Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tyciaNi napisał(a):
o jakie cudowne wieści do mnie docierają :loveu:
no to cicho sza.................... :painting:

Cioteczki, czy Wy wiecie cos czego my nie wiemy :???:
Kiedy sie podzielicie informacjami ?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Cioteczki, czy Wy wiecie cos czego my nie wiemy :???:
Kiedy sie podzielicie informacjami ?

Eee, Tyci chyba chodziło o fakt zgłaszania się domków w ogóle nie zaś o konkretne decyzje.

Posted

Kochani... GACEK MA DOM!!!!
TAK! WRESZCIE MA UPRAGNIONY WSPANIAŁY DOM!
Sprawdzony przez ElzaMilicz :multi::multi::multi:
Teraz tylko kwestia transportu...

Ten dom, który zgłosił się do mnie - też wspaniały, byli na Gacka zdecydowani, ale tamci byli pierwsi... Szansę zamieszkać tam ma któryś z psiaków od Elzy (bo dom jest we Wrocławiu)... Mam nadzieję, że coś wypali :cool3:

Posted

Dom jest 20 km od Milicza ;)
Elza wspominała, że w czwartek będzie w Łodzi :cool3:
Także pozostałaby kwestia dostarczenia Gacka do Łodzi :roll:

Posted

Murka napisał(a):

Pomyslimy, pomyslimy ;)

Posted

Gratuluję Gacuniu . Wreszcie się doczekałeś . To wiadomość dnia. Murka , a jak to jest tak po kilku miesiącach żegnać się z takim psiakiem jak Gacek.? Chyba oprócz wielkiej radości jakaś odrobina żalu i tęsknoty pozostanie.

Posted

Do mnie jeszcze nie dociera, że niedługo Gacka u nas nie będzie..
Będziemy tęsknić i pamiętać oczywiście, często wspominamy psiaki, które od nas wyjechały, ale mimo wszystko jest to przede wszystkim radość, że Gacek będzie miał własnych ludzi :multi:
PSiaki u nas mają lepiej niż w schronisku, ale ja i tak zawsze mam wyrzuty sumienia, że nie mogę dać im wszystkiego tego co miałyby w prawdziwym domu.
No i jeszcze jest radość, bo kolejny pies przyjdzie do nas ze schroniska, czyli dwa szczęśliwe psy ;)

Posted

Reno2001 napisał(a):
Mureczko, jak daleko macie do Ostrowca Świętokrzyskiego?

100-120 km :razz:
A co, będzie ktoś od Was?? TZ mógłby bez problemu Gacka tam podrzucić ;)

Posted

Ulka18 napisał(a):

A moze ten drugi chetny domek z Wroclawia bylby dla Berniego?

W pierwszej kolejności jest suczka z Wrocławia, której grozi schronisko, ale Berni też jest brany pod uwagę do prezentacji :cool3:
Elza sobie poradzi i dobierze odpowiedniego pieska do tego domku ;)
Tam głównie chodzi o przyjazny stosunek do dzieci, bo jest dwójka parolatków :razz:

A co Ty robisz o tej porze przy kompie?? :crazyeye:
Pewnie Ci Gackowy dom nie dał spać :lol:

Posted

Murka napisał(a):

Ale wiadomosc, az mnie zatkalo :crazyeye:
Nareszciem, nareszcie Gacuchna sie doczekala :lol:
I jak Elza sprawdzila dom, to wiem, ze to DOBRY dom.

Murko, jesli trzeba na paliwo do Ostrowca, to ja dorzuce. Zeby tylko Mariusz mogl pojechac, bo widze, ze Reno jest na stanowisku :multi:
PSiaki u nas mają lepiej niż w schronisku, ale ja i tak zawsze mam wyrzuty sumienia, że nie mogę dać im wszystkiego tego co miałyby w prawdziwym domu.
No i jeszcze jest radość, bo kolejny pies przyjdzie do nas ze schroniska, czyli dwa szczęśliwe psy

Murko, psy maja u Was wspaniale, dobra, czula opieka, milosc, spacery, bieganie i zabawy z kumplami. Wiele psow nie ma tak w domach.

A moze ten drugi chetny domek z Wroclawia bylby dla Berniego?

Posted

Murka napisał(a):
A co Ty robisz o tej porze przy kompie?? :crazyeye:
Pewnie Ci Gackowy dom nie dał spać :lol:

Ano czekam na wiesci, tak cos czulam przez skore :cool3: STRASZNIE sie ciesze :multi::placz::multi::placz::multi:
Poza tym domem dla Gacka, dom znalazla tez mielecka KAJA. Wlasnie sa w schronisku jej Panciowie, przyjechali po sunie az z BYDGOSZCZY. Taki kawal drogi autobusem po psa ze schroniska. Sa jednak dobrzy lduzie na swiecie :multi:

Posted

Ja dam znac co wykombinowałam, kiedy skonsultuję z TZ. Jeśli nie zamrozi Polski na amen i TZ nie będzie jechał w czwartek w trasę, pewnie po Gacka pojadę. Jesli jednak TZ wybędzie w delegację, nie dam rady. Tak sobie załozyliśmy, ze kiedy jedno z nas w tygodniu wyjeżdza w trasę, drugie jest na miejscu. Na weekendzie możemy zostawic psy pod opieką moich rodziców, w tyg niestety nie mamy do tego nikogo. Gdyby któremuś z nas coś się stało, psy zostałyby bez opieki same w mieszkaniu ...

Ale jestem dobrej mysli.

Posted

Bardzo się cieszę Gacusiu, że nareszcie masz dom:multi:

I w tym momencie refleksja, że tej chwili nie doczekał Bacuś, który czekał na zwolnienie tego miejsca.
Tak, moje starania były na nic.

Posted

Murka napisał(a):

Ten dom, który zgłosił się do mnie - też wspaniały, byli na Gacka zdecydowani, ale tamci byli pierwsi... Szansę zamieszkać tam ma któryś z psiaków od Elzy (bo dom jest we Wrocławiu)... Mam nadzieję, że coś wypali :cool3:

Tak, fantastyczni ludzie. Właśnie są w drodze do schroniska we Wrocławiu, bo chcą jednak wziąć coć "gackowatego". :lol: