terra Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 a świąteczne życzenia się spełniają...:multi: Quote
agusiazet Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 I na pewno Gacuś znajdzie super domek!!! Quote
ewatr Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 z zyczeniami dla Gacusia :lol: i jego obecnych opiekunów :loveu: Quote
tomcug Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Gacuniuk, szkoda, że nie w domku jesteś. :shake: Quote
tomcug Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Gacuś, szukamy nadal wspaniałego domku. Quote
terra Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Gacuś w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarniemy-foksia-chlopaka-127810/#post11495613 Quote
tomcug Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Strasznie mnie przygnębiają takie wątki, ale mocno trzymam kciuki. Quote
Ra_dunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Wspaniałego domku dla kochanego Gacusia pilnie szukamy! Quote
tyciaNi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 jak można takiej cudownej roześmianej oryginalnej psiej mordy nie zauważyć? :angryy: jak nie pokochać takiego rozdziwiastego stwora? :razz: ehhhhh to głupie społeczeństwo Quote
Murka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Ja chyba Gackowi pozabieram koleżanki do zabaw to migiem sobie pójdzie do domu :mad: Tutaj widać obróżkę od Zofii :loveu: Quote
Ulka18 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [SIZE="4"]Obrozko od Zofii przynies DOM naszemu Gackowi :modla: http://img139.imageshack.us/img139/4016/ll6tk7.jpg Quote
koss Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Rozmawialam dzisiaj z Brazową -ona ma poważne doswiadczenie z adopcjami,( ja jestem starym wiekiem ale żółtodziobem),poradziła koniecznie wytrymowac ANTKO-GACUSIA i reklamowac jako poł krwi...????i (tu zapomnialam-dowiem się),obiecala podeslac mi link do historii dziewczynki,ktora przed..nie miala zadnego powodzenia a po -wytrymowaniu-dosłownie w oka mgnieniu znalazła i to szczesliwy diomek... DZIEWCZYNY ,PROSZE SPEÓBUJMY I TEGO, DOKŁADAM SIE DO INTERESU..:p Quote
tomcug Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Każdy sposób dobry, jeśli prowadzi do celu. ;) Quote
rita60 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 koss napisał(a):Rozmawialam dzisiaj z Brazową -ona ma poważne doswiadczenie z adopcjami,( ja jestem starym wiekiem ale żółtodziobem),poradziła koniecznie wytrymowac ANTKO-GACUSIA i reklamowac jako poł krwi...????i (tu zapomnialam-dowiem się),obiecala podeslac mi link do historii dziewczynki,ktora przed..nie miala zadnego powodzenia a po -wytrymowaniu-dosłownie w oka mgnieniu znalazła i to szczesliwy diomek... DZIEWCZYNY ,PROSZE SPEÓBUJMY I TEGO, DOKŁADAM SIE DO INTERESU..:p Pewnie chodzi o teriera irlandzkiego:cool3:zreszta zobaczcie,jest Gacus do niego podobny:p Quote
Murka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 A takie trymowanie można robić w zimie? Nie będzie Gackowi zimno? :roll: Quote
Zofia.Sasza Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja bym trymowała. Durne jesteśmy, ciotki, że same na to nie wpadłyśmy :oops: Quote
Reno2001 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Moja Masza jest teraz właśnie wytrymowana. Fakt, że zakupiłam jej na spacery ubranko :stupid: o co bym się w zyciu jeszcze niedawno nie podejrzewała :evil_lol:. Jestem za wytrymowaniem, ale jednak mam wątpliwości co do pory roku. Moja suka siedzi w domu a na spacerki wybiega w płaszczyku :cool3:. Wiem, ze w zeszłym roku, kiedy to ścięłam ją po raz pierwszy, nie zniosła tego zbyt dobrze a ścinałam pod koniec marca. Jak na złośc teraz zimno się zrobiło :razz:. Że też nie wpadłyśmy na to wczesną jesienią :splat:. Gacek jako terrier irlandzki był reklamowany przez dłuzszy czas, ale też nie wytrymowany był. Quote
Zofia.Sasza Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Reno2001 napisał(a):Moja Masza jest teraz właśnie wytrymowana. Fakt, że zakupiłam jej na spacery ubranko :stupid: o co bym się w zyciu jeszcze niedawno nie podejrzewała :evil_lol:. Jestem za wytrymowaniem, ale jednak mam wątpliwości co do pory roku. Moja suka siedzi w domu a na spacerki wybiega w płaszczyku :cool3:. Wiem, ze w zeszłym roku, kiedy to ścięłam ją po raz pierwszy, nie zniosła tego zbyt dobrze a ścinałam pod koniec marca. Jak na złośc teraz zimno się zrobiło :razz:. Że też nie wpadłyśmy na to wczesną jesienią :splat:. Gacek jako terrier irlandzki był reklamowany przez dłuzszy czas, ale też nie wytrymowany był. No to trzeba wytrymować, jak się tylko ociepli! To modne teraz. U nas w parku połowa mixów lata wygolona z gustownymi bródkami :evil_lol: Quote
koss Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f85/jagdterrierka-szorstkowlosa-zaadoptowana-118604/-tu jest link do Jadzi,która po wytrymowaniu przez Brazowa -przeszla metamorfozę,a Gacus -Antos, moze i powinien, zdaniem Violki byc.....prawie ,nieomal tererierem irlandzkim:diabloti: Dziewczyny w ogloszeniu z duza dozą niesmiałosci wspomnialam o tym,ze " po wytrymowaniu bedzie z ANtosia -Antonio ale Banderas:p-to byla aluzja ,zem sie bała tak .."wymondrzać":oops: Quote
:: FiGa :: Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 koss link się nie otwiera ;) Ten jest prawidłowy: Już w nowym domu - Jagdterrierka szorstkowlosa ,zaadoptowana :)! Quote
Ulka18 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ja tez jestem za trymowaniem, moze jak przejda mrozy, bo teraz w nocy u nas na poludniu jest ok. -10. Oczywiscie dołoże sie do trymowania. A na mojej aukcjie Gackowej pojawil sie pierwszy obserwator. Wreszcie. Super pies z grzywką na nosie,który kocha dzieci (516061181) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ra_dunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Gacusiu - super ekstra domku w Nowym Roku! Quote
rita60 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Ra_dunia']Gacusiu - super ekstra domku w Nowym Roku! Zycze ci tego z całego serca przemiły rudzielcu:lol: Quote
Recommended Posts