Murka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Jak on bajkowo wygląda w tych stokrotkach :loveu: Quote
ewab Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ulka18 napisał(a):Gacek przy jedzeniu swinskiego ucha. Gacek od 3 tygodni chodzi juz bez smyczy, slucha, moze nie od razu, ale calkiem dobrze. Jak można słuchać od razu, najpierw trzeba zrozumieć co mówią, a z wiekiem coraz trudniej uczyć się języków obcych:eviltong:. Quote
Reno2001 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cudne fotki. Te stokrotki dodały rzeczywiście Gackowi uroku :diabloti:. Quote
Negri_2008 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Te niemieckie świńskie uszy wyglądają chyba tak samo jak polskie więc chyba wszystko jest OK :evil_lol::loveu: Quote
ewatr Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Gacunia :loveu::loveu::loveu:w stokrotkach ......brak mi słów :lol: Quote
Ulka18 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Relacja z kontroli poadopcyjnej u Gacka. Gacek super sie przyjal, jest w szczytowej formie, zapatrzony w mame i w syna, czuje sie wysmienicie. Jest pod stala kontrola weta i nie jest dluzej niz 4 godzin sam. Podsumowanie : wspanialy pies, ktory nie mogl lepiej trafic :multi: Temat: Weiterl.: NK Gazek in Dresden Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: Pt Czerwca 19 2009, 5:28 pm Do: [email protected] (więcej) Also ich war am 15.6. bei Fam. B. in Dresden und hab die Nk gemacht. Er hat sich super eingelebt, ist in einem top Zustand, total auf die Mutter und den Sohn fixiert und fühlt sich sehr wohl. Alles in allem denk ich, hat er kein besseres Zuhause bekommen können. TA Kontrollen wurden gemacht und er ist nie länger als 4h allein. Die Fotos sind nicht so doll, da er kaum ruhig gehalten hat. Aber sie sagen aus, das er sich wohl fühlt. Ein toller Hund ... LG aus Dresden, Annett G. Quote
Ulka18 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Chyba te zdjecia przekonaja najwiekszych niedowiarkow i nieprzekonanych do adopcji zagranicznych (przez Fundacje) :wink: Quote
Reno2001 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wow. No i usiadłam z wrażenia :crazyeye::loveu:. Gaculu, warto było tyle czekac!!!! Quote
Ulka18 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='koss']a ja się boję,ze gacek jedzie tak daleko..:shake:..bardzo..a tak poza wszystkim ,czy on nie jest za młody aby ..tam jechać ????? Czy nie moze w polsce czekac na dom stały ..tam czeka go tylko dom tymczsaowy ..to troche duzo jak na niego : Podróz ,kolejna zmiana -diametralna -dt, aby znowu zmieniaĆ na staŁy...wiem,ze chodzi też o pieniadze..i mam jak najmniejsze prawo sie wypowiadac - nie ja sponsoruję gackowi -pobyt u murki...nie gackowi -ale innym tak, wiec trochu daję sobie prawa... Gacek zna murke, ma kumpelki ,a ostatmio i kumpli. Kocha to miejsce,gdzie wszystko jest dla niego znane -odbierzemy mu to wszystko, aby znowu, kiedy sie przyzwyczai uczynić to raz kolejny... On rzeczywiscie ma pecha i zastanówmy sie : czy to jest uczciwe wzgledem gacka?????:-(:shake::oops: [size="3"]mysle, ze postapilismy bardzo uczciwie wobec gacka. Ja nie mam zadnych wyrzutow sumienia. Quote
Murka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 I pomyśleć, że u nas ten wspaniały pies nie mógł znaleźć domu przez prawie rok!!! :placz: Quote
ewatr Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Murka napisał(a): I pomyśleć, że u nas ten wspaniały pies nie mógł znaleźć domu przez prawie rok!!! :placz: Dokładnie az trudno uwierzyc ! A Gacus promienieje cały to widac nawet ze zdjec :loveu: Quote
Negri_2008 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 boszszsze, jaki ten Gacek jest śliczny i szczęśliwy :loveu: Gaculu, warto było Cię tam posłać i widzę, że korzystasz ze swojego szczęścia pełną piersią ;) Dobrego życia, piesku :p Quote
koss Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='koss']A ja się boję,ze Gacek jedzie tak daleko..:shake:..bardzo..a tak poza wszystkim ,czy on nie jest za młody aby ..tam jechać ????? czy nie moze w Polsce czekac na dom stały ..tam czeka go tylko dom tymczsaowy ..to troche duzo jak na niego : podróz ,kolejna zmiana -diametralna -DT, ABY ZNOWU ZMIENIAĆ NA STAŁY...wiem,ze chodzi też o pieniadze..i mam jak najmniejsze prawo sie wypowiadac - nie ja sponsoruję Gackowi -pobyt u Murki...nie Gackowi -ale innym tak, wiec trochu daję sobie prawa... Gacek zna Murke, ma kumpelki ,a ostatmio i kumpli. kocha to miejsce,gdzie wszystko jest dla niego znane -odbierzemy mu to wszystko, aby znowu, kiedy sie przyzwyczai uczynić to raz kolejny... On rzeczywiscie ma pecha i zastanówmy sie : czy to jest uczciwe wzgledem Gacka?????:-(:shake::oops: TAK PISAŁAM , PRAWDA ( ale bez blędów...nie wiem czemu w cyt. Uli są :oops::oops::oops::oops:) Ula - Twoje uwagi są nie fair wobec mnie,.nie czyniłam najmniejszych aluzji względem Ciebie, Twojej działalności ...po prostu martwiłam się o Gacka( przez rok "wyróżniałam go na "moich "portalach , robiłam plakaciki , ogłaszałam gdzie tylko...)czułam się bardzo zwiazana z tym piesem - mam jego " blizniaka", a że jest to watek dyskusyjny, otwarty - dałam sobie prawo wyrazić swoje wątpliwosci, lęki i obawy : czy powinnam Cię publicznie pszeprosic za to ??? Poza tym wszystkim bardzo Ci DZIĘKUJĘ ZA GACKA - ZDJECIA SĄ CUDNE i pewnie ...na zawsze - kciuki Quote
tomcug Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Szczerze wierzę, że to dom na zawsze i wymarzony. :loveu: Niech Gacuś będzie szczęśliwy, zasłużył sobie na to. :multi::multi::multi: Quote
tomcug Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ciekawe, co u Gacentego słychać. Szczęściarz nasz kochany. :p Quote
Ulka18 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Na pewno wszystko dobrze. A wiecie, ze mamy Gackowego klona? Nazywa sie Lukas i mieszka w hoteliku pod Mielcem. Ma watek zalozony przez Agusiazet. Quote
Ulka18 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ihnen und den Mitarbeitern der Dobermann-Nothilfe möchten wir ein frohes und gesegnetes Weihnachtsfest und einen "Guten Rutsch" ins Jahr 2010 wünschen. Dank auch für Ihre Mail. Natürlich schicken wir Ihnen gern ein paar Fotos von unserem Gacek. Er ist ein richtiger "Knuddelhund"! Wir sind wirklich glücklich mit ihm und er mit uns wohl auch. Nach anfänglichen Schwierigkeiten mit unserer Katze "Lotti" gehen die beiden jetzt manchmal richtig niedlich miteinander um. Wir können sie auch ruhigen Gewissens mal alleine lassen. Im Sommer hatten wir Gacek mit im Urlaub. (Atlantik / Frankreich) Das fand er ja ganz toll! Rennen und Buddeln am Strand. Nur das Meer war ihm ein wenig unheimlich. Die Reise hat er gut gemeistert. Hatten ja "unser Haus" in Form eines Wohnwagens immer bei uns. Hundekumpels hat Gacek auf seinen Spaziergängen auch gefunden.Hara, eine Labrador-Hündin, Charlie und Nimrod zwei große Münsterländer uva. Ich kann ihn meistens ohne Leine laufen lassen, da er recht gut hört. Zu Kindern ist er sehr lieb. Mit Gacek haben wir wirklich einen Glücksgriff getan, den wir absolut nicht bereuen. So, nun habe ich Ihnen ein wenig von unserem "Strubbel" erzählt. Ich wünsche Ihnen schöne, geruhsame Feiertage und grüße Sie ganz herzlich, Ihre Katrin und Familie sowie Gacek und Kätzchen "Lotti". Quote
tomcug Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Gacusiu, Tobie i wszystkim, którzy Cię kochają i pamiętają składam najlepsze świąteczne życzenia. Quote
tomcug Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ula, a po Polsku możesz napisać. Ja niemieckiego ni w ząb. :oops: Quote
ewab Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ciekawe jak Gackowi wychodzi rozmowa po niemiecku Quote
Ulka18 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Znajdz 5 roznic pomiedzy zdjeciami :eviltong: To nie Gacek, ale identyczny pies LUKAS. Tez mieszka w Niemczech. Quote
Recommended Posts