Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba mozna dac takie ogloszenie, koszt pewnie ok. 100 zl jak nie wiecej.
Mozna chyba on-line zglosic ogloszenie i wychodzi wycena od razu, mozna zaakceptowac lub zrezygnowac. Tak mi sie wydaje.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Chyba mozna dac takie ogloszenie, koszt pewnie ok. 100 zl jak nie wiecej.
Mozna chyba on-line zglosic ogloszenie i wychodzi wycena od razu, mozna zaakceptowac lub zrezygnowac. Tak mi sie wydaje.

Prośba, by sie wypowiedziało kilka osób jak to widzą, bo na prawdę trzeba zacząc intensywnie działac i sprawę Gacka doprowadzic do szczęśliwego finału. To zdecydowanie zbyt długo trwa!!!
Ja moge zając się tą sprawą od strony technicznej, jednak sama finasowo nie podołam, bo w tym miesiącu zainwestowałam w allegro ;).

Posted

Ja sie doloze np. 25-30 zl na ogloszenie w Moim Psie. Ile bedzie trzeba, tylko napisz Reno ile by wyszlo. Stanowczo trzeba Gacka wypchac do domu.
Strasznie krucho z domami, nawet szczeniaki maja problemy, a co dopiero dorosle psy. Tak sobie mysle, ze gdyby nie Do-No-Hi to w hoteliku czekaloby jeszcze 6 psow :shake: Plaża totalna :roll:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja sie doloze np. 25-30 zl na ogloszenie w Moim Psie. Ile bedzie trzeba, tylko napisz Reno ile by wyszlo. Stanowczo trzeba Gacka wypchac do domu.
Strasznie krucho z domami, nawet szczeniaki maja problemy, a co dopiero dorosle psy. Tak sobie mysle, ze gdyby nie Do-No-Hi to w hoteliku czekaloby jeszcze 6 psow :shake: Plaża totalna :roll:

Co fakt, to fakt. Ja sie ostatnio załamałam w Łodzi. Ktos przytachał do schronu dwa mioty szczeniąt, które wygladały jak klony mojej Maszy i Dotty. Byłam w schronie prawie dwa tyg. temu i teraz, w ostatnią sobotę rano i ... wszystkie szczeniaki dalej siedziały a ja byłam pewa, ze rozejdą się jak świeże bułeczki. Jadę tam jeszcze dziś bądż jutro i jeśli jeszcze siedzą to sobie obiecałam, że jednego wezmę na DT. Nie wiem, jak potem oddam, ale nie mogę na nie patrzec i myślec, że siedzą w tym kennelu ...

Posted

Sprawa wyglada tak:
Jednorazowa emisja ogłoszenia w miesięczniku "Mój Pies" kosztuje 10 zł za każdą rozpoczętą linijkę (22 znaki) tekstu. Dodatkowo, aby wyróżnić ogłoszenie oferujemy możliwość opublikowania go w ramce (+15 zł), w ramce ze zdjęciem (+ 55 zł) lub na kolorowym tle (+ 20 proc. kwoty).

Ogłoszenia do miesięcznika "Mój Pies" przyjmujemy do 5. dnia miesiąca poprzedzającego emisję

Rozumiem, że ogłoszenie trzeba teraz zgłosic do 05.01, aby ukazało się w lutym :roll:.

Posted

No to pewnie ponad 100 zeta by wyszlo. Tresc to tak jak w plakaciku, kilkanascie slow plu zdjecie w ramce. Ja bym sie zdecydowala na luty, bo kolejny miesiac minie i nic :shake:

Posted

Ogłoszenie zrobiłam i zmówiłam. Sposób opłat wcale mi się nie podoba, bo teraz muszę leciec, albo na pocztę, albo do banku i potem dowód wpłaty przesłac im pocztą (przed Świętami :roflt:), albo faksem - pokuszę sie o to drugie. Internetem nie będę płaciła, bo tam nie będzie żadnej pieczątki :roll:
a nie chcę, aby mi za to go odwalili.

Wyszło 145zł :mdleje:, ale cóż ...

Posted

Meska decyzja :klacz:

Poczekajmy az zleca sie na watek pozostale cioteczki i napisza ile kazda z nich moze wplacic na ogloszenie. Ja deklaruje nadal tyle ile wczesniej lub wiecej jesli bedzie taka potrzeba. Trzymam kciuki od dzisiaj za lutowego Mojego Psa i Gacka :kciuki:

Posted

Gacek jest przeuroczym psem, wierzę że po tej całej przedświatecznej krzątaninie znajdzie domk na nowy rok;)

kogoś przecież musi zauroczyć :evil_lol: ehhh ludzie
nie ma przyszłości dla społeczeństwa nie mającego szacunku dla zwierząt

Posted

RENO-przyślij mi na priv nr. konta-przesle 30 zł ale nie zaraz -jestem uziemniona chorobą ,a internetowo:shake:Ogłaszam Antka w trójmiejskiej od 2 -mc jako wyróznione -wejsc pełnio ale...Poza tym tomcug i ja opłacamy allegro,kóre ona pilotuje..ale podoba mi sie ta myśl -NIECH SWIAT OTWORZY OCZY NA URODE I CHARAKTER ANTKA