Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Gacek jest klasą sam dla siebie, ..z wszystkimi sie dogaduje ,wszystko musi obniuchac ,,bardzo przyjacielski..a teraz uczy sie zapoznawac z....kotami:cool1:"...to wolny przeklad mojego Kossa:razz:
A mnie sie ryczec chce i nawet ryczę ...

Posted

[quote name='koss']"Gacek jest klasą sam dla siebie, ..z wszystkimi sie dogaduje ,wszystko musi obniuchac ,,bardzo przyjacielski..a teraz uczy sie zapoznawac z....kotami:cool1:"...to wolny przeklad mojego Kossa:razz:
A mnie sie ryczec chce i nawet ryczę ...

Mam nadzieję, ze to jedynie łzy szczęścia???

Posted

No widzisz Koss, a tak sie balas.
My z Reno znamy osobiscie ludzi z Fundacji i wiemy, ze naprawde kochaja zwierzeta, wszystkie bez wyjatku, a najbardziej staruszki i niepelnosprawne. I jak widac oni znaja sie na psach, o Gacku same pochwaly przychodza :loveu:

Posted

[quote name='koss']Moniko -a ja ciągle nie lubie myslec,ze on tak daleko ,ta smiesznosciowa morda...
Koss, nie wiem czy to Cię pocieszy, pewnie nie :roll: ale miałam dokładnie takie same uczucia co do pewnego psa, którego poznałam w schronisku i nie mogłam o nim zapomnieć a do domu nie mogłam go wziąć :shake:

Po pewnym czasie pojechał chłopak do DT a potem znalazł dom w Niemczech. I drapało mnie w sercu do momentu, aż zobaczyłam jego zdjęcia, jak biega i kopie doły :evil_lol: w luksusowym ogródku i wyleguje się pod kaloryferem . Ryjek miał roześmiany. Potem już mnie tylko z zazdrości w sercu drapało ale z tym da się żyć ;)

Posted

koss napisał(a):
Moniko -a ja ciągle nie lubie myslec,ze on tak daleko ,ta smiesznosciowa morda...

Nawet nie wiesz, jak Cię rozumiem. Mój jamniorek też już znalazł domek, za tydzień jedzie w okolice Warszawy a mnie serce pęka, mimo, że to nie tak daleko. Najgorsze jest rozstanie, chociaż wiem, że domek wymarzony. Nie wyobrażam sobie tego. :placz:

Posted

Bez przesady, nic zlego sie nie dzieje. Fundacja non stop przysyla zdjecia innych psów, ktore pojechaly, wszystkie sa na watku mieleckim ogolnym. Swieze zdjecia Gacka tez na pewno nadejda juz wkrotce.

PS. A ktore polskie domy przysylaja zdjecia po adopcji? Ja nie znam takich wiele.

Posted

Gacek ma sie bardzo dobrze. Nie ma zadnych problemow z innymi psa, koty tez bardzo lubi. Ale dzieci są najwazniejsze dla niego.
Teraz jest nadal w DT, ale zglosila sie bardzo mila pani zainteresowana Gackiem. Prosimy o kciuki :kciuki:

Temat: Gazek
Od: "Tanja Strelec"
Data: Cz Kwietnia 2 2009, 12:41 pm

Hallo Aga,ich kann Dir die Antwort auch geben :-)))
Gacek geht es sehr gut! Er hat keine Probleme mit anderen Hunden und die Katzen mag er auch. Aber Kinder sind das größte für ihn!!!Im Moment ist er noch auf der Pflegestelle, aber es gibt da schon eine nette Interessentin für ihn.Also Daumen drücken :-)))
LG Streli