
Nicol Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/7292/maluchy11bh8.jpg[/IMG] Quote
Nicol Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [IMG]http://img395.imageshack.us/img395/1797/maluchy22ws8.jpg[/IMG] [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/9725/maluchy33hf9.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='roz2']Do jakich rozmiarów potrzebujesz zmniejszyć?[/quote] Na stronach, o których mowa pojawia się info mniej niż 100kb Quote
Recommended Posts