ewatr Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 madry Gacunia wszyscy sie nim zachwycaja :lol: poznali sie na nim wreszcie ! Quote
Negri_2008 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 kurcze, cioteczki...w wolnej chwili przetłumaczcie na polski te Gackowe pochwały :oops: Quote
koss Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 "Gacek jest klasą sam dla siebie, ..z wszystkimi sie dogaduje ,wszystko musi obniuchac ,,bardzo przyjacielski..a teraz uczy sie zapoznawac z....kotami:cool1:"...to wolny przeklad mojego Kossa:razz: A mnie sie ryczec chce i nawet ryczę ... Quote
Reno2001 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='koss']"Gacek jest klasą sam dla siebie, ..z wszystkimi sie dogaduje ,wszystko musi obniuchac ,,bardzo przyjacielski..a teraz uczy sie zapoznawac z....kotami:cool1:"...to wolny przeklad mojego Kossa:razz: A mnie sie ryczec chce i nawet ryczę ... Mam nadzieję, ze to jedynie łzy szczęścia??? Quote
Ulka18 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 No widzisz Koss, a tak sie balas. My z Reno znamy osobiscie ludzi z Fundacji i wiemy, ze naprawde kochaja zwierzeta, wszystkie bez wyjatku, a najbardziej staruszki i niepelnosprawne. I jak widac oni znaja sie na psach, o Gacku same pochwaly przychodza :loveu: Quote
Ra_dunia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A niby co innego mogłoby o Gacentym przychodzić? :cool3: Przecież to super pies :loveu: Quote
tomcug Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 GAcuś, mam nadzieję, że już się zaaklimatyzowałeś w nowym domku. A i języka trochę pewnie liznąłeś. :cool3: Quote
koss Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Moniko -a ja ciągle nie lubie myslec,ze on tak daleko ,ta smiesznosciowa morda... Quote
Negri_2008 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='koss']Moniko -a ja ciągle nie lubie myslec,ze on tak daleko ,ta smiesznosciowa morda... Koss, nie wiem czy to Cię pocieszy, pewnie nie :roll: ale miałam dokładnie takie same uczucia co do pewnego psa, którego poznałam w schronisku i nie mogłam o nim zapomnieć a do domu nie mogłam go wziąć :shake: Po pewnym czasie pojechał chłopak do DT a potem znalazł dom w Niemczech. I drapało mnie w sercu do momentu, aż zobaczyłam jego zdjęcia, jak biega i kopie doły :evil_lol: w luksusowym ogródku i wyleguje się pod kaloryferem . Ryjek miał roześmiany. Potem już mnie tylko z zazdrości w sercu drapało ale z tym da się żyć ;) Quote
tomcug Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 koss napisał(a):Moniko -a ja ciągle nie lubie myslec,ze on tak daleko ,ta smiesznosciowa morda... Nawet nie wiesz, jak Cię rozumiem. Mój jamniorek też już znalazł domek, za tydzień jedzie w okolice Warszawy a mnie serce pęka, mimo, że to nie tak daleko. Najgorsze jest rozstanie, chociaż wiem, że domek wymarzony. Nie wyobrażam sobie tego. :placz: Quote
Ulka18 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ja sie juz teraz o Gacka nie martwie. Wiem, ze go tam docenia, takiego kochanego psa. Tak jak naszego Amadeuszka, tyle sie psisko nasiedzialo w schronisku, jak zwykle nikt sie nie zainteresowal. Ma teraz ogrodek swoj wlasny, na szczescie jeszcze dolków nie kopie :cool3: ImageShack - Image Hosting :: amadeus010.jpg ImageShack - Image Hosting :: amadeus009.jpg ImageShack - Image Hosting :: amadeus004.jpg Quote
koss Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Proszę ...nic o Gacku nie wiadomo ...snił mi się ..tak niedobrze ...taaaaaaaaka cisza mnie troszku ...martwi Quote
Ulka18 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Bez przesady, nic zlego sie nie dzieje. Fundacja non stop przysyla zdjecia innych psów, ktore pojechaly, wszystkie sa na watku mieleckim ogolnym. Swieze zdjecia Gacka tez na pewno nadejda juz wkrotce. PS. A ktore polskie domy przysylaja zdjecia po adopcji? Ja nie znam takich wiele. Quote
terra Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Na wieści o Gacusiu i jego foteczki, też się doczekamy:cool3: Quote
Ulka18 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gacek ma sie bardzo dobrze. Nie ma zadnych problemow z innymi psa, koty tez bardzo lubi. Ale dzieci są najwazniejsze dla niego. Teraz jest nadal w DT, ale zglosila sie bardzo mila pani zainteresowana Gackiem. Prosimy o kciuki :kciuki: Temat: Gazek Od: "Tanja Strelec" Data: Cz Kwietnia 2 2009, 12:41 pm Hallo Aga,ich kann Dir die Antwort auch geben :-))) Gacek geht es sehr gut! Er hat keine Probleme mit anderen Hunden und die Katzen mag er auch. Aber Kinder sind das größte für ihn!!!Im Moment ist er noch auf der Pflegestelle, aber es gibt da schon eine nette Interessentin für ihn.Also Daumen drücken :-))) LG Streli Quote
terra Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gacenty, trzymam kciuki, żeby to był ten jedyny, wymarzony przez ciebie i nas, ciotki, domek :kciuki: Quote
rita60 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Za wymarzony domek dla naszego kochanego rudzielca:thumbs: Quote
Murka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Ho ho nawet koty polubił. Całkiem nam Gacka ucywilizowali :diabloti: Trzymam kciuki za DOM! Quote
Negri_2008 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Gacek lubi koty? :crazyeye::evil_lol: Pewnie nie rozumie, o czym miauczą albo podlizuje się "tymczasowej" pańci cwaniaczek ;) Quote
tomcug Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Aby Święta Wielkiej Nocy były wzorem duchowego wzbogacenia i umocnienia dającego radość, pokój i nadzieję. Quote
tomcug Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pewnie jadł i leżał brzucholem do góry. :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts