Ulka18 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Chyba mozna dac takie ogloszenie, koszt pewnie ok. 100 zl jak nie wiecej. Mozna chyba on-line zglosic ogloszenie i wychodzi wycena od razu, mozna zaakceptowac lub zrezygnowac. Tak mi sie wydaje. Quote
Reno2001 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ulka18 napisał(a):Chyba mozna dac takie ogloszenie, koszt pewnie ok. 100 zl jak nie wiecej. Mozna chyba on-line zglosic ogloszenie i wychodzi wycena od razu, mozna zaakceptowac lub zrezygnowac. Tak mi sie wydaje. Prośba, by sie wypowiedziało kilka osób jak to widzą, bo na prawdę trzeba zacząc intensywnie działac i sprawę Gacka doprowadzic do szczęśliwego finału. To zdecydowanie zbyt długo trwa!!! Ja moge zając się tą sprawą od strony technicznej, jednak sama finasowo nie podołam, bo w tym miesiącu zainwestowałam w allegro ;). Quote
Ulka18 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ja sie doloze np. 25-30 zl na ogloszenie w Moim Psie. Ile bedzie trzeba, tylko napisz Reno ile by wyszlo. Stanowczo trzeba Gacka wypchac do domu. Strasznie krucho z domami, nawet szczeniaki maja problemy, a co dopiero dorosle psy. Tak sobie mysle, ze gdyby nie Do-No-Hi to w hoteliku czekaloby jeszcze 6 psow :shake: Plaża totalna :roll: Quote
Reno2001 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ulka18 napisał(a):Ja sie doloze np. 25-30 zl na ogloszenie w Moim Psie. Ile bedzie trzeba, tylko napisz Reno ile by wyszlo. Stanowczo trzeba Gacka wypchac do domu. Strasznie krucho z domami, nawet szczeniaki maja problemy, a co dopiero dorosle psy. Tak sobie mysle, ze gdyby nie Do-No-Hi to w hoteliku czekaloby jeszcze 6 psow :shake: Plaża totalna :roll: Co fakt, to fakt. Ja sie ostatnio załamałam w Łodzi. Ktos przytachał do schronu dwa mioty szczeniąt, które wygladały jak klony mojej Maszy i Dotty. Byłam w schronie prawie dwa tyg. temu i teraz, w ostatnią sobotę rano i ... wszystkie szczeniaki dalej siedziały a ja byłam pewa, ze rozejdą się jak świeże bułeczki. Jadę tam jeszcze dziś bądż jutro i jeśli jeszcze siedzą to sobie obiecałam, że jednego wezmę na DT. Nie wiem, jak potem oddam, ale nie mogę na nie patrzec i myślec, że siedzą w tym kennelu ... Quote
Ra_dunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Noż... nic nie powiem.:mad: Gacku - zobaczysz i tobie się poszczęści! Quote
Reno2001 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Sprawa wyglada tak: Jednorazowa emisja ogłoszenia w miesięczniku "Mój Pies" kosztuje 10 zł za każdą rozpoczętą linijkę (22 znaki) tekstu. Dodatkowo, aby wyróżnić ogłoszenie oferujemy możliwość opublikowania go w ramce (+15 zł), w ramce ze zdjęciem (+ 55 zł) lub na kolorowym tle (+ 20 proc. kwoty). Ogłoszenia do miesięcznika "Mój Pies" przyjmujemy do 5. dnia miesiąca poprzedzającego emisję Rozumiem, że ogłoszenie trzeba teraz zgłosic do 05.01, aby ukazało się w lutym :roll:. Quote
Ulka18 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No to pewnie ponad 100 zeta by wyszlo. Tresc to tak jak w plakaciku, kilkanascie slow plu zdjecie w ramce. Ja bym sie zdecydowala na luty, bo kolejny miesiac minie i nic :shake: Quote
Reno2001 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ogłoszenie zrobiłam i zmówiłam. Sposób opłat wcale mi się nie podoba, bo teraz muszę leciec, albo na pocztę, albo do banku i potem dowód wpłaty przesłac im pocztą (przed Świętami :roflt:), albo faksem - pokuszę sie o to drugie. Internetem nie będę płaciła, bo tam nie będzie żadnej pieczątki :roll: a nie chcę, aby mi za to go odwalili. Wyszło 145zł :mdleje:, ale cóż ... Quote
Ulka18 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Meska decyzja :klacz: Poczekajmy az zleca sie na watek pozostale cioteczki i napisza ile kazda z nich moze wplacic na ogloszenie. Ja deklaruje nadal tyle ile wczesniej lub wiecej jesli bedzie taka potrzeba. Trzymam kciuki od dzisiaj za lutowego Mojego Psa i Gacka :kciuki: Quote
Reno2001 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Troszkę sie porządziłam i załozyłam Murce konto na portalu emetro :oops:. Jest tam teraz profil hotelu i jego lokatorów. Na razie zamieściłam tylko ogłoszenie Gacka. Jak znajdę wolną chwilkę dodam jeszcze inne psiaki. Gacek - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
tyciaNi Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Gacek jest przeuroczym psem, wierzę że po tej całej przedświatecznej krzątaninie znajdzie domk na nowy rok;) kogoś przecież musi zauroczyć :evil_lol: ehhh ludzie nie ma przyszłości dla społeczeństwa nie mającego szacunku dla zwierząt Quote
koss Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 RENO-przyślij mi na priv nr. konta-przesle 30 zł ale nie zaraz -jestem uziemniona chorobą ,a internetowo:shake:Ogłaszam Antka w trójmiejskiej od 2 -mc jako wyróznione -wejsc pełnio ale...Poza tym tomcug i ja opłacamy allegro,kóre ona pilotuje..ale podoba mi sie ta myśl -NIECH SWIAT OTWORZY OCZY NA URODE I CHARAKTER ANTKA Quote
Reno2001 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Na PW porozsyłałam info do deklarujących pomoc :loveu:. Będę na bieżąco informowała o wpłatach. Będzie dobrze :loveu:. Quote
agusiazet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Na pewno będzie dobrze, i ze względu na Gacka i na nas:) Quote
terra Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Gacenty, ty zbieraj się już do domu, strasznie marudzisz;) Quote
Murka Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Kuba P'] Przelaliśmy 100 zł na mieleckie psiaczki. Wpłata doszła! ;) Quote
Kuba P Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Na ogłoszenie wpłacimy 20 zł, tylko poproszę numer konta. Quote
tomcug Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Gacuś, no co jest z tobą nie tak? :shake: Quote
Ulka18 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 To chyba z ludzmi cos jest nie tak, bo Gacek to super psiak. Juz w schronisku byl genialnie nastawiony do odwiedzajacych, taki wesołek. Quote
terra Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 To raczej z ludźmi coś nie tak;), a Gacek to piękny, posłuszny i wesoły psiak. Quote
Murka Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Gacek został dziś doszczepiony na wirusówki ;) Quote
terra Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Gacuś z kompletem szczepień i spakowaną walizką czeka, na ciebie człowieku. Quote
Recommended Posts