Zofia.Sasza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ja to bym chciała żeby Gacek "ruch zrobił". Do domku ten ruch :evil_lol: Quote
tyciaNi Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 o jakie cudowne wieści do mnie docierają :loveu: no to cicho sza.................... :painting: Quote
Ulka18 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tyciaNi napisał(a):o jakie cudowne wieści do mnie docierają :loveu: no to cicho sza.................... :painting: Cioteczki, czy Wy wiecie cos czego my nie wiemy :???: Kiedy sie podzielicie informacjami ? Quote
Reno2001 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ulka18 napisał(a):Cioteczki, czy Wy wiecie cos czego my nie wiemy :???: Kiedy sie podzielicie informacjami ? Eee, Tyci chyba chodziło o fakt zgłaszania się domków w ogóle nie zaś o konkretne decyzje. Quote
Murka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Kochani... GACEK MA DOM!!!! TAK! WRESZCIE MA UPRAGNIONY WSPANIAŁY DOM! Sprawdzony przez ElzaMilicz :multi::multi::multi: Teraz tylko kwestia transportu... Ten dom, który zgłosił się do mnie - też wspaniały, byli na Gacka zdecydowani, ale tamci byli pierwsi... Szansę zamieszkać tam ma któryś z psiaków od Elzy (bo dom jest we Wrocławiu)... Mam nadzieję, że coś wypali :cool3: Quote
rita60 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nareszcie rudowłosy przystojniaku:multi::multi::multi: Quote
Reno2001 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Zaniemówiłam, zamarłam ... Chce mi sie tańczyc i śpiewac :knajpa::cunao::laola: A ten dom to też pod Wrocławiem??? Quote
Murka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Dom jest 20 km od Milicza ;) Elza wspominała, że w czwartek będzie w Łodzi :cool3: Także pozostałaby kwestia dostarczenia Gacka do Łodzi :roll: Quote
Reno2001 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Murka napisał(a):Dom jest 20 km od Milicza ;) Elza wspominała, że w czwartek będzie w Łodzi :cool3: Także pozostałaby kwestia dostarczenia Gacka do Łodzi :roll: Pomyslimy, pomyslimy ;) Quote
Filipki Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Gratuluję Gacuniu . Wreszcie się doczekałeś . To wiadomość dnia. Murka , a jak to jest tak po kilku miesiącach żegnać się z takim psiakiem jak Gacek.? Chyba oprócz wielkiej radości jakaś odrobina żalu i tęsknoty pozostanie. Quote
Reno2001 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Mureczko, jak daleko macie do Ostrowca Świętokrzyskiego? Quote
Murka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Do mnie jeszcze nie dociera, że niedługo Gacka u nas nie będzie.. Będziemy tęsknić i pamiętać oczywiście, często wspominamy psiaki, które od nas wyjechały, ale mimo wszystko jest to przede wszystkim radość, że Gacek będzie miał własnych ludzi :multi: PSiaki u nas mają lepiej niż w schronisku, ale ja i tak zawsze mam wyrzuty sumienia, że nie mogę dać im wszystkiego tego co miałyby w prawdziwym domu. No i jeszcze jest radość, bo kolejny pies przyjdzie do nas ze schroniska, czyli dwa szczęśliwe psy ;) Quote
Murka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Reno2001 napisał(a):Mureczko, jak daleko macie do Ostrowca Świętokrzyskiego? 100-120 km :razz: A co, będzie ktoś od Was?? TZ mógłby bez problemu Gacka tam podrzucić ;) Quote
Reno2001 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Murka napisał(a):100-120 km :razz: A co, będzie ktoś od Was?? TZ mógłby bez problemu Gacka tam podrzucić ;) Kombinuję, kombinuję :cool3: ... Quote
koss Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 hurrrrra:p:p:p....GACKU [SIZE=2]MUSZE POWIADOMIC TOMCUG,ZE ALLEGRO NIEAKTUALNE PODMIENI INNEGO PIESA Quote
Murka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ulka18 napisał(a): A moze ten drugi chetny domek z Wroclawia bylby dla Berniego? W pierwszej kolejności jest suczka z Wrocławia, której grozi schronisko, ale Berni też jest brany pod uwagę do prezentacji :cool3: Elza sobie poradzi i dobierze odpowiedniego pieska do tego domku ;) Tam głównie chodzi o przyjazny stosunek do dzieci, bo jest dwójka parolatków :razz: A co Ty robisz o tej porze przy kompie?? :crazyeye: Pewnie Ci Gackowy dom nie dał spać :lol: Quote
Ulka18 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Murka napisał(a):Dom jest 20 km od Milicza ;) Elza wspominała, że w czwartek będzie w Łodzi :cool3: Także pozostałaby kwestia dostarczenia Gacka do Łodzi :roll: Ale wiadomosc, az mnie zatkalo :crazyeye: Nareszciem, nareszcie Gacuchna sie doczekala :lol: I jak Elza sprawdzila dom, to wiem, ze to DOBRY dom. Murko, jesli trzeba na paliwo do Ostrowca, to ja dorzuce. Zeby tylko Mariusz mogl pojechac, bo widze, ze Reno jest na stanowisku :multi: PSiaki u nas mają lepiej niż w schronisku, ale ja i tak zawsze mam wyrzuty sumienia, że nie mogę dać im wszystkiego tego co miałyby w prawdziwym domu. No i jeszcze jest radość, bo kolejny pies przyjdzie do nas ze schroniska, czyli dwa szczęśliwe psy Murko, psy maja u Was wspaniale, dobra, czula opieka, milosc, spacery, bieganie i zabawy z kumplami. Wiele psow nie ma tak w domach. A moze ten drugi chetny domek z Wroclawia bylby dla Berniego? Quote
Ulka18 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Murka napisał(a):A co Ty robisz o tej porze przy kompie?? :crazyeye: Pewnie Ci Gackowy dom nie dał spać :lol: Ano czekam na wiesci, tak cos czulam przez skore :cool3: STRASZNIE sie ciesze :multi::placz::multi::placz::multi: Poza tym domem dla Gacka, dom znalazla tez mielecka KAJA. Wlasnie sa w schronisku jej Panciowie, przyjechali po sunie az z BYDGOSZCZY. Taki kawal drogi autobusem po psa ze schroniska. Sa jednak dobrzy lduzie na swiecie :multi: Quote
Murka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ooo, to się agusiazet ucieszy :lol: A ludzie to mają faktycznie determinację :crazyeye: Quote
agusiazet Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Gacek - wreszcie i na Ciebie padło piękny kudłaczu!!! Quote
Reno2001 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja dam znac co wykombinowałam, kiedy skonsultuję z TZ. Jeśli nie zamrozi Polski na amen i TZ nie będzie jechał w czwartek w trasę, pewnie po Gacka pojadę. Jesli jednak TZ wybędzie w delegację, nie dam rady. Tak sobie załozyliśmy, ze kiedy jedno z nas w tygodniu wyjeżdza w trasę, drugie jest na miejscu. Na weekendzie możemy zostawic psy pod opieką moich rodziców, w tyg niestety nie mamy do tego nikogo. Gdyby któremuś z nas coś się stało, psy zostałyby bez opieki same w mieszkaniu ... Ale jestem dobrej mysli. Quote
terra Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Bardzo się cieszę Gacusiu, że nareszcie masz dom:multi: I w tym momencie refleksja, że tej chwili nie doczekał Bacuś, który czekał na zwolnienie tego miejsca. Tak, moje starania były na nic. Quote
ElzaMilicz Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Murka napisał(a): Ten dom, który zgłosił się do mnie - też wspaniały, byli na Gacka zdecydowani, ale tamci byli pierwsi... Szansę zamieszkać tam ma któryś z psiaków od Elzy (bo dom jest we Wrocławiu)... Mam nadzieję, że coś wypali :cool3: Tak, fantastyczni ludzie. Właśnie są w drodze do schroniska we Wrocławiu, bo chcą jednak wziąć coć "gackowatego". :lol: Quote
Recommended Posts